244

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва да се гласува, но разумно. Жалко, че малките партийки, които споделят общи национални интереси,, са раздробени, а не обединени. Само ще отцепят гладове от по- големите. амбициите на Ваня Григорова ( която яко се изхвърля без покритие), на Стефан янев, левицата и др. са много големи, и не мислят за нацията и последиците. От всичко това се възползва бб, който ще си прави хара хири и каквото му наредят.

243

Радослав

преди 3 седмици

До 227: драга герберокадънке: по времето на древен Рим без инженери,техника,нивелир хората са направили Виа Апия по дълга, по права, по равна, по здрава за по малко време отколкото баш баш Бойка калдаръм кадъна достроява Хемус!С 3 пръчки, коноп и камък са мерили дали е равно и са го правили в пъти по качествено! Толкова за крадливата ти комунистическа кадъна! Тя и за това такива сборища не ги обявява публично и предварително, за да не я линчуват публично хората, а само пред подбрани герберокадъни

242

простата истина

преди 3 седмици

Абе то хубаво да гласуваме ама за кого?!?На тия избори направо няма избори...Всичките са крадци и продажници за кого да гласувам? Да избирам по малкото зло ли? Че то по малкото зло още на втория месец се възгордява и става голямо зло.Та за кого да гласувам?

241

sid

преди 3 седмици

Мутра и герб е едно.С годините са се доказали.Не вярвам,че ако им се даде пълна подкрепа ще са по различни в бъдеще.

240

Анонимен

преди 3 седмици

Наети драскачи лъжете нагло лъжете безочливо лъжете арогантно но кого шараните се удавиха това не може да е до безкрай драскачи

239

Анонимен

преди 3 седмици

Защо плашите с мутра с герб какъв ви е проблемът че плашите българите и защо

238

Анонимен

преди 3 седмици

До 253 и кои са тия другите ШАРЛАТАНИТЕ ЛИ БСП ЛИ ЧАЛГАРИТЕ ЛИ ВЪЗПАЖДАНЕ ЛИ ДПС ЛИ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ СА

237

Възбуден затворник

преди 3 седмици

Бойко, нема да се плашиш от малка разлика! Голем го вадим!

236

sid

преди 3 седмици

Гласувайте,но умната,защото ще дойде пак мутрата и ще ви заплашва с компромати.Докато службите,съдилищата и администрацията са на герб,трудно дори невъзможно е смяната на тази власт.Все пак може и да се обърне колата.

235

ЕЙ КАФЕВ -АНГАЛ

преди 3 седмици

ЗАЩО МЪЛЧИШ ЧЕ БЕЛИТЕ ДЕЦА НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ ?

234

Дядката

преди 3 седмици

Тоя до като не се разкара от политиката , няма да гласувам!Такъв резил , най-големите айдуци Борисов и Пеевски управляват България!

233

Анонимен

преди 3 седмици

До 243! Помисли спокойно! Това което " казваш", българина го прави от години! Тоест,Той не гласува! Гласуваха тези които имаха Келепира ГЕРБ да " спечели"! А партията на бившето борче," Печелеше", защото Ти не гласуваше!-:) Но сега Излез! Моля те Излез!!! Ще видиш и усетиш нещата след Изборите! А именно че Ще са други!-:) Просто излез и Гласувай!-:)

232

Анонимен

преди 3 седмици

Време е за възраждане!

231

Анонимен

преди 3 седмици

Ми за кого щв гласуваш, бе, немутричке? За копейкин? Дето ще ни води в брикс с Етиопия и Египет ли, бе? За останалите нароили се *** ли? За меч? За кого, кажи. За ппдб, уж чисти и неопетнени и без никакъв кадрови потенциал, абсолютни аматьори. Бойко управлява 12 г, обграден е с можещи хора. Има юристи, има икономисти и ги оставя да работят. И ако не си на 12, си спомни София преди 15 г и България преди толкова. А сега ще пишеш, че сме последни в ЕС. Все едно преди Бойко сме били първи. Кажи?

230

Анонимен

преди 3 седмици

Не се оправи с кризите. Преди Световната финансова криза, през 2009 г. пое държавата с рекорден резерв. 2013 г. хората се самозапалваха от отчаяние. Мисли, че сме забравили ли? ГЕРБ осигуряваха стабилна мизерия, повече от това те не могат.

229

Анонимен

преди 3 седмици

Пълен Л,е,ш е тоя

228

sid

преди 3 седмици

Ах,какво безвремие само.И как ни липсват безкрайните и безсмислени речи на един застаряващ клоун.Приберете си хората с явна деменция ,ако трябва ги заключете.Ние все още сме с акъла си.

227

Анонимен

преди 3 седмици

Не се напъвай да молиш да гласуват за теб мутричке, ако са чесни изборите дори няма да си пръв, а и да си пръв какво от това, кой нормален вече ще играе с тебе .Ти си за затвор човеко! Разсича страната

226

Дерзай, Бойко

преди 3 седмици

Бойко, връщай се и да свършва безвремието. Загубихме 3 години и не постигнахме нищо. Хемус докъдето я докара, там остана. Сега чак виждам, че са започнали пак да работят. Дано да дойдеш с мнозинство и да не трябват патерици, които влизат да я ядат само. Народе, ясно е, че ГЕРБ ще управлява. По-добре самостоятелно, отколкото с 2, не дай Боже 3 патерици. Патериците са за да се наядат. Каквото направиха патриотите и подобни, а ГЕРБ ще вършат работата. И пари имат, не им трябват повече.

225

Агент Буда

преди 3 седмици

е член ан БКП. Кандидат член на политбюро.. опс, Магнитски. Пазач на Бай Тошо.Топките му ги взе оная *** в Барцелона. Бай Ставри го чака. Ако не даде пак властта на Козяк.