35

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва категорично да осъдите геноцидът срещу мюсулманите, освен когато евреите извършват геноцид срещу мюсулманите. Геноцидът в Босна е геноцид и държавен терор, а геноцидът в Палестина е демокрация и антитероризъм.

34

Анонимен

преди 3 седмици

Едно ще Ви кажа. Радев не става. Даже е по-зле от повечето политици. Той е чист популист и играе за чужди държави.

33

Сата НАТО

преди 3 седмици

Радев-ГЕРБ-ПП и ДПС само си разменят позициите в нея за пред народа, иначе играят за едни и същи господари в Кремъл. ----///----- Това ми е ясно, но конкретизирам за Сребреница. Доколкото разбрах, Главчев е искал да се въздържим или нещо от сорта, а представителката ни в ООН е гласувала ЗА обявяване за геноцид. Това също са финтове и разводняване на отговорността, но все пак пояснявам, защото хората автоматично причисляват Главчев към светците, само от омраза към Радев.

32

Анонимен

преди 3 седмици

До Хелоу. Щях да те разбера и подкрепя, ако говориш неутрално. Но ти видимо си Русофил..Можеби света трябва да преживее всичко това, за да останат малко хора, които ще бъдат разумни. Разберете едно. С Русия е свършено. Позволява си много неща.

31

Всъщност,

преди 3 седмици

...някой разбра ли каква е позицията на Радев за Сребреница? Кара им се на политиците,че проявявали колебание, ама да се изяснени фактите ? Ами те фактите отдавна са известни бе Радев, щом се е стигнало до резолюция на ООН! И не говори за гавра с Конституцията, защото когато колеше и бесеше във властта, ти си я газеше през ден!

30

Радой

преди 3 седмици

Ми най-лесно се проверява в Уикипедия къде се е обучавал Радев:"През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база Максуел, Монтгомъри, Алабама, САЩ. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по Стратегически проучвания..

29

До хронометър 2

преди 3 седмици

Украинците с право се опасяват, че ако отстъпят, това само ще подхрани империализма на Путин. Ето, Кремъл заплашва Молдова, Литва, Латвия, Естония, Финландия, Норвегия, Полша и кого ли още не. Путин няма да спре с Украйна, както не спря с Грузия. Войната между Русия и НАТО е въпрос на време.

28

Анонимен

преди 3 седмици

До Сата НАТО Радев не е на никаква натовска страна. Радев избяга нарочно от срещата на НАТО в София само и само да не го свързват с организацията. По въпроса за Сребреница той го играе "доброто ченге" в руската игра добро-лошо ченге. Радев-ГЕРБ-ПП и ДПС само си разменят позициите в нея за пред народа, иначе играят за едни и същи господари в Кремъл.

27

До хронометър

преди 3 седмици

Президентът е прав за Сребреница - хем сме вносители на предложението, хем се отмятаме. И тако, и вако. Скандална непоследователност! Но относно конфликта в Украйна Радев не ме убеждава. Бори се за мир, което подкрепям с две ръце, но не казва как може да се постигне този мир. "Преговори" звучи твърде общо и неопределено. Под "преговори" руснаците признават да им се признаят завоеванията т.е. да се наруши международното право. Украинците не приемат това, защото е несправедливо.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Резидента не може да излезе от съветските зелени чорапи...Кой ще праща...кого ще праща на фронта..Дървена глава си е - Решетников кот нареди - това е ...

25

Off

преди 3 седмици

Непрекъснато съска като настъпена змия.

24

Сата НАТО

преди 3 седмици

Вие май не разбирате, че по въпроса за Сребреница Радев е на натовската страна, а Главчев и Тиквата защитават сръбската позиция? Борисов е руски и сръбски агент, какъвто е бил и Стамболийски навремето.

23

Анонимен

преди 3 седмици

До Радой "Та той цялата кариера си е изградил като НАТО-вски възпитаник и генерал." Е, много нагла лъжа бе, другари. Понякога не усещате ли някакъв макар и минимален прилив на благоприличие?

22

Резил

преди 3 седмици

До хронометър Вече ти казах, той преди няколко дни отново се заяви като такъв. Въпросът не е в това да заяви позициите си, а че заявките му и това реалните какви са се разминават. Аз само казах, че дори руските петоколонници припознават реланите му позиции. Както каза и ти, в това няма нищо, лошо, но въпросът е, защо другаря руски чорап Радев ги крие? Това не е много мъжко, нито пък особено доблестно и генералско.

21

Радой

преди 3 седмици

Странно защо все слагат Радев към Путинистите... Та той цялата кариера си е изградил като НАТО-вски възпитаник и генерал. Това че по някога думите му изглеждат и се тълкуват като подкрепа към рашките ми изглежда планиран "баланс" и повод да ни разделят и лесно владеят. Ако го нямаше него щяхме да изглеждаме още по-беззъби и мекотелни. Не че сега не сме такива ама сами си го направихме и правим... Лошото е че истината се разбира след години а тогава вече е късно....

20

98348745

преди 3 седмици

Нетърпелив си да атакуваш и нямаш търпение да вземеш цялата власт, нали пред ателю? Не, че не си прав за герберастите, но си личи желанието ти да ни направиш губерния на ***. Това няма да стане!

19

Хелоу

преди 3 седмици

На прага сме на трета световна война, само президента го казва! Само той. Всичко мълчи и се ослушва. И докъде ще ви доведе тая сляпа омраза към Русия? Щяла да бъде ударена и тя, добре това ще те успокои ли докато лазиш в руините бе умник? Имам чувството че изведнъж половината свят е загубил ума си.

18

Анонимен

преди 3 седмици

В Сребренициа жертвите са мъже, ислямски войници, не цивилни. Не може да се сравнява с Батак, въпреки че и в Батак едни българи са клали други българи заради верска и междуселска вражда.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Тая *** yшанка откъде изпълзя?

16

хронометър

преди 3 седмици

До Резил 11 То и аз скачах по площадите за Костов и се радвах като дете, но с течение на времето - тоест, на кражбите и измамите - диаметрално промених позицията си. Човек трябва да отчита грешките си. А и в случая Радев не заявява предпочитания, а се опитва да опази България, струва ми се. За мен той е хладният глас на разума сред царящата глобална какистокрация.