224

Анонимен

преди 1 месец

Ето че и на руснаците помагаме, дан са сърдат наште чукчета!

223

Щирлиц...ха-ха-хи

преди 1 месец

По публикацията работи:"Козяк"

222

222

преди 1 месец

Аз съм чист етнически българин и си знам потеклото до 1878 година, когато прадедите ми са воювали рамо до рамо с братушките срещу османската cгaн, а през 1942-44 г прадядо ми е бил ятак на партизаните. Не познавам лично тия 6 *** на снимките, но в момента в който науча каквото и да било дори за 1 от тях веднага ще изпратя писмо до посолството на Русия у нас, и не съм единственият а сме хиляди, тия предатели много добре го знаят и затова така се увиват като мумий и се крият като мишки, ама ня

221

Смешки и Хуморески

преди 1 месец

Пред храм-паметник Свети Александър Невски в София бяха показани шест автомобила, които ще бъдат изпратени на легиона "Свобода на Русия на фронта в подкрепа на Украйна.Хората,които показаха колите бяха с маски и очила. Те предоставиха на журналистите визитни картички на "Група за техническо обезпечение в България" към "Свобода России".Закупуването и подготовката на автомобилите,които са модифицирани за нуждите на фронтовата линия ,струва по около 17-20 хиляди лева...ХА-ХА-ХА...вЕЕрваме ви.

220

09.05.1945

преди 1 месец

Фашаги долни, като ви мобилизират и ви откъснат краката и ръцете на фронта, ще премине една мисъл през празните ви кратуни, че е можело всичко да се размине, но вече ще е късно. Лайте сега, ***, ама 85% от света не можете да победите - много сте малко и като брой, и като територия, и като ресурси

219

Сатърчето

преди 1 месец

Най красиво ще бъде Русия да бъде превзета отвътре! Руснаците го могат и с лопати! Кагебейските kpaтyни требе се лопатират!

218

82-ОМБР

преди 1 месец

До 222 казваж го всякаш притежаваш руски паспорт. Ти ли ще ставаш съдник на човек чиято родина е русия,и той е заложил живота си(а ти кое заложи),за да изрази категоричното си несъгласие с правителството на РОДИНАТА си,което несъгласие "случайно"съвпада с това на повече от 120 държави на всички континенти

217

Русофил

преди 1 месец

в България имало много русофили са силно преувеличени :))) Не са пратили една Лада на руските войници, ама иначе голем го раздават по форумите. :))) 1. В момента помощта за ДНР,ЛНР и Русия от целия ЕС, включително и България се счита за престъпление; 2. Въпреки т.1 изпращаме достатъчно помощи, но не ги афишираме; 3. Когато дойде Втория Народен съд ще има много изненадани и хленчещи "ама аз не знаех" които ще работят на новите социалистически строежи!!!!

216

Анонимен

преди 1 месец

Само нискоинтелигентните хора фалшифицират знаци .

215

Анонимен

преди 1 месец

Колко долни същества идват с по няколко лайка наведнъж но иначе морал раздават на другите егати.

214

Време е!

преди 1 месец

Време е народът да си каже думата! Всички на площада и да вдигаме бесилките за престъпниците и предателите от ППДБГЕРБДПСЛГБТИ+ . В Трета световна война на грешната страна и Трета и последна национална катастрофа? Още има време да го избегнем, но часовникът тиктака неумолимо

213

Анонимен

преди 1 месец

Митрофаница ще я уволнят

212

Това са предатели

преди 1 месец

Не са руснаци, а ВЛАСОВЦИ (по името на генерал Власов) и ВЫРУСИ, т.е. изpoдени руснаци, много добре знаят какви са и затова ходят с маски и тъмни очила, обаче всичките са известни кои са и откъде са!!! Пребройте ги колко предатели са, броят се на пръстите на ръката.

211

Наблюдател

преди 1 месец

Как може да се позволява тези организирано да се събират ... това е заплаха за националната сигурност. Да хващат пътя и на фронта директно.В България не трябва да се позволяват публични изяви по линия украйна и русия !

210

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 212 Какви лайкове бе? Ей ги лайковете - 6 коли за биещите се на страната на Украйна и нула за руснаците бищеи се за диктатурата на Путин.

209

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците от Москва също биха пратили на легиона за свободата на Русия, кой кво може, ако путин изрично разреши, ама там си длъжен да си путинофил!

208

Анонимен

преди 1 месец

Сорросоиден фашизъм в действие. Не знам дали си давате сметка че това е фашизъмНПОфашизиране..

207

Хеххе

преди 1 месец

Каква ирония, руснаците не го дишат Путин, нашите му целуват г...а, колко долни същества само

206

Коко

преди 1 месец

Чисти руски патриоти са тези хора и истинското лице на Русия! Дано се освободи тази велика страна от Диктатора!

205

Анонимен

преди 1 месец

Оффф много сте прозтички