35

Анонимен

преди 4 месеца

Фащ използват НАТО като маша за отслабване на Россия.. Уж отбранителна това НАТО но правят каквото си искат..

34

Анонимен

преди 4 месеца

Удари по вакуумните кра Туни. Мачкай ватенки и шапки с наушници! Лилипутът трябва да се превърне във фъртилайзер.

33

До 32

преди 4 месеца

Говориш за себе си нали?

32

Виц

преди 4 месеца

Микрон попитал френски военни историци кога да нападне Русия. Отговорили му: - Само през зимата не. Обърнал се към германците със същия въпрос. Те казали: - И през лятото не те съветваме. Преди 20 дни в Париж попитал Председателя Си и той му казал: Нападай сега. Руснаците строят "Силата на Сибир" 1 и 2, строят магистрала Москва-Пекин, строя БАМ-2, строят пристанища на Тихия океан, строят Северния широтен ход и инфраструктурата на Северния морски път. На тях позарез са им нужни военнопленици

31

До 31

преди 4 месеца

Време е за хапчетата брат!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам как руснаците го търпят Путин, поведе ги в една война, която най-много да ги разори и да ядат корички от брезите, но пропагандата там е навсякъде, сигурно са се вързали повечето :)))

29

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 месеца

Руснака и Евреина - САМО ОТ БООЙЙ Разбират....Браво на Столтенберг....Да Им Скъъсаме Гааза....Да Стане с Диаметър Като Кофа....Бойй на Тези Сибирски Диивваации.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

28

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

27

Анонимен

преди 4 месеца

404 няма такава държава.

26

Нюрнберг

преди 4 месеца

Никой ли не се досеща с такива действия, какви граници се преминават? А евентуален отговор до какво ще доведе? Искам да живея в мир и да не се намесваме там, където не ни е работа и в конфликт, който не е наш! Не съм привърженик нито на AfD, нито на Възраждане, просто политиката и дипломацията не са за хора с акъл на 7-8 годишни, играещи си на война на някоя игра на таблета!

25

До 20

преди 4 месеца

Мечти!Руснаците се борят за живота си и съществуването си!Така че , анализа ти е детинстки!Всеки руснак ще каже само едно при активиране на атомната бомба: УрааааНо ние сме българи , тази идея ние непозната:)

24

Анонимен

преди 4 месеца

Американците изпържиха с ядренно оръжие няколко стотин хиляди японци. Сега са първи приятели.

23

IQ 3.14

преди 4 месеца

До СамуилЩо на сто един ше остане с едно око, да води тълпата.

22

Анонимен

преди 4 месеца

1, защо да си изразходва Сатанките за Урсула? Сатанките са междуконтинентални. За Еесовската Зона работа ще свършат руските нисколетящи тактически стелт-ракети Х-50 с радиус 1 500 км.

21

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 месеца

Никол Пашинян - Министър-председател на Армения - *** Седите по кафетата и кръчмите , и Разправяте за Велика Армения- Азербайджан ще Нападате, Турция ще Нападате - Философия и Мечи Безкрайни и Нереални!!! ЩЕ ЗАГУБИТЕ И ЕРЕВАН - Това ще се Случи !!!***.....23.05.2024г.

20

До 14

преди 4 месеца

Понятието ядрена война не съществува. Има ядрена ескалация на военен конфликт. Бъди сигурен, че ако някой реши да натисне първи копчето, това ще е Русия, а ако го направи, това ще бъде краят на империята на злото. Дори собствения му народ ще иска да скача върху лицето на Путин, така както италианците са скачали върху Мусолини.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Почна се клането, сега вече не използват само съветски оръжия :)))

18

Анонимен

преди 4 месеца

Споко още 2-3 години украинска криза и света ще го подготвят за 3 та севтовна война.

17

Самуил

преди 4 месеца

Лицемерно,манипулативно идиотче. Защо Русия да не използва оръжия срещу твоята държава, бе отворко?

16

абе

преди 4 месеца

с ваша помощ, или без ваша помащ, измислената украйна е обречена! това си е руска земя от векове, и сибирската мечка ще си я върне, никой да не се съмнява в това!