65

Путин е Божият Син

преди 1 месец

няма съмнение!

64

тя

преди 1 месец

Няма такава държава Украйна и никога не е имало !

63

Дядката

преди 1 месец

Заслепени от своята "непогрешимост", Запада се самоизолира от света и затъва в своята агресия и санкции!Толкова глупости сътвориха , че скоро няма да се измъкнат от батака!

62

Ти да видиш

преди 1 месец

Ам чи то Европа в т.ч. България също завоалирано купуват горива... а и янките си взимат някои стоки.... абе шменца капелати!!!!

61

Хи хи

преди 1 месец

Ква изолация бе, тия луди ли са ?? Русия е в БРИКС, който е половината свят, освен това доста държави, които не са в БРИКС поддържат отношения. 75-80% от света е с Русия. САЩ и ЕС са мнооого дребни, за да наложат каквато и да е изолация !!

60

Дарк

преди 1 месец

А бе в Русия дори няма нужда да отглеждат *** Само дивеча в Сибир и рибата в Байкал може да я изхрани,в заглавието ми пишат за икономическа пропаст.Кой направи подводния флот на Китай безшумен - пак техните двигатели Неуки са,ама друг път.Никакви санкции няма да и повлияят и всички метали ги добива и оръжията сама си прави.Разни счетоводители взели да смята в долари.То,ако имаха значение Испания щеше да им е равна,но не е и потребяват повече от Германия в натура.

59

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Ердоган, В Началото много се Моли и на Путтин и на Зеленски - Да Не Се Занимават с Гллуупости...Успя да ги Събере в Истанбул..Защото Те Са Черноморски Държави и са почти Еднакво Близки Търговски Партньори на Турция. Ердоган каза....*Момчета Самоубивате се- Ние Турците Нямаме Полза от Мъъртви Съседи- Стиснете си ръцете!!! *...Не Слушат - Като Са Решили да се Хвърлят от Прозореца- Никой Не Може да ги Спре - Ако не днес - Утре ще се Хвърли- Но Ние НЯМА ДА ГИ ПОСЛЕДВАМЕ- Да Се Оправят ....

58

тя

преди 1 месец

Гърци станаха милионери от руски газ ,който ни препродават Хак не е ,сега ще ни увеличават тока !

57

Анонимен

преди 1 месец

С Русия ставате, с Русия лягате. Навсякъде статии за Русия. Нали не Ви интересува? А?

56

Русия е супер

преди 1 месец

Санкциите не работят! Само яйца няма!

55

Дарк

преди 1 месец

Русия си е самодостатъчна.Може да се развива и без никаква търговия с който и да е.Водещите учени за Космоса и оръжейните технологии не ги внася,а си ги има.Само гражданският сектор е занемарен,което е логично,тъй като военните са с приоритет.Гладни няма да останат,най-големия износител на зърно са,колкото САЩ и Канада взети заедно.Снабдиха С Корея с ракети,които достигат всяка точка на САЩ.Разните числа са пълна глупост,ако не са в натура за сравнение.Бензина им е под десет евроцента.

54

Анонимен

преди 1 месец

СЛЕД ТОЛКОВА ВОЕННИ СЪЮЗИ: НАТО,СЕНТО,СЕАТО ИМА ЛИ СТРАНИ ДА ПОМАГАТ НА РУСИЯ,А??!!!... КАКВО?? ИМАЛО!!! БРЯХ,БРЕХ-БРЕЙ...

53

Анонимен

преди 1 месец

Не само Унгария получават руска газ. Посредници купуват руска газ и я продават. На молекулите не е написано от къде е газта. Питайте наш Кирчо и Кокорчо колко комисионни прибраха от руската газ!

52

Анонимен

преди 1 месец

От 3 дни само Путин ви е в пресите, значи сорсидите яко сте се уплашили нещо? Слава на Русия!

51

Анонимен

преди 1 месец

Та колко метра останаха до Киев?

50

Анонимен

преди 1 месец

Вашето подзаглавие обесмисля цялата ви статия, к л о у н и п р о с т и

49

Ze nigmar

преди 1 месец

По легион, прасч*к...:)))

48

п.п.

преди 1 месец

айде, стига с тез външни тоалетни бе, и ний на село имаме външна тоалетна и не сме загинали! важното е е че братушките пердашат яко фашистите и хич не им пука от никой...нато, мато - дрън,дрън!

47

Анонимен

преди 1 месец

Няма такива.Всеки си гледа изгодата.Не им дреме .

46

Анонимен

преди 1 месец

някой ща са опъне на САЩ, ама после ще му падне валутата.