378

Мнение

преди 4 месеца

Една безмислена война, предизвикана от едина болна психика на човек от Кремъл, който нахлу в чужда държава!

377

Анонимен

преди 4 месеца

Ако е украинче геройче ако не е украонче за някакви червеи пишат тука някакви не българи сорросоиди.

376

Анонимен

преди 4 месеца

На русофилите отговаряме, ако е бил украински войник. Едните умират за болните амбиции на един полуръст диктатор, а другите- в защита на отечеството.

375

Анонимен

преди 4 месеца

Путин нарочно ги праща такива - като убият децата им на фронта, родителите и роднините ще бъдат с промити мозъци от рода на " Ей - вижте го тоя лошия Запад - отне Ви децата - сега трябва да сте му ядосани и да му го върнете" - та - голям мрастник е П. и кл-ката му

374

Анонимен

преди 4 месеца

Най-голямото престъпление в историята на света беше фиаското за 3 дни в Киев. 120-хилядна армия беше изклана от украинските главорези за часове. До едно ей такива бедни момчета от селата, докато отрочетата на големите в Кремъл се возят в западните си скъпи возила. Това е голташка Русия. Тотална мизерия и смях. Още 600 000 последваха съдбата на това бедно момче.

373

Анонимен

преди 4 месеца

До 1001 нощи Ако беше украински войник, той щеше да брани държавата си от руския окупатор. Не е ли очевидно?

372

Четете ли си?

преди 4 месеца

До Баба Гошка "Така се създава СИЛНА НАЦИЯ" Мда, като се изпращат 18 годишните на заколение.

371

1001 нощи

преди 4 месеца

Инатересно как щеше да бъде представена "новината" ако в художественото произведение , лирическия герой беше украински войник.

370

Елементарно Уотсън

преди 4 месеца

Стотици хиляди руснаци умряха за една бяла Лада. Там човешкия живот почти нищо не струва.

369

Баба Гошка

преди 4 месеца

Така се създава СИЛНА НАЦИЯ, а не с гейове, ***, небинарни и други такива млади безгръбначни.

368

Анонимен

преди 4 месеца

Моля ви много етносите както имате свободата да си говорите езика по моловете така и по форумите пишете на вашия си език каквото искате. Бг езика е на Ботев и Вазов и е редно да се пише чисто.

367

Анонимен

преди 4 месеца

Хората в България направиха пари, изучиха си децата, отидоха на запад, купиха си жилища, а в хубавата и красива Русия децата им гинат в калта като червеи. Впериод натам ***. Вие нямате място в Европа и България, сега ще го видите на изборите, хората вече не са глуппави като вас.

366

Анонимен

преди 4 месеца

Предлагам русофилите да пращат и техните деца, с гордост да се бият за майка росия, а после бащите с копейки да им купуват ковчези и да ги разнасят напред назад. Също така да почнат военна обучение на 12 с калашници и гранати, както в росиа, а за финал да гласуват за копейкин че да им се сбъдне мечтата и да се върнат в комунизма, където бяха тъппи, бедни и простти, но поне бяха млади и рипаше патока.

365

Анонимен

преди 4 месеца

Русия върви към разпад с това извратено мислене сред голямата част на обществото и. Да внушаваш от малки на децата, че са заобиколени с врагове, и да ги пращаш да си дават безмислено живота. Това говори за много големи психически проблеми в обществото. Да живееш в постоянна делюзия !

364

Анонимен

преди 4 месеца

Ужас - ша1ката на Путин вече от училищната скамейка взема момчетата и ги фърля в месомелачката

363

ьяа

преди 4 месеца

При тази новина Путк.н шумно се изпърдя във бункера и си наля водка, хапна черен хайвер.Боли го патарока,че умират деца и той е виновен!

362

Анонимен

преди 4 месеца

Много подобни статии героизираха украинчетата. Сега пропагандата с обратен знак но с цел антигероизиране.

361

Анонимен

преди 4 месеца

Има смисъл да се коментира, за да разберем какво не трябва да правим. Не бива да допускаме президентска република я България. Пишва Ви защото това е идеята на ГЕРБ и ДПС и целия цирк който гледата последните няколко години след масовите протести. Искат да ни направят по подобие на Путинска Русия.

360

Анонимен

преди 4 месеца

до 398Да ти се връща , хилядократно!

359

AS

преди 4 месеца

Майка си ли търси в друга държава?Айде курбан гиби,зомбита нещастни, хората мислят как да покорят космоса и да лекуват неизличими болести,а тези *** само война им е в главата.Нашите русофили поне изкарват по някой лев да коментират прос.тотии във форумите. Долу Плъха от бункера...