43

Анонимен

преди 4 месеца

Соц наследството си казва думата. Тея поколения, които сега мрът са живели тежкия живот на комунизма. Недостатъчно хубава храна, никаква медицинска превенция, стрес и тн.Това допълнено с прехода , който пак си беше комунистически- мръсен , евтина храна , алкохол, цигари , мръсен въздух и тн. Сега виждаме сметката от това. Всеки гражданин трябва да изисква от общината създаване на чист град и условия , спокойствие и бърза администрация.

42

До иван

преди 4 месеца

Ваня, Ваня знаеш ли колко се гътнаха с многото тренировки ходене пеш и т. на т. То ако беше така зайците щяха да живеят по 300г па костенурките по 10г па в европа да не си помисли, че е здравословна храната даже екото е по зле, нещо си се объркал ваня.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Случайност ли е това, че в Северозапада където се пие най-много е най- ниска? Алкохол, пушене - бич завещан ни от руското и турското робство. Ние сме в топ 3 на най- алкохолизираните нации в света.

40

пияница мистик

преди 4 месеца

До БАНко === еБАНко, по времето на соца бяхме 9 милиона, защото границите бяха затворени и граничарите стреляха на месо с АК-47. Ако бяха отворени като сега, щяхме да сме максимум 1 милион и то това щяха да са политруци от ЦК на БКП. Лошото е, че нямаше да има кой да им работи в заводите за 150 лева на месец и вечен дефицит за всякакви стоки :)))

39

Анонимен

преди 4 месеца

БАНко що се хвърли като матросов на амбразурата да защитаваш русията? Плащат ли ти? Руснак ли си?

38

Анонимен

преди 4 месеца

Не е проблем Демокрацията!Проблем е ,че живеем в Комунистическата демокрация. В Демокцията живеят над 80 г.В Швейцария,Италия,Испания,дори Гърция,бе цър вули.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Повече хора си отиват заради неадекватната медицинска помощ, което лекарите наричат "грешка". това влиза ли в статистиката? За продължителността на живота влияние оказват още и стреса, лошото качество на живот, най-вече ниските доходи и по всички тези показатели България е на 1во място! Много интелигентни и образовани хора също си отидоха преждевременно..

36

Анонимен

преди 4 месеца

Абе не че нещо, ама лейди Даяна на колко умря? Стив Джобс на колко умря? Българи ли бяха? Всеки живее колкото му е писано.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Иване, ти дядо Господ ли си? На базата на какво се позоваваш, че даже ни и "обясняваш" кой колко ще живее? А ако единият ти родител е починал на 65, другият на 80, каква е формулата?

34

Шпек Салам Народен

преди 4 месеца

Е,вчера нали пуснахте новината,защо се повтаряте?

33

Е нали

преди 4 месеца

се пенсионираме на 665г. ?? Как така???

32

До26

преди 4 месеца

Хахаха как само си призна, че през комунизма сме живели повече, хахаха мили ми смехурко "демократ".

31

БАНко

преди 4 месеца

КАК ПРИ МАЛКА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТ ЗА 45 СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ , БЪЛГАРИЯ ОТ 4,5 МИЛИОНА СТАНА 9 МИЛИОНА ???

30

Иван

преди 4 месеца

Първото нещо е ген. Второто е хранене и активен спорт. Третото движение. Обяснявам, ако родителите са починали преди 55 годишна възраст, почти нулев ти е шанса да живееш повече от 55 години. Ако са починали между 55-75, можеш максимум да живееш до 70-75 години. Ако са починали над 75, имаш шанса и до 100 да стигнеш при правилно хранене, тренировки всеки ден и много ходете пеша.

29

Статистиката Показва

преди 4 месеца

Няма човек в България който да не е раборил през живота си,и да се е поминал преди 65 години.ФАКТ. Дори на времето се чудехме,как така директорите и зам.директорите на заводите и предприятията си отиваха без време.А уж бяха най-задоволени при социалистическата система.Вижте етноса,та те на 65 са бащи на новородени??? Какъв е извода???? Веки сам да си направи изводитъе.От работа се умира и осакатява,иначе наследниците на робите от преди 500-1000 години,днес щяха да са най-големите патрони.ФАКТИ!!

28

Анонимен

преди 4 месеца

А как да е, бай *** всичко знае.... купува най-големите *** в магазина щото са по-евтини, скъпата храна била за тъпанарите... всяка вечер не сяда на маса без 100 мл концентрат, с това се и лекува, лекарите и те ***, само лъжели и взимали парите на хората... изследвания не си прави, нищо не го боли, добре си е... гледа таратайката на комшията и завижда, че е на 19 г., па неговата трошка е на 20, не може да спи от яд... колко искате да живее Ганьовеца, експерт по всичко

27

НЯКОЙ

преди 4 месеца

държавата *** осигуровките на човека работил като роб до преди 1-2 години преди да умре и ги дава на циг.а.н.ьори , които не нямат 1 ден стаж. идио тска държава

26

Анонимен

преди 4 месеца

И като умре, всички казват - отърва се..

25

До 21

преди 4 месеца

Направо над 90 години. Хахахахахах. До 1989 средната продължителност на живота беше 70 години.

24

Българин

преди 4 месеца

Преждевременно преди 65?!? По-голяма глупост не бях чел скоро...