222

До Бонго Бонго

преди 1 месец

,,Не е глупав този който не умее да чете ,а онзи който счита че всичко което прочита е истина"-прав е мъдрецът Бонго Бонго... Фейсбук е вече основната платформана която се изнасят,,истински" и анонимни сигнали.Няма никаква проверка и защита за верноста ими никаква наказателна мярка за оклеветяване .Рашков чегърта чегърта и точно такива сигнали представи като истина.....А такива като Бонго Бонго вярват първосигнално на всичко идаже заклеймяват.Кой си ти бе страхлив мочко скрит зад анонимност

221

Възрожденец

преди 1 месец

Възраждане се разраства с небивали темпове. Нови местни организации се учредяват постоянно в България и чужбина. Включете се и вие - да спасим Майка България!

220

Анонимен

преди 1 месец

Защо ГЕРБ и ДПС работят против ПП, и за Възраждане???

219

Анонимен

преди 1 месец

И какво стори ГЕРБ за 15 години на власт в Бг и 20 в София!!! Колко качествено строи и законно ГЕРБ? Колко милионери има в редиците на ГЕРБ, а преди да дойдат на власт колко бяха? Колко увеличиха пенсиите и заплатите???? Бойко Борисов с Пеевски и Слави Трифонов щеВи управляват. Очаквам големи манипулации на изборите!!!

218

Анонимен

преди 1 месец

Забелязвате ли, че Пеевски и Бойко Борисов говорят едно и също нещо??? Значи те щеВи управляват заедно с подкрепата на ИТН!!!

217

Анонимен

преди 1 месец

Чекмеджан, къде отиде КЕШа от Хемус веее???С Дебелия ли си го делнахте???

216

До201

преди 1 месец

Наивнико!Явно и за царя си гласувал ! И за Слави Трифонов и сие, Бойко откраднал парите и с тях направи три лъча на метрото , околовръстното на София,километри магистрали и много други. ..Къде отидоха 600 милиона за Хемус при другарката хКомитова ????Колко МЕТРА магистрала направиха ПП ? Нула! Какво стана с трите моста ,двата тунела,заводите за батерии и Електромобили???Не е въпрос на харесване а на оценяване на стореното!

215

Бонго Бонго

преди 1 месец

Рашков бизонаа да пали моторааа Кеша свърши отиваш в затворааааАйдееее кюйчейка кеш кеш кеш кеш кеш кеш рътътъй тъй тъй тъй Ха хааааа

214

Анонимен

преди 1 месец

Чекмеджан с кюлчетата и петстинарките говори за корупция?!Мили Боже, тоя е толкова нагъл че когато и да го вкараш в затвора все си закъснял.

213

Анонимен

преди 1 месец

Каквото и да говори Боко за Кuрчо, двамата си бъркаха по дупките доста време; крадяха си заедно, продадоха българската кръв и пот, подариха АЕЦ Белене и сума военна техника на украинците...Сега, като се сдавиха, единият не става по-добър от другия.

212

Истината

преди 1 месец

Банкянският телохранител е комична мажоретка на освинения мистър Магнитски.

211

Анонимен

преди 1 месец

Всеки който гласува против този крадец,мисли за България.За 10 години замрази заплати и пенсии и изгони един милион българи.Нека да спрем това безумие веднъж завинаги.Гласувайте за когото си искате,но не и за него.Мислете за децата си.Той неговите си ги е осигурил до десето коляно.

210

Анонимен

преди 1 месец

Борисов печели избори с около 90 депутата сега ДПС БСП ЧАЛГАРИ ВЪЗРАЖДАНЕ ШАРЛАТАНИ И СИЕ ТОВА СА ПАРТИИТЕ КОЙ ДА СПЕЧЕЛИ И КАК ДА СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ДРАСКАЧИ КАТО МНОГО ЗНАЕТЕ НАПРАВЕТЕ ПАРТИЯ СПЕЧЕЛЕТЕ ИЗБОРИ С 122 ДЕПУТАТА И УПРАВЛЯВАЙТЕ НО ДА ЛЪЖЕТЕ ПОСТОЯННО ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ СТАВАТЕ БАНАЛНИ ДОСАДНИ ДРАСКАЧИ С ДРАСКАНЕ ДЪРЖАВА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА

209

Анонимен

преди 1 месец

Буци , къде е Марийка бе , платили ли и обезщетение , "европейско " задето я напраи на мамунка .

208

Анонимен

преди 1 месец

Гледам по студията всяка гербава калинка на въпроса с кого ще управляват след изборите мълчи като комунист на разпит.Е,ние знаем с кого,ама защо не искат да си го признаят?

207

Бонго Бонго

преди 1 месец

Никва Евразия!!!!Радев вън кючек мръйсейн вън мъмътий вън

206

Бонго Бонго

преди 1 месец

Бойко ги остави да се накрадат и просто е знаел че ще ги подслушват със сигурност. Него даже в тоалетната го слушали как пика. Браво Бойко!!!!!Радев се спъна.

205

Сата НАТО

преди 1 месец

ГЕРБ и ППДБ просто разиграват театри, изострят противопоставянето, за да мобилизират повече тьпанари от двата лагера. След което пак ще направят "некоалиция" и пак ще ни яздят. Ако искате да им развалите схемата, гласувайте са Възраждане и ИТН.

204

До 201

преди 1 месец

Възраждане означава път към Евразия,а ние сме в Европа и искаме тук да си останем.

203

анонимен

преди 1 месец

Наглия селянин отново се "доказа"освен него други не могът да крадът