40

Анонимен

преди 4 месеца

Алчните хотелиери които не могат да се грижат за собствените си работници трябва да фалират.

39

ХА-ХА-ХА

преди 4 месеца

А ЗАЩО ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ РАБОТЯТ В ГРЪЦКИТЕ ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ, 4-5-6 МЕСЕЦА, А ТУК НЕ ИСКАТ? ХА - ХА - ХА-ХА

38

Анонимен

преди 4 месеца

За вдигане на заплати и дума не дават да се каже. Но за внасяне на виетнамци и кой знае какви още дето взимат евтини заплати може да се мисли. Между другото доста украинци вече работят на морето. Само те спасяват много от хотелите

37

Анонимен

преди 4 месеца

исщат волни помощип и далите а им дадем айде.чупкатаа

36

ъ

преди 4 месеца

Ми туристите ще карат на самообслужване, бе! Те кво искат за по 700-800 лева на ден /минимум/? Пак ще е по-добре отколкото някой бхарат или сенегалец да ги гледа учудено когато му говорят. Важното е да има лаб за хотелиерите и кръчмарите, че съвсем я закъсаха, горките. С тез ниски цени, високи заплати и с туй непосилно ДДС от 9%.

35

Анонимен

преди 4 месеца

ами търсете от джибути зелени нос вануату кой луд да дойде за 2 месеца?????

34

Анонимен

преди 4 месеца

Има шведи дето ритат камериерките в главата.Коя ще се съгласи да ви работи?!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Хотелиерите какво си представят, че тези дето ще дойдат ще им бачкат за без пари. Те изгониха питомното, нека сега да гонят дивото.

32

морски

преди 4 месеца

Чорбаджиите-изедници повтарят едно и също: Сезона бил кратък, персонала бил неквалифициран и мързелив, големи разходи имали, едва свързвали двата края, живи да ги ожалиш...хи...хи...

31

Бай Х

преди 4 месеца

Без персонал, без летовници, тц тц тц!Само украинци бягащи от войната а отскоро и доста молдовци заприиждаха. По техните думи, много френска войска е пристигнала, казват, май ни готвят украинския сценарий.

30

МНОГО МЕ КЕФИ

преди 4 месеца

тази българска администрация """Нашата държава не дава възможност на хората да дойдат и да работят тук заради българската администрация, ..."" веднаж едно добро да направят за България!!

29

Гаро

преди 4 месеца

През 1968год. и 1969год работих два сезона на морето - връщах се в София с по два куфара пълни с пари....Сега не бих отишъл и на почивка дори...да не коментирам защо.

28

Анонимен

преди 4 месеца

що тей? как тей робът не иска да бачка за жълти стотинки на батката олигарх, районният олигарх?

27

ШЕНГЕН

преди 4 месеца

Ние сме ГРАНИЦА НА ЕС уважами хотелюпосерковци.Кои сте вие да поставяте условия за да докарвате хиляди маййймуяци от средна и югоизточна Азия в ЕС.

26

До 30

преди 4 месеца

Точно така е. Цялата държава бачка за да храни пенсионерите. През 3 месеца им вдигат пенсиите и освен това всичките имат жилища и карат коли. Някой даже продължават да работят и след пенсия щото нямат наяждане. Това е най алчното поколение в историята. Ще изядат и бъдещето на децата си. Не им пука от нищо на тия нагли пенсии.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Незаслужаващите една стотинка държавни и пенсионни наввлеци нали взимат по 3700лв пенсии и са наядени добре,източвайки всички социални системи.Кой да хване работа за 1000лв на 18часов раб.ден,защо? 370 000 реално работещи отрудени хора,хранят и издържат блатото,септичната яма наречена България поселена с милиони мръсни безполезни държавни хрантутници и пенсионна Сганнн.Викате ги си повишат стандарта.Държавните и пенсионнни хрантутници са проклятието на България.

24

морски

преди 4 месеца

Забравете за нормални заплати! Алчните чорбаджии са свикнали да взимат, не да дават...А работливите поколения се сменят с реалисти.

23

Да пускат бълъците

преди 4 месеца

От четвъртия свят да им работят по хотелите за безпари! Окончателно неграмотните и мърлявите ще сложат край на мъката български туризъм. Ще останат само тези, които ще развържат кесиите.

22

В. Магриотов

преди 4 месеца

Аз рая си имам и това е така щото управлявам с желязна ръка!

21

Те не падат от Марс

преди 4 месеца

Азиатците да не ядат доматите с колците. По принцип са мързеливо. Ако се тешат да ходят в чужбина да изкарват пари, защото да не отиде в Лондон, а да дойде тук? И повече пари ще изкара, и местните ще го приемат, свикнали такива да им работят. Половината бг хотели няма да видят турист, ако вземат черни в кухнята примерно. Българинът си е ксенофоб и не обича да му сервират такива.