26

До 25

преди 1 месец

Лъжи са бе, постановки за балъци в Тик Ток, ама толкова ти е акъла бошменски

25

До азъканъзъ

преди 1 месец

С глупавата си ирония за Турция както винаги българите се правите на умни.Все още сте под влиянието на дядо Вазовите измислени разказчета с твърденията,че ,,Туркия ке падне"!Заровили сте си главите като щрауса в пясъка и не виждате какво става около вас!Ако осъзнавате каква велика икономическа и военна сила с капацитет притежава комшията ви просто сън няма да ви хваща от страх!Ама нали се успокоявате,че пак сте под крилото на поредния ,,защитник",в случая ЕС и НАТО!Ще видим колко ще ви опазят...

24

Анонимен

преди 1 месец

Егати наглата мучашая корова! Целия цивилизован свят им търпи простотията и изостаналостта!

23

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен ....има Китай и още доста миларди хора с армии, които са против сащ..... Мдааа, а хоповете пиешли ги?

22

Анонимен

преди 1 месец

20 в Германия в Деня на победата украинец даже пусна дрон с руското знаме на райхбундестага. Теб само трябва някой да те извади от нпо кашонения офис и ще се наакаш. И не ми цъкай с кликера шизофреник

21

Феминистът.

преди 1 месец

Американците ще разполагат ядрено оръжие в космоса, казва Русия. Отлично решение според мен. Съжалявам, че още в България няма разположено ядрено оръжие на НАТО, поне на тактическо ниво. Русия разбира само от езика на силата, никакви компромиси с Русия, ако не искаме да ни сполети съдбата на Украйна. Така че дай, Боже, решението на американците да е истина и тези руски обвинения да не се окажат само поредния руски пропаганден кьорфишек.

20

Христо Христов

преди 1 месец

САМО ПУТИН И ТЕРОРАШКА МИЗЕРАШКА! ДОЛУ ФАЩ ДОЛУ ФАЩ ДОЛУ ФАЩ УРААААААААААААААААААААААААААА

19

Анонимен

преди 1 месец

Напротив победител има от теория на игрите само че ти не си чувал за това и само плескаш опорки. Освен това не е само Русия, има Китай и още доста миларди хора с армии, които са против сащ.

18

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна може някой и да иде при война, ама в Русия никой няма да иде в мир и цветущо благоденствие, хахаха...

17

Германец

преди 1 месец

"Руското управление, ако изяви воля..." -- А мы еще не начинали, а? :) Айде почвайте да ви видиме какви сте убавци безаналогови :) Досега само клоунадата ви е на ниво. Друго нещо в програмата имате ли?

16

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужас.За кой ли път на тези диваци руските бушмени не може да им се има вяра .Само в последните няколко месеца една част от руските полетици начало с Медведев заплашва света и че може да използват ядрено оръжие за да защита на Русия.Много добре знаят че при една употреба на ядрено оръжие няма да има победител.Но въпреки всичко многократно изнудват запада.Сега за едно сравнение..Кой американски полетик сие позволил да споменава ядрено оръжие като заплаха за нападение .

15

Анонимен

преди 1 месец

Офф го пишеш като ник във флагман, обърка мястото на опорката

14

ФАЩ

преди 1 месец

Са долни ко...ле. нца!!! Всеки един който си мисли,че САЩ нямат пръст във войната в Украйна е страшно деградирал бустер мозък и да ходи в Украйна да си спасява братята!!!

13

Анонимен

преди 1 месец

Захарова, жалки сте. Ама много. САЩ има 50 000 военни сателита, а вие, руски смешки- 5. Отново виете на умряло без причина. Никой не ви смята за живи.

12

Оффф,

преди 1 месец

изненадващо, за пръв път на Русия друг и е виновен! Ама то там е вече, че на крив....вълната му пречи!

11

Анонимен

преди 1 месец

Русия свали един стар свой сателит с ракета за показно и шефчетата ти ореваха вселената. Вече си наджаскал сам дузина шизофренични коментари, ревеш ти само че никой не го интересува. Руските ракети вече поразяват натовци в крайна, не само натовската техника. Руското управление, ако изяви воля, цялата западна пропаганда ще се срине точно с няколко ракетни удара по натовските щабове и дори няма да са ядрени, а ти ще си с 5 пакета тоалетна хартия в мазето.

10

Германец

преди 1 месец

Маша Алкаша пак ли ги реди като след микроинсулт?

9

Анонимен

преди 1 месец

Сега малко сметки. Космосът ли е по-близо или Беларус? Понеже Лукашенко сам призна за руските ядрени оръжия в неговата страна!

8

Христо Христов

преди 1 месец

Заглавието за пореден път няма нищо общо със съдържанието на статията.

7

Бай Дън

преди 1 месец

Мнението на гнусни съветски агресори не ни интересува.