9

омммм

преди 2 седмици

След 10-15 години от БСП следа няма да има, а ДПС ще са първа полетическа сила в България фор евър! Горките ни деца :(

8

Анонимен

преди 2 седмици

Възраждане щяха да са втори с 19% , ако не беше Величие.

7

Анонимен

преди 2 седмици

При такава ниска избирателна активност, изборите трябва да са нелигитимни. Никоя партия не може да управлява пълноправно.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Честито Ви управление на ГЕРБ и ДПС с ниски пенсии и заплати. Ще си имате празни обещания и източване на Еврофондове, висока престъпност, прегазване на хора по улиците и без справедливост. Благодаря на всички , които не гласуваха и така мафията ще си има държава още дълго време.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски пича от съжаление реши да спаси Левски. Да не мислите че изгаря ей така да потроши 20-30 млн. Просто ЦСКА е такъв отбор че е уникален не само за България но и за източна Европа. Няма друг отбор който да е елиминирал повече европейски шампиони от ЦСКА.

4

Карнилова, махай се

преди 2 седмици

БСП удари дъното. На следващите избори няма и да влязат в парламента.

3

Ганьо Цончев

преди 2 седмици

Костя Копейкин ще стане ли втора политическа сила? Защото вчера така каза в негово изявление.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Това" Безличие" е типично за османската действителност в БГ от 35 години.Всичко става с една усмивка на Доган.После тоя полковник от охраната на Сарая ще си пие кафето с Доган и ще се смеят колко са им глупави българите.Може и да са прави.

1

Радослав

преди 2 седмици

При толкова ниска избирателна активност вече трябваше да са приключили с протоколите. Те се мотаят все едно са гласували 6.5 мил, а не 1 мил.