157

ха-ха

преди 1 седмица

До Питащ Болен мозък си ти ,Джендъре.Не разбра ли че времето на ГЕрб и останалите измамници вече е свършило? Нищо ,ще разбереш и тогава пак ще питаш:Защо съм толкова *** господи?

156

Анонимен

преди 1 седмица

Четете по внимателно , задължения имат фирми където той има участие ! Това е все едно да имате акции в Епъл , те да имат задължения , а да цитират вас защото имате ацции

155

Зозо

преди 1 седмица

До Анонимен.... Хахахааа, протест за какво бре? Тоя Остап Бендер Ивелин нали не е част от партията, а? Отива и плаща 400000 лв. в НАП. да вземе заем от шефчето му пУТИН

154

Хаха ха

преди 1 седмица

Баце пази ли партиината книжка още , а костов , доган , Кой не скача е червен

153

Борисов много

преди 1 седмица

Високомерно отказа среща на Величие.Реакция от полковника няма.

152

Public enemies

преди 1 седмица

Що толкоз дългове полковник, не върви ли бизнеса с трева с местните?

151

срамота

преди 1 седмица

На 22.06 се събираме поне 100 000 истински българи в Неофит Рилски и даряваме по 5лв , ако разбира се Ивелин позволи.Да видим тогава какво ще прави анаболния министър Спецов?Същия ,който открадна 1.5 милиона данъци от всички нас.Разбойниците от ГЕРБ трябва и ще бъдат изритани от властта и съдени!

150

Анонимен

преди 1 седмица

Това не е много добре .Утре Величие сядат в залата и може да правят екцесии .Освен това тази партия има много истински , а не купени избиратели , отделно има много почитатели които нито са гласували , нито са се заявили .Като нищо може да сме свидетели на някаква организирана масовост , протест или нещо друго .Не очаквам да стоят мирни .

149

Анонимен

преди 1 седмица

До Питащ То във Варна има нашествие на селяни, то варненци родени там не останахме много :)))

148

Питащ

преди 1 седмица

Гледайки, слушайки Михайлов и Марков, човек се пита как тези селски хитрици със самочувствие на Господ са подлъгали хиляди българи, сигурно повечето интелигентни, мислещи? Вярна е мисълта " Свят широк, хора всякакви".....!!!!???

147

Хаха ха

преди 1 седмица

Някога бальците по площадите викаха никога вече - бкп и мислеха , че комунистите ще вдигнат ръце и ще предадьт управлението на дьржаватаКой не скача е червен

146

Зозо

преди 1 седмица

Поредния мошеник. Ама не може де се мери с Асан Кокора. Тоя Ивелин е Остап Бендер, ама по-пpocт.

145

Анонимен

преди 1 седмица

Ром полковник, другия с 13 имота незнайно откъде, явно наистина е мътна работата :)))

144

Реалист

преди 1 седмица

Колкото повече плюете по тях, толкова по-добре! На есен първа политическа сила, само гледайте.

143

уточнение

преди 1 седмица

306 000 лв струва само роклята на онази грозотия от Златоград ,Николинка Ангелкова.Дето си купи апартамент в София от 120кв.м за 60000лв.А после и имение в Бояна за 45000лв.Божков носеше по 5-6 милиона евро кеш на Севдалина Арнаудова всеки месец , а Тиквата подаряваше имоти за милиони на всяка хубавица ,решила да легне под лоестия му шкембак.

142

Анонимен

преди 1 седмица

Ся ко праят от Невеличие, а и отде този чиляк има 13 имота :)))

141

Анонимен

преди 1 седмица

Тези Сбирщинаот шарлатани 2 хахахахаха на следващи избори са аут

140

Анонимен

преди 1 седмица

бойко с бронирана жилетка ли ходи под сакото ?

139

Реалист

преди 1 седмица

Щом всички медии(да се разбира бухалки) на властта, НАП, данъчни и тем подобни се активизираха толкова здраво, значи това е правилната партия. Не може 35 години само мошеници и крадци - един няма в затвора, а сега лаят срещу единствените, които нещо са съградили и се вижда, не е измислица!

138

Ужас

преди 1 седмица

Дори не мога да повярвам каде живея -бивш затворник , агент на -дсКато доган е подчинил цялата дьржава - това и в латино екшьн го няма като сценарии