59

Анонимен

преди 2 седмици

Ами тези българи които в Германия виждали само турци и роми, какво са работили в Германия? В банка ли,застраховател,администрация? Работили са в строителство и шофьори! Е там освен турци и роми какви да видиш други, някой румънец!Американец ли да видят?

58

До 66

преди 2 седмици

Не е верно брат. Точно там са се заселвали древните гърци, след това и римляните. Като 250 от 365 дни в годината е слънчево искаш да са с бяла кожа като скандинавците ли? То и аз в края на лятото приличам съм опалeн брaтчед от мaxaлата. Poмите са съвсем друг етнически вид и идват от Индия, Пакистан и Бангладеш.

57

сали

преди 2 седмици

Ей сега е точното време,Путин да вкара хубава бомба в германистан.Светът,ще тръгне на хубаво

56

Анонимен

преди 2 седмици

Какви европейци са италианци, испанци и португалци! Не виждате ли че мязат на нашите роми?

55

До "германеца&q

преди 2 седмици

Така хубаво ги интегрират, че "крайнодесните" клоуни набират все повече популярност. Накрая ще се появят истински десни и тогава ще стане интересно.

54

Анонимен

преди 2 седмици

Само дето германците са най тъпата нация в Европа, по-големи коне с капаци от тях няма. Нека си държат махалюльвците там и да се съобразяват с тях. Да плащат по над 40% данъци та та може Хасан да е на социални и те да гледат да не го обадят нещо

53

Анонимен

преди 2 седмици

Единственият бял западен отбор е този на Италия ! Навремето имаха един мaкaк - Балотели май се зовеше ама грешката е поправена. Твърдо за Италия!!!

52

До 58

преди 2 седмици

Те не са емигранти бе родени са там,СССР Пита се защо в Русия никой не емигрира извън руския мир?

51

Die Fahne hoch

преди 2 седмици

Много сте забавни. Ами интегрирайте вие така чужденци и да ви пеят химна и играят с цяло сърце за вас? Само, че и това не можете. Половината ви жипсита се интегрираха и работят там и са благодарни на немците, задето им дават хляб. А тук само ровеха по кофите и крадяха. Германия ще се справи и с милиони бежанци. Чат от тях интегрира успешно, останалите ще ги интегрира на второ поколение. Защото имат идея как и имат държава. Нещо, което вие сте нямали повече от 700 години. Жалка история.

50

Анонимен

преди 2 седмици

А докато Европа се забавлява колхозниците кво правят? Жулат водка до безпаметност и гинат на фронта заради на путинарко комплексите ли?

49

До 55

преди 2 седмици

Нормален ли си в самата руска федерация има поне 30 милиона мюсюлмани руски граждани, отделно че има цели турски държави като тия на Стан дето завършват и фамилиите са им нещо от рода на Сюлейманов, Мехмедов и прочее

48

Анонимен

преди 2 седмици

В Русия мюсюлмани има бол, ако дойдат и тия, друг няма да остане

47

до 55

преди 2 седмици

щото в Русия, Рускините ще ги НаПравят Грешници в Очите на Аллах, който е Велик!

46

Добре де

преди 2 седмици

Ами разни турци, африканци , араби и прочее, защо не избягат в Русия? Чудя се? Не щат и не щат!

45

Анонимен

преди 2 седмици

В тоз бундестийм имали поне един етнически германец?

44

Охх Боже,

преди 2 седмици

Великия, напреднал народ на героя на Алеко Константинов, седнал да се смее на Германия! Един път сме серсеми обаче!

43

Войко

преди 2 седмици

До АнонименОт къде познавам че са турци ?!? Ами как мислиш, щом говорят на турски какви да са ? А за приликата между Ханс и Хамза не ми се и коментира.

42

До 47

преди 2 седмици

Аз пък 7 години и видях много малко турци, повече руснаци видях, поляци също

41

Анонимен

преди 2 седмици

Ше я видим колко е свирепа Германия ей сега на есен като стане Тръмп президент в США и изтегли всички американски военни от Европа. Пътя на мечока към Лисабон ще е отворен, само проблема е руските войници като им се дотaкова да не попаднат масово на разни шмиейли приличащи на жени.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Ти как ги познаваш че са турци по ,,чувство" ли, еиййй много ги чувстваш тия турци,откъде точно?