67

Анонимен

преди 1 месец

Забранете колите в София! Тротинетки от всички квартали, обединете се и спукайте гумите на всички паркирали коли! Спасете София от автомобилите! София на тротинетките и велосипедите! Носете си шило и пукайте гуми наред!

66

Анонимен

преди 1 месец

Да сезира прокуратурата с обвинения за безстопанственост и ощърб на общината. Или несмее, защото това се е случвало и със знанието на Бонев, като член на комисията по транспорта? Инъче всичко ще е предизборна пушилка, без крайни резултати от това.

65

Анонимен

преди 1 месец

Докато има синя и зелена заона, винаги ще има и такива карти. Факт!

64

Анонимен

преди 1 месец

Терзиева е най-гадното нещо, което се е случвало на този град. Не съм сигурен, че наистина спечели изборите последния път, *** вот не помогна и той, нещата бяха много на кантар. Но ето, че дори и липсата на пълна подкрепа не й е пречела да върши гадории.

63

Анонимен

преди 1 месец

В Младост още стоят падналите дървета от ланшния сняг

62

Шоп

преди 1 месец

Ми да я съдят за престъпления по служба тогава, вместо да се възмущават по вестниците..

61

Данъкоплатец

преди 1 месец

Искаме списък с привилегированите, да се знаят!

60

Анонимен

преди 1 месец

Ако Терзиев се заеме да вкара междублоковите пространства в кварталите в ред и уреди проблемите с паркирането чрез умни политики, ще гласувам за него до гроб. Крайно време е София да заприлича на нормален европейски град, а не на индийски такъв. Засега, обаче, единствените действия, които виждам от него и Бонев са огласяване на някакви маловажни скандали и заяжданки на дребно см опонентите им.

59

Анонимен

преди 1 месец

Ох, като започнат да ми говорят за такива "щети", направо ме избива на смях ... Защо не се направи един масивен подземен в района?

58

Анонимен

преди 1 месец

Докато търпите сини и пембени зони, никога няма да имат мотивация да ви направят безплатни паркинги и широки улици. Напротив, такава далаверка си заформиха, че все по-скъпо и безкрупулно ще става. Въпрос на време е да направят платено паркирането и в софийското поле и ще продължат точно до там, докъдето ги оставите вие.

57

Анонимен

преди 1 месец

Мила родна картинка в стил - имам човек. Крайно време е общината да започне да изгражда общински многоетажни паркинги в центъра и в кварталите. Парите от зоните трябва да се насочат в тази посока. След това може да започне да се въвежда зелена зона в повечето квартали. Така проблема с паркирането ще се реши и може да се пристъпи към извеждане на паркиралите в зелените площи и на нерегламентирани места. После инвестиции в облагородяване на тези площи и в междублоковите пространства.

56

Анонимен

преди 1 месец

Репортажните коли на телевизиите имат такива карти, виждал съм ги. Само бТВ имат поне 10 такива карти.

55

Анонимен

преди 1 месец

И аз имам такава карта за безплатно паркиране в синя и зелена зона. Миналия месец дори ми я подновиха за още една година. Имам познат в общината и в момена още може да получиш такава.

54

Анонимен

преди 1 месец

Е така е, сини, зелени, бомбени зони, от както ги има е пълен хаос, само за връзкари има места..:))

53

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не трябва да има платено паркиране в общинска площ/земя/улица. Това е на гражданите, не на някакви *** еднодневки.

52

Анонимен

преди 1 месец

ако е незаконно давайте на прокурор и толкова, какво за всяко нещо правите 'топ' новина. След като съда ги осъди, тогава.

51

?!?!?!

преди 1 месец

Вземете всичките си паяка и купете още поне 200 броя такива и минете само през кварталите Младост и Люлин за неправилно паркирали автомобили и ще си напълните бюджета не за цяла една година, а за 10 години накуп, че и отгоре .... Ама сега всеки лае другия, защото са избори и смятате , че ще гласуваме за вас ли - ха ха ха ... При първа възможност и към терминалите :)

50

Анонимен

преди 1 месец

Тия видяха, че град не се управлява лесно. С усмивки, визии и концепции. И си казаха, абе я да плюем по-предните, вместо да свършим нещо. Че по-лесно. Толкова обрасла, продупчена София не е била.

49

az

преди 1 месец

До Анонимен Искаш многоетажни паркинги?! В центъра на София?! Къде! В Борисовата градина? В градинката пред Кристал? Коя градинка искаш да ликвидираш, за да си ти остане гаража да го даваш под наем за магазин?! Защото - убеден съм - няма да си дадеш двора и къщата за това!

48

Kuncho

преди 1 месец

Интересна картинка е спирката на Гоце Делчев след България в посока Южния Парк! Ако успеят да я разчистят и задържат поне три дена без неправилно паркирали коли на нея, ще повярвам че нещо истинско се случва! Има няколко който били тежки според служителите с паяци и не ги закачат, така че на тях и карти не им трябват