223

Фют

преди 4 седмици

Дежурните *** цвъкат тук, иначе няма да има копейки за хляб.

222

Петров

преди 4 седмици

тия днесарите бе ге съвсем изперкаха от страх да не би от посолството да ги оставят без пари

221

Анонимен

преди 4 седмици

Колкото НАТО спаси Крим и Източна Украйна толкова ще се жертва и за малките пинчери от Прибалтика. И тогава войната ще бъде завършена.

220

Анонимен

преди 4 седмици

Мечока вече се наяде в Украйна оттам нататък мирише вече на еднополови бракове и не е интересно сега мечо ще се пренесе на северозапад към балтийските държави да се нахрани докрай и после ще отиде да почива зимен сън.

219

Анонимен

преди 4 седмици

Мечока е яко огладнял и си похапва

218

Анонимен

преди 4 седмици

само дето 1984 не е за Русия

217

Анонимен

преди 4 седмици

изобщо даже не твърди, англичаните се запасяват за извънредни ситуации

216

мдаааа

преди 4 седмици

И Оруел някои /особено от запад/ си го четат като дявола евангелието.... както им изнася!!!

215

256 рушия е въздух

преди 4 седмици

под налягане, изключително слабо налягане.

214

И аз не вярвах ама

преди 4 седмици

Русия е сила и това е истината. Сила във всяко едно отношение. Доказа го.

213

Владимир

преди 4 седмици

Като гледам снимки от жилищните квартали в Москва първо че сградите са чисто нови високи небостъргачи да не заемат излишно място като някоя 4 етажна пльоснала се панелка с 5 входа, второ че има подземни гаражи и паркоместа отпред за всички и трето че автопарка им ме депресира. Рядко ще видиш по стара кола от 2020 година, само като влезеш в Дружба между панелите и видиш раздрънканите брички и ще разбереш разликата.

212

Отвратен Българин

преди 4 седмици

Русия е като зациклила в 1984 - небинарните ги смазва Росгвардия от бой на вечерните им сбирки, няма еднополови бракове, няма зелени екоактивисти, няма тротинеткаджии за кметове. Аз сериозно се замислям дали да не продължа живота си в Руската Федерация.

211

Инат

преди 4 седмици

През 2024 партия на даемократи и старец Бидон манипулира хората за реалността, така че гражданите на Океания вярват, че "войната е мир" и "невежеството е сила". В Пендосия днес има подобно усещане за това. От сутрин до вечер държавните медии там твърдят, че войната на НАТО в Украйна не е гнила провокацийката, а отбранителна операция; че Нато войници не са провокатори, а пазители на демократическа диктатура; че Западът води война срещу Русия, докато Кремъл е наредил пълномащабното съпротивление

210

Враца баце

преди 4 седмици

До Факт: Нито едно от двете, брат! То, това моме толкова си може!!

209

Статистик

преди 4 седмици

На нас по 5 пъти на ден ни убеждават, че Войната е Мир, дават пари от Европейския Фонд за Мир да купуват оръжие. Това е взето направо от книгата 1984. Ааа, в книгата имаше и 15мин за гняв, когато им пускаха да говори врага. Сега ни плашат с Путин.

208

Юлиян до 241

преди 4 седмици

Това ще го приемем като пожелание в следствие на синдрома"неизживяно детство" и прекомерна злоупотреба с четенето на комикси и гледането на "фентъзи" от рода на"Батман"и"Супермен".

207

Анонимен

преди 4 седмици

Русия била извадена от "1984" ахахах. Не Русия, а ЕС си направи "министерство на истината" точно както в новелата за да филтрира информацията и да поднася само "правилната".

206

Юлиян

преди 4 седмици

В Грузия има 25000 чужди НПО при 3(три)милиона и 700 хиляди души население-т.е. по едно НПО на 148 жители.И всички те манипулират и задължават"стипендиантите си" да защитават техните-т.е.чужди интереси.Значи САЩ могат да контролират напълно своите НПО,а Грузия няма право на никакъв,даже и минимален контрол.И това ако не е лицемерие и политически цинизъм!!!

205

Анонимен

преди 4 седмици

Да бе Русия е друг път, други са в 1984

204

Анонимен

преди 4 седмици

Кой каквото си направи, друг не може да му го направи. Джуджето да е мислило преди 2 години, сега ще го навият като масур и ще стане на пушек. На копейките остава да се напушат с дима. Сори!