73

не може да бъде!

преди 1 седмица

Много хубави неща обсъждат натовците без да мислят как може да отговори Русия!И това не е от вчера!А в демонизирането и подлагането на остракизъм Путин/ респ.Русия ,както и на всякакви действия във вреда на Русия,при това някои от тях с потъпкване на международното право,надминаха всякакви допустими граници.И ето ви руският отговор...в Гласове се съобщава че Иран и Русия са подписали 20 г.договор според който Иран получава лиценз за руските ракети Кинжал,Искандер,РС26 Рубеж и Авангард!Честито!

72

Анонимен

преди 1 седмица

На срещата в Швейжария представителят на Тонга е казал, че в света в момента се водят 63 военни конфликта и е неприемливо да се концентрира токова внимание само към един. Страните от Близкия Изток са допли на съботието повече ,за да обсудят ситузцията около Израел и Газа..... За втори път ще напиша тук, зашиото никъде не посаха/казаха в Б-я. Заключителната декларация НЕ е подписана нито от Швейцария (домакин). нито от Ватикана ...(Индонезия, Армения, Индия, Мексико...)

71

Анонимен

преди 1 седмица

Кви ядрени оръжия ве джуджета, Русия и Китай ще ви прегазят буквално с количество и качество. Вие сте нула - геополитическа и военна. Свиквайте :)

70

Пфф

преди 1 седмица

Ядрените оръжия са в постоянна готовност. Има седем държави в Европа с американско ядрено оръжие. Австралия също от 7 години има американско ядрено оръжие.

69

Да

преди 1 седмица

Нато иска да затрие света,те са опасност за човечеството.

68

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ знаят всяка руска подводница къде се движи и у мацквето го знаят . Рашка прекали и този път ще бъде наклецана , блъфирането свърши .

67

Анонимен

преди 1 седмица

НАТО НЕ Е ПОД ЗАПЛАХА! За какво е всичко това???

66

Анонимен

преди 1 седмица

Отчитайки географията на САЩ и новите свръхзвукови ракети на Русия които могат да носят по няколко заряда и да бъдат изстреляни от всяка точка на световния океан или крайбрежието на САЩ, щатите трябва да разработят глобална кръгова противоракетна защита, което ще бъде колосален разход и може да погълне целия бюджет на САЩ който имат сега. В момента САЩ нямат нито пари, нито технологии да го реализират. САЩ дори още нямат ПВО отбрана срещи старите руски крилати ракети, какво остава за хиперзвуковите с над 20 маха.

65

Анонимен

преди 1 седмица

НАТО са банда страхливци! За съжаление украинците си патят от това, че имат шут за президент!

64

Цирк

преди 1 седмица

И после Русия,заплашва?!

63

Вьзмутен

преди 1 седмица

Колко са ме ебавали навремето заради натоНощни учения танкови походи -поразяване на натовски цели в пьлен мрак само на уреди за нощно вижданеСимулации на вьздушни тревоги с натовски бомбандировачи идващи от турцияА на зенитно ракетните дивизиони им такова майката след като имаше план нато да атакува бьлгария с ядренни оръжия и румьнияКолко сме ги псували за това разделение

62

Анонимен

преди 1 седмица

60% от обезпечаването на Европа с въглеводороди и преработка на нефт е в Холандия, крайбрежната зона - лесна и тлъста цел за военните. Какво ще стане с Европа ако всичкиата тази крайбрежна инфраструктура за няколко минути изчезне? Тук изобщо не говорим за ядрени оръжия. Никакви посейдони, никакви циркони, никакви кинжали, два залпа на батарея калибре с нормален, неядрен боен заряд, и цялата крайбрежна инфраструктура на Холандия е сготвена и цяла Европа парализирана.

61

анонимен

преди 1 седмица

"САЩ са само един малък остров"Копейките прекаляват с алкохола.

60

пияница мистик

преди 1 седмица

Браво на Джyджанka Пyтapaнка :) В стремежа си да направи всички бивши республики на СССР като Чечня с Рамазанчо начело и като Беларус с Лукашенко и опита и с Украйна така да направи, но след като твърдите като гранит украинци изгониха Янукович и казаха, че си искат да са с ЕС и НАТО, а не с Мордор и започнаха простотиите за нацисти, фашисти, угнетени руснаци и какво ли още не, както и за НАТО и какво стана накрая? Таксиджията мобилизира цяла Европа да отиде на военен режим и да разшири границата си с НАТО чрез Финландия и Швеция :)

59

Русия - САЩ

преди 1 седмица

Русия - територия 17 милиона кв. км, гъстото на население 8 души на кв.км. САЩ - територия 3,7 кв. км, гъстота на населението - 87 души на кв. км.

58

Анонимен

преди 1 седмица

Земетресение с приблизителен магнитуд от 4,3На 6 км от Асеновград 20:24. от смеха се разтресе всичко. Те не вярват.

57

Русия - ЕС

преди 1 седмица

Русия - територия 17 милиона кв. км, гъстото на население 8 души на кв.км. ЕС - територия 4,2 кв. км, гъстота на населението - 106 души на кв. км.

56

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Пейтриът и железен купол и ядрени оръжия

55

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ няма как да знаят къде са разположение ядрените ракети на Русия за да ги унищожат. Освен това те постоянно сменят местонахождението си. Дори и да знаят за някои, и да ги унищожат, останалите ще унищожат САЩ. А Русия няма нужда да знае къде са разположени ядрените заряди на САЩ и на ЕС, дори и американците постоянно да ги местят - САЩ са само един малък остров който може изцяло да бъде изтрит от лицето на земята ако нещо излети от там, а за въшките Франция и Англия - да не говорим, ще изгорат като пухче от глухарче със стратегичестките си ядрени установки.

54

BG

преди 1 седмица

Каква Хага ви гони колкото магнитски нашите политици.