219

Анонимен

преди 1 седмица

Направо се скърших- незнам как ще живея без Кирчо и Асенчо в управлението. Ама и Ники няма да пътуваааа:))))))))))))))Направо късам ризи:))))))))))))Малко история: имало едно време една партия НДСВ- така ще се разказва за ПП след по-малко от година :))))))))))))))))

218

Васил

преди 1 седмица

До ДО 203 Целия Телеграм е пълен с кадри, как в Украйна ги прибират от улицата, натъпкват ги във военни ванове и ги карат на първа линия на фронта за пушемно месо! И у нас ли става така?

217

Анонимен

преди 1 седмица

Нов рекорд в Украйна: Киевският симфоничен оркестър избяга в Германия, бягайки от клането в украинските въоръжени сили▪️Киевският симфоничен оркестър с всички инструменти и състав от 70 души, от които 2/3 са мъже в мобилизационна възраст, не се завърна от Германия след турнето.▪️Властите на град Монхайм ам Рейн в Северен Рейн-Вестфалия осигуриха жилища за членове на оркестъра и членове на техните семейства за три години.

216

Анонимен

преди 1 седмица

Ние ще си бичим здраво в опозиция, хич и не искаме да ни бутата на позиции, на които да си личи, че приказките ни са само лозунги. А, да - и ще с еборим с всяка (не наша) корупция.

215

Радослав

преди 1 седмица

Кирчо и кокорчи искат лична среща с тулупа, а не с някакви си мажоретки, лично да говорят с него и да се разберат както беше по време на първият им брак.

214

Анонимен

преди 1 седмица

АЗ ПЪК БИХ ОТИШЕЛ САО И САМО СКРИШНО ДА СИ НАВИРАМ КРАКА ПОД ПОЛАТА НА АРМЕНЧЕТО

213

Анонимен

преди 1 седмица

украинското ппдб е партията на Кучмата. Съсипва Украйна така както Елцин е съсипвал себе си с алкохолизъм а Русия със слугуване.

212

Анонимен

преди 1 седмица

До До 222Какви преговори ще се водят като за тия реактори има западно гориво. Руснаците да не би да им дадат на укронацистите руско гориво. Защо трябва да се продават говтови реактори и да се купува един. два за лев един за 64 лева. Що не се монтират тук двата и ако трябва да се купи трети реактор от САЩ.

211

УКРАИНСКОТО ППДБ

преди 1 седмица

По-рано, от 1996 до 1999 г., в рамките на програмата за съкращаване на стратегическите въоръжения, Украйна също ликвидира 29 бомбардировача Ту-160 и Ту-95 и 487 крилати ракети с въздушно изстрелване от клас Х-55. Единадесет от тези самолети и 581 ракети бяха прехвърлени на Русия в началото на 2000 г. Два Ту-95 бяха превърнати в разузнавателни самолети на украинските въоръжени сили, а един Ту-160 и един Ту-95 останаха на вечно съхранение в музеите.Както се казва, всичко със собствените си ръце!

210

Пределно ясно!

преди 1 седмица

Тук стана ясно, че някои другари са получили повиквателни от Карлуково, всъщност там им е мястото...

209

ДО 203

преди 1 седмица

До Анонимен Братовчед ми който е на 23 го изпратиха на фронта в Украйна. Дърпаше се, не искаше, но го заплашиха с военен съд и го пратиха. Вече втора седмица нямаме никаква връзка с него. Оставям на вас да си прецените какво да правите.

208

До 222

преди 1 седмица

Лъжеш като дърт ром.Нищо не са подарили на Украйна.И в момента още се водят преговори за продажба на реакторите.

207

Анонимен

преди 1 седмица

а КОЛКО ДАДОХА НА БЛИЗКИТЕ СИ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ, ЖУРНАЛИСТИТЕ ЧАКАТ ДА ДОЙДЕ тРЪМП И ЩЕ ГИ РАЗКОСТЯТ, ппдб ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВИДЯТ ВЛАСТ.

206

Анонимен

преди 1 седмица

ппдб ДАДОХА ЕДИН МИЛИАРД ЗА ПЕНСИИ, ОБАЧЕ ПОДАРИХА ДВА РЕАКТОРА НА УКРАЙНА ЗА МИЛИАРД И СТО МИЛИОНА ПОЧНАХА СТРОЕЖ НА ЕДИН АМЕРИКАНСКИ СПОРЕД ОВЧАРОВ ЗА 64 МИЛИАРДА ЛЕВА. ИЗВОД ППДБ МАЛКО ДАВАТ НО МНОГО ПОВЕЧЕ ОТНЕМАТ ОТ НАРОДА.

205

До 218

преди 1 седмица

Киро Брейка е тикток шарлатанин нищо повече!

204

Анонимен

преди 1 седмица

До До 209а ИНФЛАЦИЯТА И ВЪНШНИЯ ДЪЛГ ПЪК УТРОИХА.

203

ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 1 седмица

Киро Брейка е доста по-интелигентен и не е послушковец на никого. Също не попълва фалшиви декларации, не препира и Бойко. И баща му не е приятел с Алексей Петров. С КВОТО И ДА СЕ СРАВНЯВАТЕ ППДБ СТЕ СИ ДЪНОТО И ДЪНО ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ. ПАК СЕ ИЗВИНЯВАМ ЧЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ АГИТИРАХ ЗА ППДБ. НИТО ГЛАС ЗА ВАС ПОВЕЧЕ!

202

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Аз също полумих миналата седмица повиквателна. Не смятам да се явявам. Говорят ми, че щели да ме изнесат от къщи и да ме качат на някоя джипка както правят с украинците в Украйна. Да дойдат! Ще получат мощен кютeк.

201

преди 1 седмица

Много правилно, браво на ПП.

200

Анонимен

преди 1 седмица

ПАЛЯЧОВЦИ! ПАК ЯКО ДРОГИНГ.