102

Анонимен

преди 3 месеца

В този глобален технологичен свят без международен език направо не може да направиш нищо. Като ученик съм учил немски и руски но никога досега не съм ги ползвал в живота. Даже вече ги забравих тези езици защото не се ползват никъде освен в съответните държави а аз там не ходя. Сега работя с хора от цял свят включително с руснаци и немци и комуникацията ни е изцяло на английски. Това е положението. Всички вече говорят английски. В доста държави вече е приет като втори официален език.

101

Анонимен

преди 3 месеца

111 и с тия симулации нищо не постигаш. Отиваш в чатбота и му казваш да ти напише програма и ти я пише. На никой не му трябват разходи за заплати болничи и отпуски кафенца и осигуровки. Китайците и руснаците отдавна имат собствени платформи на техният си език. А ние нямаме нищо. Имаше един телерик и го продадоха. Толкоз.

100

Анонимен

преди 3 месеца

109 самият Путин даде за пример руските класици на западняците понеже не са ги чели. Въз основа на това нито има как да си твърдо против него, нито този който отрича руската литература може да се хване за нещо освен за собствената си поръчкова злоба.

99

До 105

преди 3 месеца

Няма нужда да учим турски, нали сме били 500 години част от Oриента, и доникъде не сме стигнали докато хората са се развивали. Имаме си турски думи бол в речника и до днес, че даже и някои мaнджи като шкембе чорба си ги има във всяко заведение като злато.

98

Коста

преди 3 месеца

Знам 4ри езика и работя в кол център. Това живот ли е? На смени, без почивни дни, малко повече от минималната, шефовете ми се карат, клиентите ми се карат, всички ме унижават. Трябваше да уча за програмист на времето, а не да уча езици. Сега програмистите са богати, успели, с много пари, ултра скъпи коли и огромни палати за милиони евро, а аз *** в кол център.

97

Анонимен

преди 3 месеца

107 с твоите опорки и кликера нищо не постигаш. Русия пердаши бандерите, а мигрантите пердашат западняците. Китайският е най говореният в света, на второ място е испанският на трето хиндуските диалекти които са разговорни за кмета на Лондон и премиера на Великобритания.

96

До Бонго Бонго

преди 3 месеца

Твърдо против Путин съм, но по-добра от руската литература от 19-ти век няма! Никой друг не е разкривал човека така, както руските писатели от имперския период. Това е все едно да отричаш италианския Ренесанс, заради Мусолини. Високата култура няма граници!

95

Al

преди 3 месеца

Който не научил английски - уже и не надо ))

94

Анонимен

преди 3 месеца

Общо 75% от хората искат да ползват английски, немски и френски. Брутална статистика за русофилите.

93

Анонимен

преди 3 месеца

На 80% т с иганският ще им върви, лошото е, че те са двайсет вида поне. И кюмюрчовците минават на български, като не се разбират.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Учете турски, че ще ви се наложи. Все пак сме бъдещата европейска перла в пределите на новата Висока порта.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Абрам Петрович Ханибал - прадядо на Пушкин. Heгъpчe отвлечено в Камерун, продадено в робство в Константинопол и дадено като подарък на Петър Първи в 1703г. В Русия е покръстен (Петър Първи кръстник), издига се до поста главен инженер и генерал-аншеф от имперската армия в дива и нецивилизована царска Русия. Освен че е дядо на Пушкин, успява да убеди и родителите на Суворов да го дадат във военно училище. Какво щеше да стане със 7-годишното нerъpче, ако го бяха продали в цивилизованите САЩ при демокрацията? Толкова за демокрацията.

90

Гражданин на света

преди 3 месеца

Простете, соята ми идва в повече и бръщолевя на ангро.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Учете китайски. Там е бъдещето.

88

Един обикновен човек

преди 3 месеца

Повече с политика не се занимавам идат избори кои го интересува обикновен човек защо трябва да се интересува м и аз.Обещания обещания аз с това бях до тук кои разбрал разбрал довиждане господа политици и искрен арабаджиев нещо гледам или грешно ме разбираш или така го приемаш както и да е аз със политика повече не се занимавам благодаря за разбирането.Лека нощ

87

Гражданин на света

преди 3 месеца

При социализма нямахме тоалетна хартия и банани, а Възраждане искат да предоговарят договора с ЕС да не можеме да бегаме на запад бедните българи да купуваме евтини самолетни билети да живееме като граждани на света, в ЕС можеме да си намериме и бедните българи евтини самолетни билети да живееме като граждани на света.

86

Пловдив

преди 3 месеца

Просто е единият език е ограничен и *** като за прости хора , докато другият е сложен и интересен като за интелигентни хора . Затова можеш да научиш английски от музика и филми .

85

Анонимен

преди 3 месеца

Руският се ползва от стотици милиони в доста страни, в света на първо място е китайският, а на второ испанският, който е официален в над 20 държави. Английският го наложиха тук такива като обратният Филип Димитров и Петър Стоянов , който искаше да сменя кирилицата с латиница.

84

Топ експерт

преди 3 месеца

Изобщо не е изключено Русия да анексира България в близките една- две години, по долния коментатор е прав. Целия Запад губи всеки ден в Украйна, докато в Русия се произвеждат ракети и танкове на всеки час.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Тъпите англоговорящи страни наложиха английския език за да не учат те езици, но испанския го има в много повече страни. Италианския е красив, приятен език и там хич не ги вълнува английския. Мюсюлманските страни налагат задължително изучаване на английския, което е загадка