110

Анонимен

преди 3 месеца

Докато сърбите съществуват няма как да има стабилни Балкани. През цялата ни история сърбите са ни правили постояно мизерии. Винаги когато са имали възможност са ни нападали в гръб. Яко ги тресе завист и комплекс на малоценност спрямо нас.

109

Анонимен

преди 3 месеца

За цял свят е ясно, че Сърбия е руски сателит. Защо се опитват да вкарат този троянски кон в ЕС не е ясно. Ако имаше правилно мислещи политици ва ЕС и Сърбия и Македония трябва да попаднат в пълна международна изолация.

108

Въпреки

преди 3 месеца

До анонимен 106. Чек съм толкова колкото не можеш да прочетеш. Тоя граничен камък за който говориш е бил в такъв сумарно не повече от 40-50 години преди 1200 години, ако можеш да ме разбереш. Аман от псевдо патриоти и психопати.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Води се по акъла на Путин и пак ще има томахавки!

106

вулвич

преди 3 месеца

Вулин, при това положение ще прекроим и границите поради българските етнически територии....тоест сърбете зад Ниш. До там всичко е българско - Ниш, Пирот, Враня, Зайчар, Сурдулица, Босилеград, Цариброд и т.н. Ясно ли ти е Вулин? Или и ти си с български произход като половината сърби? Косово не пипай. То е било българско преди да стане сръбско. Македония ако пипнеш с шепата сърби там и Удба управляващите нашите братя - ще те бием до Босна!! И после хърватите ще те довършат.

105

Не само Древна Елада

преди 3 месеца

Ами и Източната Римска империя е била представена чрез онази доктрина като законно наследство на гръцките потурковци от началото на 19-и век. Така се създават легенди, така се краде чужда история и се печелят симпатиите на целия свят. И по същото време, кой изобщо се сещаше, че на Балканите някога са живяли траки, че са имали царства и древна култура и че геномът на днешните българи е по-скоро тракийски? Преди 50 г. сами се провикнахме да напомним за себе си, за траките, пък и за Кирил и Методий

104

Анонимен

преди 3 месеца

"Ще напомним на целия свят, че сърбите са уникални!" Хайде сега, спомнете си или потърсете информация за това, как преди повече от два века на цивилизования свят е било "припомнено" що е това Елада и как са приписали на нея цялата древна култура на Балканите. И не стига това, ами като кръвни наследници на древните елини и на останалите древни културни балкански народи били представени гърците от началото на 19-и век. И хоп, цял свят повежда епични битки за възстановяване на Гръцко(?!) кралство!

103

Анонимен

преди 3 месеца

До Въпреки.....!!! Гоше...,защо не ВЗЕМЕШ ДА ПОЧЕТЕШ МАЛКО /ако можеш разбира се /1.В едното царство БЪЛГАРСКО....ГРАНИЧНИЯ КАМЪК НА БЪЛГАРИЯ,ХЪРВАТИТЕ ОЩЕ ГО ПАЗЯТ / ако ме разбираш,в което се съмнявам / там пише царство България.Т.Н.2.По късно в по съвременната история на България....,има един връх на планина пред Белград,казва се АВАЛА което означава/ среща на ветровете / е следващата граница на България.3. Така, Гоше сещаш ли се,ако се прекрои БЪЛГАРИЯ,и т.н. какво остава Сърбия.

102

Вулин

преди 3 месеца

Балканският полуостров ще бъде истински стабилен след като сърбите бъдат тотално изтребени...

101

Един Българин

преди 3 месеца

Пак гласувайте за Копейкин като си мислите че наказвате герб и дпс.... Хората с малки п....ки най-много зяят, озлобени са че ги е наказала природата на целия свят. Къде отидоха сърбите в Словения, Италия, Унгария, Румъния и България се чудя само....

100

Северджанъм

преди 3 месеца

Генцидна,пропаднала,малка държавица.

99

Рубльов

преди 3 месеца

Поредната руска пропаганда от сръбските им лакеи! Къде е патрЕота копейкин,който е на същоно еправление като този русороб?

98

Анонимен

преди 3 месеца

В предосманския период, ако се сумират годините, в които е имало сръбско кралство, ще се получат 150 г. Ако пък нанесем на картата на Балканите къде е имало компактни маси българи още преди идването на кан Аспарух и докъде се е простирало Българското царство, западните ни съседи ще вземат да колабират. Но те не са виновни горките, а великосръбската доктрина-измишльотина, която им внушават вече повече от два века.

97

Смешник

преди 3 месеца

Като всеки сръбин

96

Еврохатлантик

преди 3 месеца

Вулин и Вучич малко ми звучат като Хитлер и Химлер хаха.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Ще се задавиш. Рашка е потънала в украинския конфликт, да не говорим, че просто географски няма как да прати войска.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбе на върбе

93

Нео

преди 3 месеца

Пореднята нацистка изцепка!

92

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

Кръгла тимберица, два пръста чело, маймунски уши, *** джуки, говори врели-некипели - србин ще да е, с приход един чувал гоморашки кьопеки допълнително на месец :).

91

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е Сърбия отново да бъде ошамарена...