32

Анонимен

преди 3 месеца

Зор е да накараш българка да роди, има го и този проблем :))) Те сега, нали жените уж командват :)))

31

Анонимен

преди 3 месеца

Че държавата има своята вина е вярно, но основната вина е в населението - не може да се тъпчеш само с вредни храни, да се наливаш с алкохол от сутринта, да пушиш по две кутии цигари на ден, да не спортуваш, да те мързи да отидеш пеш дори до магазина на ъгъла, и да искаш да живееш дълго! Ами просто няма как да стане, набийте си го в мозъците

30

Анонимен

преди 3 месеца

Но е важно колко а как!Но за нас е двойното наказание!Няма ни колко ни как.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Иванчо, аз обичам фактите отвори НСИ калкулатор инфлация- март 2020г/март 2021- инфлация 0.6% това при ГЕРБ, а на 10 юли 2020г в деня когато ЕК обяви че БГ и Румъния са приети в чакалнята на Еврозоната червените олигарси обрали народа си и изградени от КРЕМЪЛ РАЗВЪРЗАХА КИСИИТЕ И ВИРНАХА ЮМРУКА А НИЕ..НИЕ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА НА ПЛАТЕН ПРОТЕСТ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ- СЛЕД ТОВА МОДЕЛЪТ БАДЖАНАЦИТЕ НАПРАВИХА 30% ИНФЛАЦИЯ, А ДИЗЕЛЪТ ЛЯТОТО НА 2021Г СТИГНА 3.90ЛВ- СПРАВКА ФУЕЛО!

28

Анонимен

преди 3 месеца

35 години стигат!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Доста мои набори си отидоха от този свят, действително намаляхме като население, но може би защото всички се преселиха в големите градове :))

26

Анонимен

преди 3 месеца

Ние сме тарикати мъчим се по малко... нека европейците да теглят повече години на мъка... ние се отаърваме рано...

25

Реалист

преди 3 месеца

Защо е така ли, не е заради клишираното схващане,че нямало не добра профилактика или били чак толкова нездравословни навиците. Истината е, че при българите голям процент от хората когато се пенсионират и уж трябва да живеят по спокойно и да си гледат старините те продължават да работят, че работят и на по две места. Те не го правят самоцелно а разбирасе са принудени за да посрещат битовите си нужди. Друг фактор е огромният стрес свълзан отново с оцеляването ,поради мизерното си финансово състо..

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Муахаха Трънки. Ти от село не си излизал да видиш какви са цните в ресторант, а камо ли в гурме. Пазрната икономика е такава: И 1000 да имаш, ще ти стигнат да оживееш, и 10 000 да получаваш, ще ги изхарчиш. Хранта, както всичко останало, струва точно толкова, колкото някой е готов да плати за него. Купува ли се, значи някой плаща на тая цена. Иначе, или щеше да му намалят цената или изобщо да изчезне. Научете си елементарния урок и ПРЕСТАНЕТЕ ДА РЪСИТЕ ГЛУПОСТИ.

23

Свобода

преди 3 месеца

Но за сметка на това българинът пак ще гласува за ГЕРБ и ДПС.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Който е останал в БеГето си отива по бързо!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Супер...... комунизма е виновен.....като измрем всички ще се оправят нещата...после не ни пръскали самолетите

20

Евростат :

преди 3 месеца

Испания средна продължителност 84 години.Панелистан - 72 години. Insider UTC и прочиеИспания - 8 място в света по качество на живот, България - 74 място

19

Анонимен

преди 3 месеца

33- ОТВОРИ "ПРАВИТЕЛСТВА НА БГ" И ВИЖ ГЕРБ КОЛКО СА УПРАВЛЯВАЛИ- 9.8 ГОДИНИ!

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Не съм съгласен сЧовече, да си учил за средно-аритметично в училище? Може да има 5 столетника, на фона на умиращи на 50, 55 години.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Бая хора загинаха, а аз съм 80ти набор..., то не са катастрофи, пиене, наркотици... :))) Иначе е образно казано колко хора има в БГ, те ходят в Чужбина и се връщат, не може да им хванеш бройката :)))

16

Поне в едно нещо

преди 3 месеца

да сме първи. Няма да сме все последни, я.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Краварите ни грабят и убиват

14

Анонимен

преди 3 месеца

Гaнеца е едно от най примитивните същества обитаващи тази планета. Хубаво е че изчезва с бързи темпове и вече е застрашен вид.

13

Осман паша

преди 3 месеца

От как съм ви оставил на самотек първо спряхте да се размножавате а сега и мpeте кат пилци сами!Дано Аллаххх се смили над клетите ни души!