219

Анонимен

преди 3 седмици

Ееее, пълно с T/R/O/L/O/V/E тук, явно Радев яко е бъзнал някого. Ама нищо, пишете си, това ще ви остане и някое и друго жалко центче. Всеки заработва, както и колкото може. Разбирам ви, ама не е възможно всички да са постигнали колкото него и да изглеждат по тоя начин!

218

Анонимен

преди 3 седмици

Коремно пон водата направи ли Радеф?

217

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя здрав кат бик. Ще го гледаме до 99 години.

216

Анонимен

преди 3 седмици

Оооо,в много добра форма е Радев.Представям си до него онова буре,дето се кани пак да ви клати.

215

късно е чадо

преди 3 седмици

Илия Павлов наряза Руските подводници.Сега или връщаш парите или скачаш без парашут от балкона.

214

КОЛЬО БЕ

преди 3 седмици

До МАНЕКЕН ти си бил много про сти чко и необгрижено жи во тин че !

213

Анонимен

преди 3 седмици

И този комплексар излезе.А ББ сигурно се пука от яд и завис

212

МАНЕКЕН

преди 3 седмици

ПОВЕЧЕ СЕ ФЪРЦУНИ И ОТ ДЕСА.... ЦЯЛ ЖИВОТ, КОМАНДАДЖИЯ, ЕДИН КАМЪК НЕ Е ПРЕМЕСТИЛ.. САМО ТЪРСИ НА ДРУГИТЕ КУСУРИ..... НЕ Е ИСКРЕН ЧОВЕК.... ШШАПКАР...

211

Анонимен

преди 3 седмици

Бах мамаму ,в тоя форум е набъкано с гайове , от къде се пръкнаха толкова много.

210

Нео

преди 3 седмици

Спокойно можем да кажем: недоразумението удари дъното!

209

Анонимен

преди 3 седмици

Сблъсках се с един лицемер от шарлатаните в нашият квартал беше дошъл да агитира наглец арогантен сигурен че ще отиде в Брюксел отвратена съм от тези алчници жалко за държавата ни няма оправия

208

Анонимен

преди 3 седмици

И аз искам да изчистим *** онзи който ни натресе НАГЛИ алчни безочливи шарлатани но къде да отида на кого да кажа кой да изхвърли тези незнам

207

Анонимен

преди 3 седмици

Радев е отражение на онези, които го подкрепят - злобен лицемер без ценностна система. Никой не ми плаща, за да го плюя. От сърце го правя. И не съм избирател на нито една от парламентарно представените партии. Война срещу всички и до дупка, това е решението.

206

..?

преди 3 седмици

Какво има да му "очерняме"на Тоя? Размаха юмрук и спретна преврат с парите на Черепа, с единствената цел да спаси собственият си Г'з от разследване?" Натовски" офицер, с червена петолъчка на челото ? Когато в Ковид-кризата младите излязоха да протестират, че искали и в България да е като в Европа, Тоя излезе, размаха юмрук, и ги завлече към ...Азия! Работи усърдно, че да завлече държавата в дъното, че да блесне...Той! Това недоразумение е срам за България.

205

Анонимен

преди 3 седмици

Нека си показва, няма лошо. Въпросът е, че като президент е провал. Нека не забравяме кой доразсипа държавата преди три-четири години и докара "промяната". Радев очевидно се готви за диктатор по модела на Орбан и Лукашенко. Не виждам надежда за нашата държава. Ще си останем едно пропаднало гето. Тия днешните "националисти" нямат нищо общо с националистите от епохата на Възраждането. Не искам да съм нихилист и черноглед, но не виждам нищо обнадеждаващо.

204

Анонимен

преди 3 седмици

И Бате Бойко прави упражнения и е само плочки и кюлчета хохохохохо

203

Дам...

преди 3 седмици

Много омраза и опит за очерняне на президента се забелязва при някои от коментиращите. Радев е в страхотна форма за 60 годишен, но нали трябва да се обслужва ГЕРБ, ПП-ФБ и ДПС и да се плюе щото партийните централи го изискват. Само че по тоя начин не постигате нищо, освен да правите реклама на президента!

202

Някой

преди 3 седмици

Изглежда, всякакви силови упражнения, за които не се иска много акъл, му се отдават! От лицеви опори и коремни превъртания, до гмуркане...И ние искаме да изчистим "***", особено онези, които ни натресоха дългосрочния неизгоден договор с Боташ, който сегашният министър се моли на комшиите да го променят!

201

мак

преди 3 седмици

Защо да не покзва такива умения? Всеки с интелекта си, с формата си и възможностите. Той стана водолаз, а банкянския бе личен шофьор на сюрия дружки, когато ги возеше по "инспекции".

200

Анонимен

преди 3 седмици

Като не може да впечатли с идеи, впечатлява с мускули. Има хора, които оценяват политиците единствено на база външност. Иначе досега не съм го чул да каже нито една умна приказка. Беше направен за смях и на двата предизборни дебата, в които участва. Беше буквално унизен от руския милиционер Гундяев и попилян на тема история от външния министър на Украйна Кулеба. Зеленски направо го разби миналата година.