188

Анонимен

преди 4 месеца

Укропите загубиха контрола над сградата на болницата във Волчанск и я взривиха.

187

Анонимен

преди 4 месеца

Е, как Русия напредва без никаква помощ, а зеления с всичката помощ която получава не може. Нещо му хареса само да проси и да си живурка.

186

Сандо

преди 4 месеца

те по земя напредват, не по въздух! Бомбите ги мятат така или иначе от такова разстояние от фронта от което ПВО не го хваща. Него го е шубе да не го гръмнат в бункера

185

Наборна служба

преди 4 месеца

Зеля, марш в армията - вече си безработен!

184

Контранаступ

преди 4 месеца

Още малко и ще превземем Москва... още малко.

183

Анонимен

преди 4 месеца

Този узурпатор и самозванец вече е никой-мандата му изтече ,затова питам защо не е мобилизиран като всички обикнояени украйнци които бандерясалите гавази ги отвличат по улуците и изпращат насилстввно на фронта.

182

Анонимен

преди 4 месеца

На тоя, както винаги, другите му криви. Как пък не заговори за мир. Явно е обещал някъде цяла Украйна да бъде ликвидирана. Ами, както върви, ще го дочака.

181

Анонимен

преди 4 месеца

"Дори и на фона на продължителното изнудване от страна на Запада, заплахата, която ми беше отправена в телефонен разговор с един от европейските комисари, беше зашеметяваща. В разговора с мен еврокомисарят изброи цял набор от мерки, които западните партньори биха могли да предприемат в случай, че ветото на закона за прозрачността бъде преодоляно, и докато изброяваше тези мерки, той каза: "Видяхте какво се случи с Фицо и трябва да бъдете много внимателни"-Кобахидзе, премиер на Грузия.

180

Закривай окрайна !

преди 4 месеца

Вън наглите окраинци!

179

Анонимен

преди 4 месеца

Пушечно месо няма ! Кой ще стреля с оръжията ? И какви са тези 5-6 загинали ? На ден над 1000 войника заминават !

178

Анонимен

преди 4 месеца

В Полша властите са изпратили вече 60000 призовки на запасняци.Във Варшава през изниналата събота се проведе огромен митинг-оротест срешу включването на Полша във войната с жива сила Затова мислете за кого гласувате на 9 юни ,защото ако пак дадем властта на сглобкаджиите-герб,ппдб и дпс ,то българи също ще бъдат изпратени за пушечно месо в укропия .

177

Щерю

преди 4 месеца

Евреинът Зеленски ще очисти Украйна от мъжете - за да се заселят там юдеите! И Путин също е в тоя еврейски план...

176

Зеленоида

преди 4 месеца

Късно е вече.Каквото и да му доставят може само да си го вре в Г-за

175

до коректор

преди 4 месеца

Какъв коректор си *** , бабе. Никакъв. Не можеш да различиш лявата си ръка от дясната, нито доброто от злото.И на себе си дори не мажеш да бъдеш коректор. А това е дар , кйто на теб не ти е даден , Бог до ти се смили.

174

До Анонимен 194

преди 4 месеца

Еми явно НЕ знаеш И НЕ можеш но пък ЛЪЖЕШ та ЛЪЖЕШ по заповед на господарите си от кремъл! Та ако се съди по това което се опитваш д аИЗЛЪЖЕШ ти не знаеш нищо за изторията на Украйна и на рашистан! Та моя съвет е да земеш малко от малко да прочетеш и после да ЛЪЖЕШ! А за "македонците" македонците са създадени по заповед на ЦК на КПСС след 1957г. това става по заповед на твоите любими господари от кремъл! Та няма да те питам дали знаеш нещо по въпроса! Продажник!!!

173

Анонимен

преди 4 месеца

Та колко метра останаха до Киев?

172

ТОВА

преди 4 месеца

е много добра новина. Да продължава да напредва!

171

ТОП НОВИНА

преди 4 месеца

Иде,иде помощта.Супермен лети яхнат от капитан Америка,а до него летят и железният човек и Батман,а по земята прескачайки океана идат костенурките нинджа водени от големият плъх и Мегън Фокс.

170

АнонимеН

преди 4 месеца

ЗЕЛЕНСКИ КАЗВА ИСТИНАТА!!! ДЪРЖАВИТЕ ОТ НАТО НЕ ДАВАТ ДОСТАТЪЧНО ЗА ПРОТИВОВЪЗДУШНАТА ОТБРАНА НА УКРАЙНА А ТРЯБВА ДА ДАВАТ, ЗАЩОТО ТЕРОРУСКАТА НАРУШИ МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА ПОДПИСАН ПРЕЗ 1994-ТА ГОДИНА КОЙТО ЗАДЪЛЖАВА ФАЩ ДА ЗАЩИТАВА УКРАЙНА ОТ НАПАДЕНИЯ А ФАЩ Е В НАТО ! КАКТО И ЗАДЪЛЖАВА ТЕРОРУСКАТА ДА НЕ НАПАДА УКРАЙНА НИКОГА ПО НИКАКВИ ПОВОДИ НО ТЕРОРУСКАТА СИ Е ИЗМАМНИК И ПРЕДАТЕЛ ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ!

169

Феминистът.

преди 4 месеца

Е да де, 188, но през тези две години ни е ритал задните части като президент, а не като един нелегитимен Никой, както е сега. Разликата е голяма. По-добре е да те ритне ат, отколкото магаре.