25

Анонимен

преди 1 месец

А КЕШ потока как е, Другарко?

24

Фют

преди 1 месец

До 15. И как, ако имаш присъда в Чехия, ще те екстрадират в България и отново ще те съдят? Две присъди за едно престъпление, извършено в друга държава? И ако е лежал в затвора, това ли е била присъдата или е бил задържан в следствен арест и пуснат? Пишем си опорки за шарани, нали? За да оправдаеш червената гмеж.

23

Анонимен

преди 1 месец

НИНОЧКА КОГА ТИ ВЛЕЗЕ В СЛУЖЕБНОТО НА БАДЖАНАЦИТЕ ЛЯТОТО НА 2021Г ДИЗЕЛЪТ СТАНА 3.90ЛВ- СПРАВКА ФУЕЛО- ПО ДНИ, СЕДМИЦИ И ГОДИНИ! А ПОСЛЕ ЛЪЖЕШЕ ЧЕ ГЕРБ МЛАДЕЖИ УВЕЛИЧИЛИ ЦЕНИТЕ- ПОМНИТЕ ЛИ ПРЯСНОТО МЛЯКО СТИГНА 5.60ЛВ, А ОЛИОТО 7ЛВ- ЕХ ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ!

22

Анонимен

преди 1 месец

Народ който си не ще държавата и обществото що пък да не му ги разграбвате и разграждате , добре ви дошло , така е и с Огнебореца .

21

митко

преди 1 месец

Истината е в партия Величие и полк.Марков.Никога повече мафията ГербДПС.Съд и затвор за Боко Тиквата и свинята Пеевски.

20

Анонимен

преди 1 месец

ЗАПЛАТАТА МИ ЯНУАРИ 1997Г КОГА УПРАВЛЯВАХА ЧЕРВЕНКИТЕ- НОИ С ЕГН И ПИК С 22 Г СТАЖ- 12.80ЛВ СЛЕД ДЕНОМИНАЦИЯ- НИКОГА ВЛАСТ НА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ!

19

той ОТДАВНА

преди 1 месец

ГО КАЗА..........ВИЕ СТЕ ПРО СТИ , АЗ СЪМ ПРО СТ И ЗАТОВА СИ ПАСНААМЕ.......НА ДЕВЕТИ РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ ГО ДОКАЖАТ МАЙ.............И ДА НЕ СЕ ОБИЖДАТ ,.....МОЛЯ.............!

18

Анонимен

преди 1 месец

Борисов е идолът на мисирките, фризьорките, бакшишите и всички с IQ под 20.

17

до 14

преди 1 месец

Каква академия на МВР бе ***. Завърши с тройка пожарна безопасност, благодарение на връзките на баща си. Генерал ги произведоха Първанов у Доган. За една нощ. Беше автокрадец, пазач на паркинга на Замъка Бранков у шофьор нас Маргините.

16

НА КРАК О ПАРИИ ....

преди 1 месец

МИЛИОНЕРКАТА НИНАЧКА КУПИЛА ЗА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ АКТИВИ ЗА МИЛИОНИ НА ТЕХНОИНПЕКС- ОКРАЛА ДЪРЖАВАТА В БОРБА ЗА БЕДНИТЕ И НЕОПРАВДАНИТЕ- ЖАЛКИ ЧЕРВЕНИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ!

15

Анонимен

преди 1 месец

Буцката едва ли поназнайва и какво е държава , за разлика от парата и оцеляването по мутренски , лошото е , че всички сте я подкарали на там , каквото може да усвоявате , останалото кучета го яли . Еми щом народът се не интересува , що пък не , дори да не ходи и да гласува , защото всички сте били маскари , което не е далеч от истината , но не е логична реакция .

14

Анонимен

преди 1 месец

Какво открих в Чехия !!! Премиерът на България, Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешката република през 1990 г. Прекарал е в този пандиз 8 месеца по обвинение, че е участвал в организирана престъпна група за кражби на автомобили! Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от шайката му автоджамбази. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас. В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност, който изпълнява заръката на Луканов. Но процес срещу

13

Анонимен

преди 1 месец

6 твърдиш, че генерал от академия МВР е неграмотен- но НИночка да?! Оди се прегледай!

12

Ура друзя

преди 1 месец

По времето на виденов бяхме първи... по инфлация, а по времето на станишоглу първи...по кражби, дори бойко тиквата не успя да отркрадне толкова.

11

Анонимен

преди 1 месец

Борисов управляваше като Доган държавата - като частна фирма. Създаде не обръчи, а структури и неудобните по медиите ги отстреля. Така и никой не разбра кога са роди детето му, нито разбра колко пари окраде този никаквец. Лошото е, че тези под него в йерархията са същите бок луци като вожда си - нахални, с чуство за превъзходство, липсва им съвест и морал. За интелектуалния им потенциал няма да говоря, защото такъв липсва.

10

АнонимеН

преди 1 месец

АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА!!! НО НЕ ПОДКРЕПЯМ И БСП!! НАЙ-ДОБРЕ МАЙ ЩЕШЕ ДА УПРАВЛЯВА ГОЛОГЛАВИЯ И ЗА ТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО !

9

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли, че всеки трети избирател на ГЕРБ е тъ п, колкото предните двама?

8

Анонимен

преди 1 месец

Феноменът бойко борисов -- резултат на българската деградация.

7

Анонимен

преди 1 месец

Иначе и Корнела беше на хранилката по Борисово време

6

Анонимен

преди 1 месец

Това си е самата истина, но почти 20 години тиквено-прасешките медии промиваха мозъците на материала, че едва ли не шофьорът на Маргините, който не може да пише у чете, нито пък да говори български е самият Господ.