275

Ahmed

преди 2 седмици

DPS vinagi peceli

274

СТИВЪН КИНГ

преди 2 седмици

ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ - ВАШИЯТ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ФИНАНСОВ СЪВЕТНИК,КАК ДА СЪЗДАДЕТЕ ФИНАНСОВА ПИРАМИДА КАТО "ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК", ЩЕ ВИ ИЗДИГНЕ ДО ВЪРХА НА "ВЕЛИЧИЕ"-ТО!!...

273

Дааа

преди 2 седмици

При следващите избори-ДПС ще е пръв и тогава ду-*** да ви е яко,като не гласувате,овце!

272

Зозо

преди 2 седмици

До факт.... Хахааа, ДПС имат близо 50000 гласа от Турция бре. За това са втори.

271

до 274, Та трябва да

преди 2 седмици

бъде - България над всичко - но факта е, че до сега не го виждам това на практика, а след като Величие вече обяви, че няма да участва в управлението, не зная какво сте се надъхали толкова. Има няколко варианта за правителство, без Възраждане и Величие. Има разбира се и вариант "Це", при който служебното правителство продължава да дисфункционира както до сега, с нова дата за избори в края на годината или рано през 2025г.

270

факт

преди 2 седмици

ДПС има огромен отлив от гласове - Турция показа среден пръст на проекта на ДС

269

стив

преди 2 седмици

До До 266 Твойта кратунка за кого гласува щото ак измисленото възраждане имаше власт щяха да затворят границите ни към Европа ,нали искат да излезем от ЕС и НАТО тогава и военната служба щеше да се върне и да караме москвичи-ясно ли ти е ????????????????

268

България над всичко

преди 2 седмици

голям страх от Величие

267

цик

преди 2 седмици

Лека, полека ДПС наближава първото място. След 2-3 избора цялата държава ще легне в скута на Делян.

266

България над всичко

преди 2 седмици

голям страх от Величие!!

265

Мръсни ДС-ари

преди 2 седмици

Това са "Величие" Още от същото"***"

264

Мръсни ДС-ари

преди 2 седмици

До Анонимен От една женица дето води 60 иляди копия от партия в партия.

263

Анонимен

преди 2 седмици

В някои сайтове платените велможи-социолози пророкуват за сглобка Бай *** със Славуца , подпрени здраво отзад от агите и копейките. Иска им се, но няма да стане. Егото е голямо и подозренията са незаобиколими. Подобна схема би била смъртоносна за всички...

262

До 266

преди 2 седмици

Те и ГЕРБ и ДПС също са секти и измамници. Много по големи от секти са от Величието ама кратунките продължават да си гласуват за тях.

261

Анонимен

преди 2 седмици

Почти сигурно е, че ще има нови избори. Колкото и да е кух, Винету си е селски тарикат, и ясно разбира, че ако се закачи за турското ДС, това ще е неизбежния му край. Цялата му клиентела, която все още гласува за кражбите и привилегиите, ще се покрие вдън земя, и той единствен ще отнесе дръвцето. Наистина да не си на негово място

260

Анонимен

преди 2 седмици

Величие не е партия , а секта измамници , Който не верва да се запише за член за да поживее в секта , да прецени как е , разузнаване с бой..

259

Shark

преди 2 седмици

До 263. И като гласуват с "не подкрепям никого" какво ще стане? Все едно не са гласували, същото е! На предишните избори не подкрепящите никого се оказаха над 4%...и???С малко над4% влезе нова партия, за която сигурно са гласувала по-малко от гласувалите с "не подкрепям"! Пълна тъпня, тези хора трябва да се махат! Никой от тях не е достоен за парламента, НИКОЙ!

258

Анонимен

преди 2 седмици

Манипулиран вот!! ПП " ВЕЛИЧИЕ " , имат много повече избиратели ,но някой хора.искат да не се осветяват някой.работи.

257

До Shark

преди 2 седмици

Властта ще да бъде нелегитимна ако тези който не гласуват бяха отишли да гласуват с "не подкрепям никого". Сега като не ходят да гласуват няма значение колко е избирателната активност. И 5% да е пак си е легитимна властта. Хората имат право да гласуват с вот на недоверие, но се възползват от тази опция щото ги мързи.

256

Анонимен

преди 2 седмици

До Боби, 256 . Нещо ново не гарантира хубаво или качествено, да беше поне разгледал предварително сайта им да разбереш какви шарлатани се засили да вкараш в парламента с твоя глас.