89

абе

преди 1 месец

Много трагично взеха да се слагат нещата за НАЦО. Урсула, Столти и дъртия Жозеп ще ходят ли на фронта?

88

Анонимен

преди 1 месец

Русия печели войната безусловно. Ще има нов световен ред, колкото и да не им се иска на колонизаторите.

87

Z

преди 1 месец

Ти да видиш

86

Анонимен

преди 1 месец

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

85

Анонимен

преди 1 месец

През Втората световна война еврофашистите до последно водеха жестоки битки с Русия, не само в Берлин, в цяла европа се биха жестоко до последна капка кръв, въпреки че бяха загубили войната. И сега ще бъде така, ако не могат да се бият пряко защото нямат военно превъзходство, до последно ще пращат пари и оръжия на украинците да умират на фронта.

84

сравнението

преди 1 месец

Нострадамус-на07.11.2024 Киуеф ке приключи!Войната продължава заради московските и киуефските жидомасони,които искат да останат да грабят воюващите за ционистките сатрапи народи!Еднити *** ще преклонят глави и зад океана!До 07.11 има малко време!

83

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не помогнаха на Украйна, 2 самолета, 4 танка и един БТР.....Подлеци! Големите ни съюзници и приятели!

82

Анонимен

преди 1 месец

Добрата новина е, че ЕС ще се разпадне. Лошата е, че няма да се разпадне с гръм и трясък, разпада ще продължи години, може и десетилетие. Агонията ще бъде бавна и мъчителна, и все повече ще прераства в ужасяваща смесица от педеращина, зелени и климатични истерии и турбо фашизъм. Идват интересни времена за гражданите на ЕС.

81

Евровизия

преди 1 месец

Едно общество без морал, където цари педеращината и извращенията може да се запази без да се разпадне само с фашистка диктатура.

80

Анонимен

преди 1 месец

"Унищожете хомосексуализма и фашизмът ще изчезне" - Максим Горки, 1934г.

79

Укропитек- Наивник

преди 1 месец

Как вааа ? Що териториални загуби? Нали печелехме? Нали света беше с нас? Запада ни нарина над 400 МИЛИАРДА евро помощи и оръжие и техника хиляди ЗАПАДНИ доброволци имаме в армията. Мъск ни дава безплатен интернет да пускаме селфита как размазваме руснаците. Русия нали беше под световна изолация и вече трета година нямали какво да ядат. И сега... загуби. Я някой тротинетка да напише нещо оКУРажително пратено от Сорос или Козяк, че съвсем ми скапахте деня. Поне някой храст не завладяхме ли днес?

78

Анонимен

преди 1 месец

Това е ясно на всички.Въпросът е защо продължават да изпращат милиарди и да умират хора вместо да се опитат да преговарят ?!

77

Василев

преди 1 месец

Винаги откакто съществува държавата Русия човешкия живот няма никаква стойност , не струва и две копейки, без достойнство , без никакви права и свободи, пълна цензура , преследване и репресии!Ето това българските русофили крачка по крача ще докарат в България, един неоправдан деспотизъм и диктатура , който мачка най-умните и будни хора, които винаги са настроени срещу всяка деспотична и агресивна власт!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

76

Дрт Пъън

преди 1 месец

До Василев .Ти сигурно си падаш на главата много често. Каква парламентарна демокрация в Украйна? ... каква пазарна икономика и равни права? Преди вийната Украйна е обявена за НАЙ-КОРУМПИРАНАТА СТРАНА В ЕВРОПА. И то от Европейския Съюз. Бившия президент Порошенко, станал президент с помоща на Запада е съден за Държавна измяна и корупция в особено големи размери. Украинците идваха по нашето Черноморие да мият чинии и чистят тоалетни. Закон от 2018г. унищожи правата на малцинствата в Украйна.ФАКТ

75

До сомнамбул

преди 1 месец

До 66 Анонимен. Супер! Догодина лятото съм на море в Русия! По-конкретно - в гр. Одеса! . . . . И като се събуди в натовска униформа в най близкия бункер след въздушна тревога и наакано долно бельо! Може още отсега да си запазиш плажно место или направо ивица!

74

Анонимен

преди 1 месец

здравейте тролейбуси, как е в неделя събахлем, пак ли превземате Киев за 3 дня:))) ей това митрофанова нема ли да ви даде барем 1 почивен ден

73

Василев

преди 1 месец

Путин е по-голям сатрап от Сталин!До като Сталин е избил от глад седем милиона украинци, то Джуджето шовинист иска тотално заличаване на украинската държава народ,нация , икономика!Защото вижда смъртна опасност в Украйна като антируски проект!И какво е антируското в държавата Украйна!Парламентарна демокрация с пазарна икономика, всички народности равни в страната и ресурсите на тази страна се използват да вдигат стандарта на живот и благоденствие, както и интеграция на страната в ЕС и НАТО!ЦРУ!!

72

до Европеец

преди 1 месец

Каква война с Русия бе, олюв? Не съм чувал Боко, Кире, Молецът или Главчо да са обявявали война на Русия. И Урцула също не е обявявала война, защото е наясно какъв ще е завършекът.

71

КИРО

преди 1 месец

Когато откриваш топлата вода, а те чака леден душ.

70

Умнокрасив

преди 1 месец

Споко, красотата винаги побеждава. Защо путин толкова ненавижда Украйна - защото путин мрази красотата. Мрази я, и не може да се примири. "Само такива луди като путин са способни да убиват и тероризират хора по такъв долен начин" каза президентът Зеленски. Колкото и да се опитва това чудовище да унищожи красивата страна Украйна, няма начин да успее. Красотата не може да бъде победена. И въпреки днешната мъка, красотата ще ни спаси, а путинската грозотата няма да оцелее за дълго. Просто защото така е устроен животът - грозната русия няма никакъв шанс да спечели срещу красивата Украйна.