35

Само питаме:

преди 1 седмица

ПАК ЛИ ШЕ ХОДИ НА ПРОСИЯ ЗА ОРЪЖИЕ....ХАХАХАААА......ДА СЕ ФЪРЛЯ ПО КИЛИМА НА КИМЧО, ЩОТО ГО ЧАКА 100--- ГОДИШНА ВОЙНА АКО НЕ СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ УКРАЙНА!

34

Анонимен

преди 1 седмица

11 поредни месеца спад в производството на германската икономика е пряк резултат от заумната политика на нацисткия внук.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Президентът Путин пътува свободно и перманентно нарушава пиндос-правилата. Пиндостан се задави от безсилна злоба.

32

Анонимен

преди 1 седмица

А какво става с консолидацията на Света, а какво става с консолидацията на Света? Консолидира ли се Света, консолидира ли се Света около плана на Зеленски за капитулация на русия, изтегляне на руските войски до границите от 1991г и съд за Путин в Хага?

31

Анонимен

преди 1 седмица

докъде се докараха руснаците, да ходат да просят от най-бедната държава

30

Анонимен

преди 1 седмица

Ролята на другаря Ким в Тайван ще бъде да сдържа Южна Корея, а Китай сам ще се справи със САЩ. Това няма да е трудна задача за другаря Ким, защото Южна Корея е гъсто населена и там има около 20 атомни електроцентрали, а както знаем другаря Ким е най-твърдият и най-решителният млад човек на земята.

29

11 месеца

преди 1 седмица

11 поредни месеца спад в производството на германската икономика.

28

Анонимен

преди 1 седмица

Въпрос на приоритети , европейските лидери са на стадионите , руският в с.Корея. Но и приоритет на Русия винаги е било да руши и краде , не да съгражда , как иначе да си обясним че 3те дърважи загубили ВСВ са част от Г7 , а страната с няй много земя и ресурси има икономика колкото щата Тексас

27

Как мислите

преди 1 седмица

Икономиката на ЕС ще излезе ли от рецесията?

26

Иван

преди 1 седмица

Колективният запад начело със САЩ са обвинени, че доставят оръжие и боеприпаси от 2014 година на Украйна с които тя обстрелваше Донец и Донбас и бяха убити над 14000 мирни жители определящи се като рускоезични!

25

Анонимен

преди 1 седмица

Северна Корея може да играе важна роля след края на Специалната военна операция. В Западна Украйна могат да бъдат разположение северно корейски миротворчески воененни контингенти които да гарантират извънблоковия статут на това което остане от Украйна, в замяна на това Северна Корея ще получи достъп до вискококачествена украинска пшеница. За това вече говори Сергей Караганов в интервю по руската телевизия.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Русия държи на усилия и война, но икономиката й ще се скапе. Няма как само с оръжия да изкарат пари и да съществуват. Колкото и ресурси да имат потенциалът им не е чак толкова голям.

23

Германец

преди 1 седмица

Пак ще има животински анaлeн кекс за няколко вагона пробити снаряди. Традиционни азиатски ценности, сър...

22

Анонимен

преди 1 седмица

А какво става с контранастъпението? Върнаха ли вече Крим?

21

Анонимен

преди 1 седмица

Кой каза, че Путин не е приет по света. Династията Ким ще го приеме на ниво

20

Анонимен

преди 1 седмица

ора бай бай. Изтече и договола за петродолара. Лошаво, лошаво

19

Ром'с

преди 1 седмица

Все по полям рев идва от Вашингтон кьм действията на Путин и Русия в света,а Това показва ,че САЩ вече е започнала да губи влияанието си в света.На какво основание и по коя "конституция" работи Вашингтон за да определя кой с кого да "приятелства" и да кани на "гости" Путин !!!? Нали са за демократиЯта американците ,има ли решение на ООН (Тя е под контрола на САЩ) ,поне от тях към тези държави Като Виетнам да не приемат Путин !? На какви права Вашингтон определя играта на държавите !?

18

сравнението

преди 1 седмица

До АнонименНа платен сайтов лъскачбастунов ще предложа да онанира на темата-ОСЪЩЕСТВЕНИЯТ ГЕНОЦИД НАД ВИЕТНАМСКИЯТ НАРОД ОТ САЩ ЧРЕЗ ОРАНЖЕВИЯТ АГЕНТ!ОБЯСНИ НА СВОИТЕ БРАТЯ ЛЪСКАЧИ КОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ЖЕНИ,ДЕЦА И СТАРЦИ ЗАГИНАХА ПРИ ОБЕЗЛИСТЯВАНЕ НА ВИЕТНАМСКИТЕ ГОРИ?КОЛКО ДЕЦА С МАЛФОРМАЦИИ СА СЕ РОДИЛИ ОТ ТОГАВА?КАКВО КАЗАХА НА КЛИНТЪН ПРИ ПРИСТИГАНЕТО МУ ВЪВ ВИЕТНАМ ЗА ПАМЕТТА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ НАРОДА ИМ-ПОМНИМ И НЕ ЗАБРАВЯМЕ!

17

Анонимен

преди 1 седмица

До грантаджиите: 1. Стотинките на гривната също са копейки. 2. Украинците също бяха крепостни. 3. Украинците също бяха колхозници. 4. Руските спортисти са на игрите на БРИКС. 5. От Целият Запад има само Една космическа държава и това е САЩ. 6. Русия, Китай, Индия са космически държави, китайците строят собствена орбитална станция. 7. Грантоивете са до време, срамът от написаните глуп.ости е за цял живот.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Не Путин, а дубльора заминава! Иначе не се знае ще има ли път назад!