134

Анонимен

преди 3 седмици

На Путин времето му може и да изтече по Божията воля,но времето на Украйна е на път да изтече не цункат ли ръка на Путин преди да си иде от този свят.Следващият след него едва ли ще сключи мир с Украйна,дори и да е пияница като Елцин.Само като си спомня как потуши бунта в Чечня за независимост като използва Солнцепек в два квартала на столицата Грозни като сля бунтовниците и сградите в едно.

133

Анонимен

преди 3 седмици

Айде, не може да си позволите служители с чужди езици и го карате на гугъл-преводач, ама те и български ли не знаят, бе... Поне с един поглед не може ли да "минават" по текста, за да не се получават такива нелепици като в тая "новина". Или толкоз им е капацитетът и акълът? Мъкаа

132

Анонимен

преди 3 седмици

Ква Украйна и къф фронт бе,за търтеи не работя

131

Анонимен

преди 3 седмици

Заглавието е грешно/ Силите на Украйна вече са изтощени. Русия изтощава западните спонсори на Киев. Те имат още за досмукване.

130

Анонимен

преди 3 седмици

"В България има 100 хиляди парчета месо които нито работят, нито учат, и могат да се бият на фронта в Украйна. България може да достави от 300хил то половин милион бройки прясно месо..Ако се доставят всяка година на регилярна база по половин милион бройки свежо месо, за няколко години Русия ще бъде изтощена." -------‐----------------- като те гледам, ти си от тия, дето нито работят и нито учат (троленето не се брои) - така че няма какво да чакаш, натоварвай се на влака и заминавай за прясно месо

129

Пълни олигофрени

преди 3 седмици

Чиста проба социално инженерство за oлигoфpени - в лявата колонка е "статията" как Русия ще продължи войната след Украйна в Европа, отдясно "статията", че това беше максимума на Русия и вече идва "контранаступа". И под двете статии са се изcрaли с коментари същите дрогирани сopocoидни нищoжecтва. А целта е да ви баламосат и след изборите да ви пратят да пyкнeте като пушечно месо за интересите на САЩ - тях не ги интересува дали ще yмиpат yкри или тъпaнaри от Бyлгapиcтан, бизнес да става.

128

Щирлиц

преди 3 седмици

Давай Вова,мачкай гaдинитe.

127

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна никога няма да бъде член на НАТО.

126

Споко

преди 3 седмици

Споко, ако времето на Путин случайно не изтече, ЕС ще изпляска на Русия едни опустошителни санкции и Русия ще рухна. ЕС е страшна икономическа мощ, Русия няма никакъв шанс ако ЕС и изпляска едни яки икономически санкции.

125

Във империята на

преди 3 седмици

--злото по ТВ-то истина няма ! Там има само манипулации ва всеки със друго мнение попада под силата на диктаторски закони непознати на свободния свят ,там свобода на словото няма ,войната е представена като нова втора световна всички западняци са тръгнали да ограбят богатата Русия ,. На нас ни е смешно но като само това ти се говори от всякъде и ти се внушава поне 60% от хората вярват на телевизора .Украйнците може и да са им братя но не искат такава участ да им се случи ---затова се бият !

124

народ путка

преди 3 седмици

Народът не излезе и не се изправи да защитава родината. Народът позорно и страхливо избяга в чужбина. Да живеят на социални помощи в ЕС, да ги хранят с парите на европейските данъкоплатци.

123

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците вече убиха половин милион украинци, сега наркомана събира още половин милион, ако успее да събере до лятото на 2025 руснаците и тях ще убият. И тогава вече ще почнат да пращат 18 годишни, 65 ходишни и жени, и до лятото на 2026 г. руснаците ще са убили още половин милион деца, страци и жени. И тогава кой ще воюва? Тогата требе да се вкара месо от вънка - България, Румъния, Полша...

122

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаци и украинци са братски народи, един народ. Първото престъпление е било между двама братя, и то не да делят нещо ами от ревност, но не за жена. Тези вражди са най-кървави. И сега, украинците ревнуват руснаците, и смятат, че те са истинските насленици на Киевска Рус, а тези северни монголо-татари не са никакви руснаци, ами си запазиха ядрените оръжия и огромната територия, а ако ние си бяхме запазили ядрените оръжия сега ние щяхме да сме велика страна истинските наследници на велика Рус.

121

Анонимен

преди 3 седмици

"От Русия се страхуват само тези държави,до които се е докопала нейната опасна ***.Останалите просто я презират!"Ху Дзинтао - бивш ген.сек. на Китайската Комунистическа Партия

120

юлиян

преди 3 седмици

Има тука едни долни,*** и разпрани самосвали,но те са всичките с ясна ''евроатлантическа'' ориентация.Ориентирани са по ''навежданията'',''поляганията'' и ''отдаванията'' доброволно,без даже и да са си поискали от тях.

119

Анонимен

преди 3 седмици

В България има 100 хиляди парчета месо които нито работят, нито учат, и могат да се бият на фронта в Украйна. България може да достави от 300хил то половин милион бройки прясно месо за фронта. Общо България, Румъния, Полша и прибалтийските могат да мобилизират около 3 милиона. Ако се доставят всяка година на регилярна база по половин милион бройки свежо месо, за няколко години Русия ще бъде изтощена.

118

те украинците и ру--

преди 3 седмици

--снаците може и да са най големите братя ,НО живеят във различни държави и вървят по различни пътища .Тука ако говорим за държавата Русия тя е завладяна от злите сили държава империята на злото ! Злото иска да оцелее като превземе украйна и отдалечи от себе си добрите сили Те искат тези сили да са далеч от сърцето на злото и обикновените руснаци да не виждат как живеят другите хора и да искат същото . Класата която управлява във Русия и е я завладяла не иска демокрация и честни избори а влас

117

Гордея се, че

преди 3 седмици

Такиви като това под мене гордеещо се с гей парадите, пеdeрастията и всякакви такива извратени работи са безопасни игли. Аз се гордея, че скоро ще изметем цялата иzмет като този под мен.

116

Що настъпление

преди 3 седмици

ли има?

115

Анонимен

преди 3 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?