46

IQ 3.14

преди 3 месеца

До DO 38най интересно ше стане ако шведските ауакси са интегрирани в т.нар франкенсам, което ще даде възможност на ремонтираните от украинците с200 да бият директно по самолетите, изстрелващи крилати ракети. прочие, имайки предвид бойната част и максималната скорост на с200, дали нема да се окаже, че прехваления кинжал е пребоядисана с200 без първата степен?

45

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 19 -"Кога е била успешната контраофанзива???" Е как кога ,не четете ли - през лятото и есента на 2022 г . :))))))

44

Анонимен

преди 3 месеца

То хубаво станали център,ама след време и техният президент да не почне да реве и той по телевизията като Зеленски и да плаче за още оръжия и пари...

43

DO 38

преди 3 месеца

Русия може да е научила как да отлонява с 10% ракетите с малък обсег (за Хаймарс има и такива с десетократно по-голям, но не и в Украйна), но по-важното е как 1ва ревизия Пейтриът на 40 години сваля наред Кинжал.

42

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Анонимен38ъм, да намериш 2024 средство за противодействие на артилерийска система от времето на "пустинна буря" е кошмарно, наистина. сега предстои в нигер китайците да покажат на вагнер къде зимуват раците, и всичко си идва на мястото. за нас е печално, че видимо ес и нато са си избичили граничната бразда на дунава, и задунайская ше и оттук насетне на задунайская ше и се дава по комат хлеб на 3дена, колко да не умре от глад

41

до 38

преди 3 месеца

Руснаците не са научили нищо. Леко го объркват, защото в Украйна няма локално насочване. Интеграцията на ХАЙМАРС е доста сериозна и е свързана с 5то поколение изстребители, 4д радари, кораби, сателити. Това, което прави РФ, е да създава около ХАЙМАРС с ракети с МАЛЪК обсег, БЛИЗО до пуска магнитно поле. Накратко, РФ не е научила нищо. СССР-ски тактики. Частично се обърква 1 компонент от огромна интеграция, който би бил препокрит от 20 други. Украйна НЯМА далекобойни боеприпаси за ХАЙМАРС.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Не се разбира румънците ще нападат ли Русия? Какви са тия кошмари?

39

Евразин Алахакбаров

преди 3 месеца

До Анонименкошмар, мой турецкий друг е в тава, че ната слажили границу на дунае. и зимой ви джигурдец состати будете за еврасабсидии

38

Анонимен

преди 3 месеца

Кошмарът е в това, че руснаците се научиха да го отклоняват.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Така е, Румъния се развива с бесни темпове, докато у нас политиците още умуват коя посока да изберат - запад или изток.

36

До Наистина

преди 3 месеца

Ама разбира се,че ще вярваме на индивиди като теб и сие трооолове колко ефективни са тия системи,а не на водата която идва от извора!

35

Смях

преди 3 месеца

До Анонимен 22 "Ти на кое казваш качествено оръжие?" На това, дето всички крепостници се пркръстиха с фамилни имена като Нас*рааала. :)) А като гледам коментарите за самолетите, ще трябва някои да се прекръстите и на Сепукааа

34

Фед Красивия

преди 3 месеца

Триещата редакция,къде е тая "УСПЕШНА КОНТРАОФАНЗИВА" срещу руснаците?Или по задание на посолството се говори лека полека,да се вярва на лъжите?Една лъжа повторена 50 пъти ,става истина!!!

33

до Пияница мистик

преди 3 месеца

БВП-то се оказа ненадежден измерител за икономика. Оказа се по-важно каква индустрия имаш, до колко зависиш от външни доставки и колко ти струва да вадиш крайна продукция. Паритета на покупателна способност е по-адекватен измерител на реални възможности на една икономика.

32

Наистина

преди 3 месеца

До Анонимен 26 Интерестинг ижинийринг пише за това как руските заглушители заглушават ракетите на Хаймарс, но Хаймарсите не го разбират това нещо и продължават да млатят руските цели. Хубаво е някой да каже на Хаймарсите какво пише в Интерестинг инжинийринг, наистина.

31

Анонимен

преди 3 месеца

дам .. румънците печелят 1.5млрд инвестиции а ние да не раздрасним мечката, дето отдавна се е наакала ...

30

Реалист

преди 3 месеца

Ми много хубаво - Румъния си спечели ядрени ракети завряни директо в носа ѝ.

29

Значи, ако ги

преди 3 месеца

изпердашат да не се очудваме, а? :D

28

Анонимен

преди 3 месеца

е кво по ли хубу беше румънците да оближат опките на джуджака както правят копейките - що за извратени русофили се навъдиха тука

27

D

преди 3 месеца

Е, друго си е нашата "отбранителна" индустрия, която от десетилетия основно сглобява калашници и съветски гранатомети, а от скоро и китайски дронове със съветски снаряди на тях. С това ниво, никой не може с пръст да ни пипне и сигурността ни е гарантирана!