326

Анонимен

преди 1 месец

Той и като физик много не е ставал, теорията на относителността още след няколко години беше опровергана от Макс Планк който показа, че скоростта на светлината не е предел.

325

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен: "След ядрена война, оцелялото човечество ще воюва с прашки и камъни." - ___ - колкото японците ходят с прашки и тояги след атомния удар срещу Япония! или пък след чернобиил!

324

Анонимен

преди 1 месец

Отивам да прегледам социалните медии, да се посмея как са наводнени от апокалиптични предсказания за скорошния крах на германската икономика, фалит на концерните им и скоро ще се молят на русията за паница леща и чаша картофена водка.

323

Анонимен

преди 1 месец

Че даже и демони го преследват. Тия кремлинофили съвсем изплискаха водата от легена, разбириши.

322

Александър

преди 1 месец

Хубавото е, че и у нас мобилизацията започна. Мои приятели са получили повиквателните и ръцете вече ги сърбят за украинския фронт. Става весело. Рашата да му мисли. Малко ми е кофти, че аз още нямам повиквателна, но не се притеснявам, че ще дойде. Всичко с времето си. Ако не, ще се запиша доброволец в украинската армия.

321

Анонимен

преди 1 месец

След ядрена война, оцелялото човечество ще воюва с прашки и камъни. И няма да ги има държавите и народите въобще.

320

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТи китайски автомобил ли караш, чебypaшкин? А, да, бе вярно, ти ходиш до града с маршрутката.

319

до 332

преди 1 месец

Митрофанова не ми Плаща - аз ЕвроАтлантическите Демони и Сатанинските им Божества - ги мразим - БезПлатно!

318

Анонимен

преди 1 месец

Немската индустрия се изнася в САЩ и Китай.

317

Анонимен

преди 1 месец

По всичко личи, че САЩ се стремят да реализират варианта "ограничена ядрена война". Какво означава това - че САЩ и Русия няма да въвличат териториите на своите страни, тъй като ядрени действия на територията на тези две страни означава всеобща ядрена война със стратегическо ядрено оръжие - пълен ракетн ядрен обмен между Русия и САЩ. Всички останали - Китай, СК, Франция са peenuts в травнение с потенциала на САЩ и Русия. А територията на ЕС ще бъде напълно законна територия на водене на военни действия в ядрения конфликт.

316

Анонимен

преди 1 месец

Любопитно ми е кого ще възхваляват малоимотните и безработните когато се свърши с блaтнaтa империя. Може би Китай, Индия или Патагония ще са новите спасители.

315

Анонимен

преди 1 месец

В ядрената война нямат никакво значение нито моралния дyx, нито икономическия потенциал, нито демографията, нито природата и природните богатства. Само два фактора - площ и брой ядрени глави. Да вземем за пример Полша - там има около 20 големи града. Даже ако смятаме, че на всеки град са нужни по 2 ядрени глави, това са 40 ядрени глави - това е залп на един дивизион Искандер. Време за полет - 5 минути, подготовка на заданието 3-5 минути. Тоест 10-15 минути, и Полша като държава изчезва от лицето на земята.

314

Анонимен

преди 1 месец

Китайците вече пряват най-добрите автомобили.

313

Анонимен

преди 1 месец

Плана Маршал е завинаги. Немците само трябва да работят, има кой да се грижи за бъдещето им.

312

Анонимен

преди 1 месец

Ами преди да изпращат оръжия с/у русия да бяха помислили за ефекта на бумеранга а не да се правят на ударени.

311

Анонимен

преди 1 месец

Mercedes-Benz съобщи, че оперативните маржове са паднали до 9,6% от 14,9% от миналата година, докато продажбите на автомобили са паднали с 8%. Още няколко години с такива показатели и ще дойде време да говорим за прехода на Европа към превози на конска тяга.

310

Анонимен

преди 1 месец

Митро-фанова добре ли плаща за коментар. Да беше поучил и попрочел малко повече, сега нямаше да пишеш коментари по поръчка.

309

Анонимен

преди 1 месец

Населението расте, ресурсите намаляват, и сега какво правим с тази огромна територия която гъмжи с изобилие от ресурси и природни богатсва, а е населена само с някакви 150 милиона население.

308

Честитка на

преди 1 месец

Руските лолити . Този път не само че англия и Сащ няма да са на страната на СССР ами и ще са заедно с Германците както още 29 страни . Единственото което може да ги спаси лолитите е да се помолят на арменския поп .

307

Анонимен

преди 1 месец

А в благоденстваща Русия, къпеща се в суровини, има опашки за бензин. Но това се харесва на колхозниците, нали през онова светло време също беше така.