182

Запознат

преди 3 месеца

Аз лично, на тия 22% от гань00вците, им пожелавам ПРАВ ИМ ПЪТ - да напускат ЕС и България - могат да отидат, примерно, на пyyytката си мaaйна! Няма да липсват на НИКОГО! България ще ЖИВНЕ от ОТРОВНАТА им СЛУЗЕСТА ПРЕГРЪДКА СЛЕД КАТО СЕ МАХНАТ!

181

Анонимен

преди 3 месеца

Е все пак Сръбския консорциум Юнайтед груп е собственик на българската телевизия Нова ТВ със всичките и канали и българския телеком ВиваКом. Инвеститори в българската икономика са сърбите и то не малки.. А дори не са в ЕС.

180

Анонимен

преди 3 месеца

Не думай. и къде ще ходят. В Турция Русия или индия.

179

Анонимен

преди 3 месеца

А и да не забравяме, че Сърбите преживяха и 2 войни, Американците ги бомбандираха... И пак са по-добре от нас.. Може би е така защото не са в ЕС.

178

До188

преди 3 месеца

Почакай още някоя година да затворят Китай с тоя протекционизъм който се развихрил,да поомаламощят още малко Русия и ще видиш на какво ще заприличат сърбите!

177

Анонимен

преди 3 месеца

На сърбите Тито не беше затворил границата! Още преди 1989, само в ГФР имаше над 3 милиона сърби!

176

До до 183

преди 3 месеца

Тези не са били във Варшавси договор и управлявани от комунисти!

175

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбите като гледам не са загинали без ЕС. Построиха повече магистрали от нас без помощ от ЕС. Имат повече фабрики и заводи от нас. Стандарта им на живот не е по нисък от нашия. И изобщо не им дреме за ЕС. В България, Хърватия и Гърция ходят само с лична карта.

174

До Христо Христов

преди 3 месеца

Пр.остак"грамотен"колко пъти ни изпразниха джобовете през тоя период,същите тия за който редиш дитирамби,държаха ли всички на хляб и вода умишлено с аборигенски доходи?

173

До 183

преди 3 месеца

Ужас! Ще станем като Швейцарците, Англичаните или Норвежците!!! Изолирани!!

172

Ром от Лом

преди 3 месеца

А без ЕС кой ще ни дава пари!!!

171

Hannover-Burgdorf

преди 3 месеца

Никой ли не си дава сметка, че едно излизане от ЕС ще доведе до връщане на границите, паспортите, визите дори и за Германия? Разрешителни за работа, доказване, че няма немец кандидатствал за същата позиция, край на евтините полети, евтините пратки, свободното движение на хора, стоки, услуги и финанси. На Изток нещата отдавна не са същите, така че ще разочаровам жадуващите по времето на соца. Ще се окажем изолирани и в безтегловност. И не сме толкова богати като Англия, която закъса след брекзит!

170

До Христов

преди 3 месеца

Не искаш ли да си евродепутат от Възраждане?

169

Христо Христов

преди 3 месеца

85% неграмотни и некадърни про'с'таци, гласуващи ЕС да им ДАВА МРЗ.

168

Христо Христов

преди 3 месеца

До 174 "За това всички нормално мислещи..." - и КОЙ те излъга, че точно ТИ си нормално мислещ, про'с'так неграмотен?!

167

Анонимен

преди 3 месеца

Аз ще пробвам по една година в РФ и КНДР, къде повече ще ми хареса!

166

Христо Христов

преди 3 месеца

До 167 "... но споменът да си купиш пералня,хладилник,телевизор и още куп други стоки с връзки..." - про'с'так неграмотен, от 1990 до 2007 година трябваха ли ти връзки да си купиш телевизор? То да си европеид трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си неграмотен про'с'так. Факт.

165

дедо ви

преди 3 месеца

щото нищо хубаво не видяхме от тва да сме в тоя измислен съюз ! каквото и да погледнеш сме под него , доходи , цени ,,,, а на широко ни обясняваха как ше сме равни в тоя ЕС . да можеш да ходиш в гърция или германия без виза ли е сбъднатата мечта на българина ?! ако е това значи сме жалки !

164

Анонимен

преди 3 месеца

Ние излизаме, РСМ влиза. И всички взимаме македонски паспорти!

163

До174

преди 3 месеца

И какво ще ни донесе дясното,бизнес който в голямата си част разчита на държавни поръчки и на субсидии от ЕС не е дясна политика а чиста проба популизъм!