76

До 78

преди 4 месеца

Имам доста приятели по-заможни женени за рускини и знам, че бягат основно от мизерията по малките населени места. Извън Москва и Санкт Петерсбург е много зле икономически положението. Ние се оплакваме, че България е зле, но в аграрна Русия са десетилетия назад.

75

*-*

преди 4 месеца

Тези "едни избори" идват скоро на много места. Махалото се обръща

74

До 78

преди 4 месеца

А вчера ЕЖ от женския пазар "каза"... Да ти напомня, че темата не е за външни и вътрешни тоалетни в Русия или двора на къщата ти на село, а за политики в подкрепа или не на психично болни извратеняци...

73

До Анонимен 77

преди 4 месеца

Братко ***, ти наистина ли смяташ, че в Русия и Китай живеят по-добре от САЩ и Европа??? Ако е така се питам защо никой не емигрира в тези страни, защо отрочетата на висшите държавници на Русия учат и живеят в САЩ и Европа, включително и детето на руският лилипут? Жалко ,че умствено изостаналите хора като теб има достъп до инетрнет.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Ако всеки хомосексуалист се разкрие то ще се окаже, че са мнозинство а не малцинство в България.

71

До 75

преди 4 месеца

Както искаш, така го тълкувай!

70

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

69

да се умъртвяват

преди 4 месеца

В Библията е казано: "Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях". Тоест който не е съгласен с умъртвяването на хомосексуалисти, значи е против християнството, Христос е казал "Който не е с Мене, той е против Мене". Библията ясно го казва - ЕС е извратен, антихристиянски съюз, против християнството. Ясно и точно, няма място за тълкуване и коментари. Какво правим сега, тия дето палят свещи в църквата?

68

До Русия

преди 4 месеца

Понеже баща ми е руснак, до 10-тата си година живях в Русия и мога да ти кажа, че България е много по-добро място за живеене. Мизерията в руската провинция е ужасяваща и страшна. Такива неща съм виждал, че ще ти окапе косата от ужас.Що се отнася до икономиката , там такава няма освен ако не става дума за оръжия. Сравни пенсиите и заплатите в България и в Русия и ще се убедиш как живеят горките.Аз лично нокога няма да се върна там.

67

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Няма как нормална, правова държава да облече в законови права исканията на психично болни извратеняци с влечение към собствения пол, сменящи си или отричащи половете, геронто, педо и всякакви подобни "небинарни фили"! - - искаш да кажеш, че ЕС е съюз на ненормалници и извратеняци?

66

Анонимен

преди 4 месеца

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Няма как нормална, правова държава да облече в законови права исканията на психично болни извратеняци с влечение към собствения пол, сменящи си или отричащи половете, геронто, педо и всякакви подобни "небинарни фили"! Да не забравяме, че света оцелява благодарение на традиционната любов между двата пола, а извращенията го погубват, подобно на древна Гърция и Римската империя...

64

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Тези т.н. хора са за арест и за съд, докато още не са докопали децата ни с гнусните си ръце!

62

До Русия

преди 4 месеца

Мухахахахах рева от смях. Къде си бе икономиста. В русия 40% от хората нямат вътрешна тоалетна ама икономиката им къри. Ххахаххаххахахах

61

Анонимен

преди 4 месеца

То ако не спрете да ревете за привилегии и не спрете да ни се навирате в нашите работи, скоро и ще ви горим на клади.

60

в Русия

преди 4 месеца

Педeрасляци навсякъде има, но в Русия не парадаират по улиците и педepaщината не е държавна политика.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Хомосексуализмът е заболяване и трябва да се лекува в психиатрични клиники.

58

Русия

преди 4 месеца

Руската икономика през 2023 г. стана номер едно в Европа, и пета в света след Япония. Безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия. Наред е Япония.

57

До Българин

преди 4 месеца

Ама разбира се ... в Русия п.дали няма. Там се раждат само хетеросексуални и с IQ поне 145.Жалко, че и ти не си заченат там, защото най-вероятно щяха да те приключат още при раждането.