183

Анонимен

преди 4 месеца

Хахах, копейкаджии пак заразмахваха хартиени сармати! Изстреляни по форумите сармати - хиляди! Изстреляни в действителност - НУЛА! Що така бе копейки, от какво ги е страх в Кремъл?

182

Гошу

преди 4 месеца

тоя сайт сменя нещоо номерата

181

Нане Вуте

преди 4 месеца

Ей това западняците яко ги тресе параноята и паниката!!! Само да пръдне Путин и бегат в бункерите!!

180

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

179

Гошу

преди 4 месеца

180, елате повече

178

Анонимен

преди 4 месеца

В Хирошима и Нагасаки след атомните бомби да не са спрели да съществуват заради радиацията. Само след година две вече никой не е говорил там за радиация, единствените пострадали са тези които са облъчени по време на бомбрадировките, и те са си носели последствията с години, но радиацията не остава дълго.

177

Гошу

преди 4 месеца

180, мен не ми пука, да ме ликвидират, да пробват, ще видим накрая

176

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм 50+, моето поколение беше учено от детската градина , чавдарче, пионерче, колсомолче,абсолютно идеологизирани организации за деца от държавата, че Русия е нещо свято, всеки българин е длъжен да се прекланя пред Русия, идеология, не се конкретизира, комунистически култ! Аз нямах избор на това време, имаше една информация! Сега е друго, хората имат възможност да се образоват, но те не сами не искат! И това е мързела и неукия ни народ!

175

Анонимен

преди 4 месеца

До Гошу - вие ще умрете всички, и много руснаци ще умрат, но не всички руснаци. А радиацията ще се разнесе бързо, целия останал свят Африка, Южна Америка, Азия, Австралия изобщо няма да умират. И Сибир като цяло ще остане, дори радиация няма да стигне до там.

174

?

преди 4 месеца

Е как така Русия ще затвори Балтийско море? Нали то беше станало вътрешно езеро на НАТО? Въобще, западните лидери имат ли представа какво е положението в Европа или само си балалайкат?

173

Гошу

преди 4 месеца

175, НАТО и руснаците са ядрена сила, има радиация и умираме всички

172

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен - Не е гордост, факт е. Русия може да изпържи цялото НАТО за часове, и НАТО нищо не може да направи, колкото и да се репчат.

171

а бе

преди 4 месеца

А бе, а НАТО защо не смее да влезе в Украйна бе? Бъзе ли ги е натовците, бъзе ли ги от Путин? А?

170

Гошу

преди 4 месеца

171, те я им технологията, обаче след разпада на съветите, руснаците им обещаха, да ги пазят като си предадат ядрените бойни глави. Не е нещо ново

169

Анонимен

преди 4 месеца

То дори и Иран може да унищожи света бе, това гордост ли е, политика ли е? Азиатска работа са Русия, Северна Корея, Китай и Иран!

168

Гошу

преди 4 месеца

Другото да ви кажа.Народ, които пише на кирилица, не се предава.

167

Анонимен

преди 4 месеца

Тая война ще продължи още 2-3 години...и изведнъж "случайно" ще се окаже, ще украинците имат атомни бомби, които са готови да използват, а може и да пуснат 1-2 щото няма какво да губят и Раша ще бега с 200

166

Ива

преди 4 месеца

История: Пропал, как швед под Полтавой"

165

Истината Боли

преди 4 месеца

и тя е, че Русия може да Унищожи всяка НАТО-вска Кл0ака за Секунди, а с Братята си Украинци - пипам от Меко по-Меко - Един Изстребител на ИзПратиха за вече 3 години скоро ще станат - а нашите Братя САЩ и ВеликоБритания с Помоща на Евреите в България, които Слагаха Фенери по Покривите на Сградите в София за да се вижда къде да се бомбандира, така ни Млатиха, че е цяло чудо, че още ни има!!

164

Гошу

преди 4 месеца

Може да има по-млади, да обясня.В Украйна бяха най-много от наемните убийци на ссср, представете си какво ще стане като тръгнат партизанските войски.