173

Хахаха

преди 1 месец

"До Хахаха България е част от Европа. За тези, които са пропускали часовете по география и история (на културите). Нова Зеландия е остров с има няма население колкото един град. Със същия успех може да ме питаш дали на Хаваи се живее по-добре"Нова Зеландия има население почти колкото България. А в България ли се живее по-добре или в Уругвай и Чили? Къде стандарта на живот е по-висок?

172

Анонимен

преди 1 месец

На златният един милиард скоро ще му пеят заупокойна молитва. А България, която 30 години руча жабета и лиза гъзоBeте ците на западняците, с надеждата да я приемат като равна в този 1 милиард да я сложат да седне на масата заедно с колониалистите да споделят с нея богатсвата и плячката която са грабили столетия, тази държавичка отива в нищото.

171

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с членството на България в ЕС. България стана ли вече пълноправен член на ЕС?

170

Анонимен

преди 1 месец

В ЕС десетилетия наред се живееше леко, уредено, приятно. Е, свърши вече. А България и новопокръстените източно европейци 30 години се навеждаха на запада, западняците ги изпозлваха и подритваха, българите търпяха, мизерстваха и се надяваха да дойде добрия живот, но така и не можаха да дочакат и да го опитат.

169

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Мдааа, експерта по хронични манипулации и фалшификации пак се изказа.

168

Ето педал

преди 1 месец

Всичко трябва да е зелено, парите дигитални, месото забранено и естествено трябва да сте "петли" като този дет спечели Евровизия. Всичко друго е руско пропаганда.

167

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха България е част от Европа. За тези, които са пропускали часовете по география и история (на културите). Нова Зеландия е остров с има няма население колкото един град. Със същия успех може да ме питаш дали на Хаваи се живее по-добре.

166

Христо Христов

преди 1 месец

До 146 *... а останалите неща са като всичко в соцлагера - наливане на пари в неефективни производства" - като сега в ЕС демек

165

Анонимен

преди 1 месец

Ядрената енергия не е залена. Зелената сделка изключва ядрената енергия. Германия си спря всички атомни централи, ЕС принуди България да си спрат 4 рекатора на АЕЦ Козлодуй за да влязат във великото ЕС.

164

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Парадокса е , че Например Китай и Турция ще Успеят да Въведат Зелената Сделка , Но Европа май отива към Провал...Китай в момента строи около 150 нови Ядрени Реактора и въвежда Електромобили, в Турция се случва нещо сходно....Но Европа се Изддъни........

163

Хахаха

преди 1 месец

"До Пловдив Освен руски петоколонници никой европеец няма нужда от гръмки прокламации за "величие", защото величието не се говори, а се живее. Европа е най-добрия континент за живеене, без конкуренция в световен мащаб."Коя Европа? В България по-добре ли се живее от Австрия и Нова Зеландия?

162

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

161

Анонимен

преди 1 месец

Русофилът нова кола няма да подуши, защото на 99% е беден бачкатор. Евроатлантиците до един сме с нови коли, но руска бракма няма да купим никога. Самите руснаци са същите. Богатите не понасят Путин и карат западни коли. Самият Путин и той с Мерцедес, прочее. А съвсем отделен въпрос, че Русия не може да произведе нищо и тая талига е китайска.

160

Живея на запад

преди 1 месец

"Който живее на запад мжое да потвърди, че навсякъде могат да се видят 60 годишни баби и дядовци с каски да карат колела, не само млади, и да вдигат ръка наляво и надясно когато завиват и трябва да им дават предимство автомобилите, и си имат велоалеи навсякъде да могат да се придвижват навсякъде с колела, сутрин по натоварените улици рояци от колела с мъже и жени в костюми и офис дрес код отиват на работа, почти невъзможно да се придвижиш с кола."Не потвърждавам, че на всякъде има велоалеи!

159

Анонимен

преди 1 месец

Урсула от трибуната на Европейския парламент: "Да глобал маркетс са заляти с по-евтини китайски електрически коли. Техните цени са кептнати артифишали лоу заради хюч държавни субсидии. Зис из дистортинг нашия пазар". Немската автомобилна индустрия умира, а това е гръбнакът на немската икономика. А без немската икономика ЕС се разпада.

158

Анонимен

преди 1 месец

Липсващата думичка е вид въглища от по-хубавите в България.

157

Анонимен

преди 1 месец

Китайските коли отдавна вече превъзхождат немските.

156

а тъпите беге дебили

преди 1 месец

Нито Китай, нито Русия, нито Индия, нито Африка, нито Южна Америка, нито САЩ участват в дeбилщината наречена Зелена сделка. A бегедебилите спират ТЕЦовете и си съсипват енергетиката за да спасяват планетата от карбан имишаните - хаа хаааа хааааа хааааааа, карайте колела, бегедебилчета... защото педерастичното ЕС им налага квоти за тецовете и тока става скъп непродаваем, ха ха хааааа , а може да е евтин

155

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 157 На диктатурите и авторитарните режими всичко им е в бъдеще време :))) И при нас беше така при правешкия нелеп печатар.

154

Анонимен

преди 1 месец

Застаряващо педерастическо население на тротинетки и на колела. Дъртите извратеняци в ЕС на стари години ще се придвижват с колелета и тротинетки, а качествени коли ще карат в Русия и в Китай.