323

Анонимен

преди 3 седмици

Досега балгapяните бяха само прости, но вече става ясно, че започват и да полудяват.

322

Калоян

преди 3 седмици

Доста от програмистите през 80те и 90те години вече сме пенсионери и сега обикаляме света и живеем в огромни имения. Още през 90те години стартовата ми заплата беше 3000 долара, докато другите работиха за 7 долара на ден. Но тогава разбрах, че цените на имотите ще растат. Тогава 3 тристайни струваха точно 3000 долара. Кой накупи 40 имота по тези времена, а? Точно така, хитрите и умни програмисти.

321

IT пенсионер

преди 3 седмици

Млади са съответно rлyпави, не знаят как да си искат парите. На тяхната възраст за под 10к не се надигах от дивана.

320

до 318

преди 3 седмици

Айде сега като разработваш тоя софтуер как се казва? Нали си име? Е? Как се казва? Или ти плащат с хартийки от Монополи? Как пък един от тия като тебе не си написа името на фирмата да го проверя каква позиция заема. И... Аз вече работя 30 години в тоя бранш и всичките се знаем. Ако си с ония със залозите - главата в торбата си е твоя. Сега покрай мачовете, викаш ще паднат парички, а? Ти си мухливо лакейче на мафията.

319

Анонимен

преди 3 седмици

брейка де, но бека брейка то е на практика сходно :)

318

Мъж на 32

преди 3 седмици

Търся работа за поне сикс фигурс годишно (100К+) да е само от къщи да няма повече от 1 час работа и булшит миитинги и да не изисква никакви спецялни знания е умения и образувание. Правя 33 таз година и още не съм имал джоб но няма да бачкам за под 100К на година.

317

Да вървят на фронта

преди 3 седмици

Там са големите пари, щом ги искат... Вървете при Вовата Путин...

316

До 304

преди 3 седмици

Жертва сте на пропаганда и дезинформация. Има нормални европейски държави. Аз живея в България, взимам двойна заплата на тази (стаж 15 години, разработка на софттуер).Смятам се за средна класа, не съм потънал в дългове, не съм смачкан от ковид, лгбт, еко и джихадистки терор. Напротив, ходя два пъти на море в Гърция, шофирам малък електрически градски автомобил, чета книги и се развивам, с нищо Европа не ми пречи, напротив помага ми.

315

Анонимен

преди 3 седмици

киро бека е малко като тези агенции и консултанти иска да се изживява, (по душевност те и той са трети братовчеди да кажем) сега си намери хранилка, ама ще видим занапред...

314

Анонимен

преди 3 седмици

Вместо само да искат, да вземат да ги изкарат тези пари, ама не знаят как

313

Ноби

преди 3 седмици

за да взимаш 5000 , трябва да се докажеш. ако трябва и на минимална да почнеш. кой ще ти даде 5000 ей така, щото си бил студент

312

Анонимен

преди 3 седмици

До 310 Нещо ми се струва, че си се разпенил хахахаха

311

Анонимен

преди 3 седмици

Младите трябва да напуснат България час по скоро. Никой не трябва да работи за заплата, която не може да ти покрие, наем, храна, сметки и други елементарни нужди.

310

вгз

преди 3 седмици

Викнали евреин на интервю. Питат го каква заплата би искал да получи. Той:- 2000 ...Гледа внимателно дали интервюиращия ще мигне.- ...евро ...Пак гледа внимателно дали интервюиращия ще мигне.- ...на аванс. След данъци. - довършил той. Ето така се иска по-високо заплащане. :)

309

Анонимен

преди 3 седмици

Слушайте Киро Брейка, той може да ви каже истината за всичко. Включително и по този въпрос.

308

Анонимен

преди 3 седмици

до 307 ***, един учител взима 1800 лева. Един лекар и той толкова и те ли нямат акъл?

307

МНОГО ЯСНО!

преди 3 седмици

Браво на младите, в тоя живот трябва да имаш самочувствие, че труда ти се заплаща, на Запад е така. Само в пост-комунистическите к0чини се плащат ниски заплати и под масата. Така че, браво на младите евроатлантици. Така се прави. Исус го е казал - искай и ще ти се даде. Ти ако не си искаш, как ще ти ги даде някой?

306

Анонимен

преди 3 седмици

До Налбантов - По-добре им ги дайте, защото иначе бизнесите, които им дават тези пари ще просперират, а вие които се стискате и давате по 1000 лева, вървите към фалит.

305

Анонимен

преди 3 седмици

Който има акъл ги изкарва тези пари, койте няма само иска по форумите и се оплаква, че работодателите били лоши

304

Амии

преди 3 седмици

До До 276- късай я. В България има доста фирми които плащат добри заплати. Повечето не те питат за дипломата ти, а ти дават адекватни задачи. Ако успееш добре