9

До 4

преди 3 седмици

Ами ако целта е била - точно Путин да нападне и да влезе в капана, от който сега няма са излезе?... Не ги подценявай германците..

8

Цирк

преди 3 седмици

Какъв газов шпионаж,какви глупости....

7

Василев

преди 3 седмици

Не забравяйте кой вкара бежанците в ЕС , след като юдо-масонската мафия запали войната в Сирия и целенасочено бяха контролирани милиони потоци всякакви прошляци и ***!А Русия има пак голяма заслуга във войната,както САЩ и Израел!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Европа е на принципа на Шопа: "Да си запаля къщата, та да изгори на Вуте плевнята..."

5

До Василев

преди 3 седмици

Василев признава, че Меркел правилно подкрепяше ГЕРБ и лично Борисов..

4

Василев

преди 3 седмици

Путин е слуга на световния еврейски финансов капитал, а Меркел беше най-уважаваният лидер в ЕС , която направи така , че един лев горе долу беше стигнал под 1,4 долара!Това беше най-благодатното време за европейската икономика, а хората имаха най-висока покупателна способност!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 3 седмици

Северен поток-2 от север, и Южен Поток (т.е. Турски поток после) от юг помогнаха Украйна да бъде нападната. Как? Когато те бяха заобиколени на газовата карта и имаше алтернативни трасета за пренос на газ, Украйна загуби политическия си коз срещу Русия. Без него беше въпрос на време да се случи това което се случи. Меркел е толкова виновна, колкото и Борисов. Никой не говори за това, понеже Германия са замесени, те дават пари за ЕС и тази позорна истина не се дискутира.

2

Информационна война

преди 3 седмици

Срещу Русия!

1

Анонимен

преди 3 седмици

Е нали НАТО взриви северен поток, за къв газ ревът сега. То не НАТО Ами една държава която има изгода войната да започне. Подстрекателят реално. Който не иска Европа да е силна, а неговата държава да е силна. Европа умира. Но за да го види някой трябва да погледне от Северна Америка а не от Македония.