22

?????

преди 3 месеца

Тука рософобите и демократите много сте се загрижили за Украйна, а къде бяхте когато западните държави (Англия, Франция и САЩ) демократизираха и разбиха толкова много държави.................Сирия, Либия, Ирак и др???Или хората , които живеят там са второ качество хора???Я кажете , лицемери и манипулатори???

21

АбдокодирХоджибобоев

преди 3 месеца

Други подписани документи включват споразумения за изграждането на транспортна и ЖП-инфраструктура, сътрудничество в енергетиката и ядрената енергетика, промишлеността, строителството, космоса, здравеопазването, образованието и науката. Такъв обем на всестранното сътрудничество ще удари в земята всички санкции, наложени от високомерния запад.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Докато има цветни революции, ще има войни и диктатори................разберете това!!!!

19

Сър Пичук

преди 3 месеца

Сега по логика на копейките Украйна воюва с Русия и Северна Корея, нали?

18

четете , бе

преди 3 месеца

Има една много хубава книга на един умен германец , казва се Михаел Морис.Книгата се казва така:"Неща, които не би трябвало да знаете.Целият свят е притежание на няколко фамилии. Сега те искат и останалата част от планетата"

17

анонимен

преди 3 месеца

Тия , двамата , направо да се вземат !

16

Анонимен

преди 3 месеца

Сега си представете Южна Корея да нападне Северна, защото "режимът на фетким е нацистки", "трябва да бъде демилитаризиран" и "с. Корея, с неутрален статут и завинаги вън от нат... Пардон от договор със сесесере2".... То май по близо до истината от путлеровата история

15

Анонимен

преди 3 месеца

Прав е колегата по-долу...............източникът на всички злини са т.нар. цветни революции, които са незаконни преврати...............с такава дойде и режимът в Киев!!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Този път дали все пак са пили от чашите или пак са ги оставили от страх да не са отровни?

13

ало ало

преди 3 месеца

и бойко предателя даде кученце каракачанка на путин, а сега се извъртя под западния ръжен и дава оръжие срещу него.....лошо че народа ще страда!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Отношенията между КНДР и РФ са надградени до най-високото ниво от 1945 г. насам

11

Анонимен

преди 3 месеца

Сега много демократи и русофоби ще изреват "Диктаторите се намериха"...................но аз ще им кажа следното:"По-добре диктатори, отколкото псевдодемокрация и няколко супербогати западни клана да си мислят, че светът им принадлежи!"

10

баба мара

преди 3 месеца

браво вечна дружба

9

До банко

преди 3 месеца

Само където Русия нападна Украйна, не обратното ...

8

до 5

преди 3 месеца

Стига войни и гадости? А "цветни революции" може ли... питам за едни "американски приятели"...

7

Анонимен

преди 3 месеца

ЛилиПутин - шофьор на прасета и ги моли за помощ че магучая издиша

6

da

преди 3 месеца

Светът вече няма да бъде еднополюсен..................Путин каза това на западните политици още преди много години, те не му повярваха, но ще го разберат по трудния начин!!!

5

Дановски

преди 3 месеца

Подписаният вчера договор за всестранно стратегическо сътрудничество между РФ и КНДР, анулира абсолютно целия пакет на ограничения/санкции срещу Пхенян.

4

Анонимен

преди 3 месеца

И западът трепери в потрес. Ние живеем на една земя. Границите са изкуствено създадени. Трябва да живеем заедно и да си помагаме. Стига войни и гадости.

3

БАНко

преди 3 месеца

ТОЗИ ДОГОВОР Е ОТГОВОР ЗА МРЪСОТИЯТА,, ФРАНЦИЯ - У-КРАЙНА " , БЪЛГАРИЯ - У-КРАЙНА " , САЩ - У-КРАЙНА " ...........