123

Анонимен

преди 3 месеца

Когато си кьопав да създадеш собствен модел , се пришиваш към чужд . Къде си ръгнал бе Кире с този потенциал на плагиат .

122

Нане

преди 3 месеца

кака льонка картечарката де се е покрила, да изръси някой бисер и тя.... ===)))

121

До 120

преди 3 месеца

Съгласен съм да гласуват хора с минимално средно образование.Обществено полезен труд... Отиваме в диктатура .Не могат да ме принудят като сме им гледали сеира да ги подкрепя.Пример... вдигнаха минимална заплата и пенсия...Колко се вдигнаха цените? Забравихте горивото.. беше скочило лудо. Защо?Някои направиха пари. Така е в кризи. А сме в криза от петте палатки на Орлов мост

120

До Анонимен 120

преди 3 месеца

Не, не сме съгласни. Гласувал/негласувал, заплатите на политиците плащаме всички. Затова и негласувалите имат право да изискват от политиците, а тия твоите мерки за събиране на пари - забрави! не ви харесва тодорживковото време, ама отвътре ви напира като тогава - всички под строй да гласуват.

119

има

преди 3 месеца

Каква нова ситуация? Всички прогнози от месеци показваха такъв резултат за ПП?

118

Анонимен

преди 3 месеца

"Докато не въведат задължително 50 тояги на голо на ГЛАСУВАЩ,няма да се оправим!" - И какво ще стане ако никой не гласува според теб? Ще ни натресат някоя диктатурка начело с Пеевски? Това ли ти е желанието? Ако не, моля поясни какво постигаме с негласуване. Благодаря предварително!

117

Анонимен

преди 3 месеца

Мафията в България НИКОГА няма да позволи свестен човек да влезе в политиката.НИКОГА.И те много добре го знаят.

116

про100то

преди 3 месеца

Ще раздава раирани пижами!

115

Анонимен

преди 3 месеца

Киро скочи с двата крака и главата надолу , но забрави да провери дали има вода в басейна .

114

Анонимен

преди 3 месеца

Докато не въведат задължително 50 тояги на голо на ГЛАСУВАЩ,няма да се оправим!

113

Анонимен

преди 3 месеца

"Няма сила,която да ме накара да гласувам за тая па смина!Като ли копане на градинки" - Щом не подкрепяш никого, отиваш на изборите и гласуваш с "не подкрепям никого". Никой не те кара да избираш някой от тях. Друг вариант е, ако ти се занимава да си създадеш партия. Ама и това не искаш. ОК, кажи тогава какво искаш. Не гласуваш, не създаваш партия и градинка не искаш да прекопаваш. С какво си полезен по време на избори в България?

112

Нане

преди 3 месеца

С глас се смея, кат видя кирчу кЪнадски.... ===)))

111

Анонимен

преди 3 месеца

И все пак Киро има 300 хиляди гласа.Купени или не. Има.Чудя се,след предателството с гушкането на Бойко и Делян... Как ги събра?

110

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ми изтрихте коментара? Не съм написал нищо нецензурно. Искам референдум, на който да вземат участие само гласувалите на последните избори. Въпросът да бъде следния: Съгласни ли сте негласуващите на избори граждани да полагат 20 часа обществено полезен труд или да платят глоба от 200 лева? Хем ще се събират пари от богатите негласуващи, хем ще се полага обществено полезен труд от негласуващите бедни. Щом не подкрепят никого, могат да гласуват с "не подкрепям никого", но и това не правят...

109

Анонимен

преди 3 месеца

Окрадат

108

Анонимен

преди 3 месеца

КИРО пак се е НАСМЪРКАЛ с нещо, ЧЕСТНО!?

107

Анонимен

преди 3 месеца

Няма сила,която да ме накара да гласувам за тая па смина!Като ли копане на градинки.Ти съгласен ли си ,като гласуваш за дадена партия,след това като ни оградата, да ти стоварват 50 тояги на голо...Да помниш...

106

Киро Канадеца

преди 3 месеца

Ще направим нова сглобка с г-н Борисов и г-н Пеевски, трябва да накажем джуджето Путин и да подготвим мобилизацията. Слава Украине!

105

До 108

преди 3 месеца

И аз това мисля.

104

осмислихме

преди 3 месеца

Киро може да пробута всякаква отвара на американците и банкянске *** на българите .