312

Анонимен

преди 3 месеца

Все пак има снимки! Разследването и меренето започва на място и веднага , не след пет дни! Но за всеки случай....,така се прави!

311

Емигрант

преди 3 месеца

Големите"балъци"на"Афера"отново неосъзнати!Как ще се оправите бе като са ви повели като мечки на синджир из"махалите"и танцувате под"музиката"на"Афера",врачуващи психолози и мутри-политици ? Значи списъкът"Магнитски"не е верен,затова и Пеевски и Тиквата са с имунитет към НС,но платената поръчкова"Афера"казва истината и контролира съзнанието на неосъзнатите?Значи скоро ще излезе,че Горанов не е получил подкуп от 70 млн.лв.за да забрави едни 700 млн.лв.данъци на Божков които вие платихте неосъзнат

310

Факт

преди 3 месеца

До 272 Що се отнася до "местни дерибеи" това те издаде. Предположението, че място, в което са замесени НСО, висши политически фигури, военна прокуратура и т.н. може да бъде "обработвано от "местни дерибеи" е смехотворно и несериозно.

309

Анонимен

преди 3 месеца

Ното един път във Варна неможе да се преасвалтира без разрешението на кмета и Областния съвет.

308

Пудела

преди 3 месеца

За някои торби,а за пудела само пачки.

307

Анонимен

преди 3 месеца

Кмета на на Варна е разрешил преасвалтирането на пътя в Аксаково. А кмета на Варна е от......ПП-ДБ. Главчев неможе да се меси в местното управление на Варна. Той само е разпоредил проверка кой и защо е поръчал преасвалтирането на пътя.

306

Факт

преди 3 месеца

До 272 "Главчев е разпоредил да се асфалтира участъка" ДС не е толкова глупаво. Той е казал на подопечните му, да "се погрижат да си свършат професионално задълженията". В НИКОЙ ДРУГ сценарии няма как място на поетнциално престъпление просто да бъде "заличено" без знаннието на високопоставени лица. Това не ти е някаква селска комедия, в която някой просто "решава" че ще асфалтира, качва се на машината, обажда се на "приятели" с валяк и асфалтовоз и започват ....

305

Анонимен

преди 3 месеца

Скандално и без никаква видима причина, освен да се прикрият следи, бе асфалтиран пътя на мястото на катастрофата в района на Аксаково, където преди дни джип на НСО с Кирил Петков уби мъж, а съпругата му е в изключително тежко състояние.

304

Анонимен

преди 3 месеца

Като събират пари за предизборна кампания, защо не са го обявили в профилите си със сметки за дарения? Защо не са сложили кутии в магазини и супери? Защо кандидат депутатите им не обикалятт с ксичка в ръка по улиците ритмично подрънкващи с нея? Нали всичко трябваше да е открито и прозрачно. Поне в САЩ така събират средств кандидат губернаторите. Нали ПП-ДБ имат милиони привърженици. Всеки по 2-3 лева да даде ето ти ги 5 милиона поне.

303

272

преди 3 месеца

До Факт Остава да напишеш, че Главчев е разпоредил да се асфалтира участъка, където кола на НСО возеща К. Петков уби българин, и да прикрие следите уличаващи лидера на ПП в убийство??? Защо, нали твърдиш, че Главчев работи за Герб и ДПС???? Или, Главчев работи за ПП/ДБ??? Това звучи несериозно. Няма как премиера да знае, че местни дерибеи планират да унищожат улики от ПТП и ще асфалтират участъка, където е станало ПТП-то...

302

ТОРБИ С КЕШ

преди 3 месеца

Така Сметната Палата дава субсидиите на партиите - в чували. За да могат да дават банкноти и да купуват гласове в ромските махали и селата.

301

Пачки, кюлчета

преди 3 месеца

ГЕРБУНУГИ, ИМА ЛИ КЮЛЧЕТА? ПАЧКИ ПО 500 ЕВРО?

300

Нищо Скандално

преди 3 месеца

Обикновена среща, на която решават как ще разпределят пари за предизборната си кампания.

299

"запис"

преди 3 месеца

Този "запис" да не е правен с фенерчето на Нокия?

298

Анонимен

преди 3 месеца

Хората събират кинти за кампания, това го прави всяка партия, ама само на ПП вадят записи.

297

Факт

преди 3 месеца

До 272 "Няма как премиер да знае какво правят измамници и престъпници в държавата" Грешен отговор. Явно не знаеш как функционира администрацията. Още когато стана инцидента Главчев ЛИЧНО е бил осведомен от шефа на АПИ за всичко около ситуацията, както и от шефа на НСО за известната информация. Това не ти е научнофантастичесн филм , в кйто можеш да си "въобразиш" какъвто сценарии ти хрумне, както правиш в момента. Случая е с особено голямо обществено значение, там работят постоянно следователи.

296

Хахахах

преди 3 месеца

Това не ми се стори скандално изобщо - пробвайте да ги запишете как cepaт?

295

Анонимен

преди 3 месеца

Ало Бобоков...Киро съм...

294

Факт

преди 3 месеца

До Анонимен 292 "Никой няма да разследва ПП-ДБ за нищо. Нито прокуратурата, нито НАП искат да бъдат обявени за политическа бухалка на ГЕРБ срещу тяхните опоненти на изборите" Абсолютна глупост. Ако има данни за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ това не може да бъде НИКАКВО оправдание, особено в правова държава. Май няКОЙ е в комбина с ПП, или пък това е чиста компроматна акция.

293

Анонимен

преди 3 месеца

пените ли се пените ли се гербероиди хахахахахахах