408

Анонимен

преди 1 месец

По един такъв в кухня на хотл стига.Ковид ще ви се стори лека настинка пред това,което тези .......носят.

407

Ливо

преди 1 месец

Ходил съм в Читагонг Бангладеш, там *** по улиците, тоя не знае каква беля си е хванал

406

Лекар

преди 1 месец

Популацията в тези държави поради пълна липса на инфекциозен контрол и дезинфекция са на 99% носители заразени с можество класове ГлucTи тении тифнивъшки лепроза,чумни бактерии несойствени щамове на деинтерийни бактерии и още куп екзотични паразитни и други инфекциони болести.Непривични за Европа ако тук пламне в България таков огнище 90% от населението може да замине за месец.То е като да удариш БГ с ядрено оръжие

405

Анонимен

преди 1 месец

моя позната дава апарт.си на студенти медицина от тези държави,като им свършил договора за наем,почистващата фирма отказала да влиза да чисти банята и кухнята..

404

Анонимен

преди 1 месец

тея няма да се задържат у нас. желанието им е да станат немци или англичани

403

Анонимен

преди 1 месец

Каквото търсите, ще го намерите, не плачете после

402

Анонимен

преди 1 месец

навремето леля ми работеше в ХЕИ,всичките виетнамци имаха чревни бактерии1987г сега тези..хепатити,спин...а ще ни готвят.

401

Анонимен

преди 1 месец

Това, че няма желаещи българи за работа е лъжа! Хотелиерите не търсят българи. Явно има някаква далавера с чужденците. Преди месец имаше пост от българин, готвач, обикалял по цялото Черноморие да търси работа и никой не му обърнал внимание. Човекът се прибрал в София и заминава в чужбина да работи.

400

Идат

преди 1 месец

Председател на БАХУРА вика, че спасението му идвало на първи юни , о йее.

399

Без коментар

преди 1 месец

"Идва спасението..."

398

Анонимен

преди 1 месец

Ужассссс! Добре, че отдавна не ходя на нашето черноморие!

397

Анни-Мелбърн

преди 1 месец

Мили млади хора, спасявайте се от ози кло-зетен континент, особенно от фекалното подобие на държава населена с прости видиотени имало умни старчески от-репки на ДС.

396

Анонимен

преди 1 месец

Този капиталист Налбантов ако плащаше добре щеше да има българи за работници, а не да ги вкарва от Бангладеш.

395

Въййй

преди 1 месец

Рестрантьори и хотелиери вдигнаха цените с над 100% от 2015г насам , а заплатите с 10%. После нек кой да работйиии вуеее

394

Шенген Менген

преди 1 месец

Шенген по суша чакаме.... Ще има да чакаме с тия канали за трафик на хора чак от Бангладеш. То ще е чудо ако не ни изхвърлят и от въздушно-капковия Шенген, че и там сме в изпитателен режим още.

393

Меринджея ще лудне

преди 1 месец

Един месец до като ги научищ да свикнат да си мият ръцете, един месец да свикнат да се къпят поне през ден, и ще един месец да пускат водата. То сезона ще мине в обучение за основни неща...

392

Анонимен

преди 1 месец

Налбантов сега ще разбереш от къде изгрява слънцето.

391

Чартър мейби

преди 1 месец

До Има нещо гнило Ще има чартъри от Ссофия за 1000 лв. отиде едната заплата за самолет остават две заплати та колко ще им плащат да спестят нещо за 2 месеца? Ще бият 10 хиляди километра за две заплата в хотел в Слаънчака за мияч ?

390

Бг пpoстака

преди 1 месец

така и не разбра,че за да е конкурентен трябва да предложи качество.А с бангладешците няма да мине номера.Не случайно тук е бг"лайнoмoрие", и всички се изнасят към гърция и турция.

389

Има нещо гнило

преди 1 месец

Пишете самолет до Бангладеш в гугъл . Цените почват от 4 220 лв за човек в едната посока. Та тия колко заплата ще вземат за три месеца -от юни до началото септември за да избият поне пътя , че и да спестят ?