36

До анонимна 39

преди 4 седмици

Е не вкупом, а 70-80% от вас, особено на по-млада възраст 20-25 години. След това вече ви идва акъла, ама си имате дете от ония.

35

анонимна

преди 4 седмици

ТЦ, съвсем не си падаме вкупом по лоши момчета, вие всички ли си падате по силиконови.......? Стига с кишетата! Има си насилници и всякакви варианти на поведение и от двете страни!

34

Анонимен

преди 4 седмици

До ИВАНПитай някоя жертва на насилие, колко е "лесно" да се отърве от такъв тираничен тип и не я преследва. На една такава, дори полицията не е успяла помогне преди време, полицаите са му казали, да стои на разстояние от нея, а той след време я е убил пред свидетели и семейството й, този случай е от преди няколко години, може да го намериш. Има и други подобни истории в Тубата.

33

една

преди 4 седмици

Въпрос към всички мъже - защо избирате змии, и защо стоите при тях? Заслужили сте си го, има много скромни, обикновени, неатрактивни, работливи.....А, прикриват се, нали?

32

Такива престъпници

преди 4 седмици

Им се прочитат правата и се освобождава към отвъдното.

31

тцтц

преди 4 седмици

Тези мъже са за линч и затвор. Но да не забравяме и че жените сами са си виновни. Жените са *** и се вързват на приказки. Може да е грозен или злобен, но умее ли да им говори - жените му падат. Падат си по "лоши" момчета, а после реват. То за това има толкова самотни майки или друг, вече свестен, им отглежда децата. Мислете докато е време и сте млади. А не след това. Голяма част от вината е във вас, че сте се събрали с този мъж, въпреки че от далеч му личи какъв е.

30

анонимен

преди 4 седмици

Иване, лъжеш се - моите познати по насилници не си падат, а и нерядко последните умело се прикриват. Направи си справка колко са пребитите след като са напуснали насилника. Това, че си мъж, не ти дава право да упрекваш само жените. Има и жени насилници.

29

Директно във

преди 4 седмици

Белене за лечение с АК-47.

28

Анонимен

преди 4 седмици

По просто и елементарно нещо от българина няма. Животните са по хора от редовия българин.

27

Анонимен

преди 4 седмици

До Сър Уилямс Симпатизант на тия дето си прикриват "традиционните ценности" по схемата на руските фашисти - правят се на жертва, за да си оправдаят престъпленията?

26

ИВАН

преди 4 седмици

ТАКИВА ЖЕНИ КАТО ТАЯ ЗНАЯТ, ЧЕ СЕ ХВАЩАТ С ПСИ-ХОПАТ И НАСИЛНИК, НО ТЕ ТАКА ИСКАТ! ИСКАТ ДА ИМА ЕМОЦИИ, НА ТЯХ НЕ ИМ СТИГА НЯКОЙ "СКУЧЕН", ТЕ ИСКАТ ДА ИМА ТРЪПКА И ЕМОЦИЯ! ТАКИВА НЕ ГИ СЪЖАЛЯВАМ! ИМА ТОЛКОВА СВЕСТНИ МОМЧЕТА, КОИТО СА САМИ!

25

Сър Уилямс

преди 4 седмици

Преди като бях по - млад много съчуствах на жените срещу които са проявили насилие ... Сега когато от опит знам колко жестоки змии могат да бъдат, определено не бързам с изводите. Запомнете едно: Когато правиш един човек на луд дълго време, той може да започне да се държи като луд!

24

Анонимен

преди 4 седмици

Еми намерила си истински мъж пък сега вече реве. Не се знае колко неистински мъже са я харесвали и са щели да я носят на ръце, но те са скучни и не могат да я водят "да идат някъде".

23

Анонимен

преди 4 седмици

Въпрос към форума : кой е избрал ***, измежду всички други мъже?

22

Анонимен

преди 4 седмици

Аааах, представителя на соцрежима отпреди 89та "подарявал" .... Образцов гражданин с традиоционни ценности....

21

Анонимен

преди 4 седмици

Наркотиците сътворяват чудеса.Съпругът(до колко и е бил съпруг е с порно)побойник взел парите от портмонето и им казал,че и подарява живота.А ако не е имало пари в портмонето сигурно не би я оставил жива.

20

Анонимен

преди 4 седмици

До бате бате Неофашисти пребиха рома Асен Кисимов и почина.

19

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 13 С ромски манталитет.

18

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 16 Пък оная дет умори мъжа си с майка й я пуснаха да си гледа децата.

17

Анонимен

преди 4 седмици

Сестро, това което се е случило е ужасно и трагично! Дано получи адекватно наказание за делата си! Но защо, за Бога, си се свързала и си поддържала някакви отношения с подобен престъпен тип!? Той си е бил такъв от самото начало...