330

...!

преди 4 месеца

Лъжливото канадче! Никой вече.не ти се връзва на лъжите! Те му били назначили.охрана, и той бил принуден да се съгласи? И всички му се вързахме? Жалко за човека! За Кики Ментето не ми е жал! Той отдавна си има психични проблеми, за които дълго има да плащаме!

329

Строител на България

преди 4 месеца

Абе, така ще гази човекът българи , защото не е имало парапети на кръстовището. Поне един-два парапета да бяха направили тия от "Партията на Пудела" докато управляваха !

328

Анонимен

преди 4 месеца

Много моля,някой да ми сподели.В колко часа е срещата Фюри и Усик тази вечер? Благодаря предварително!-:)

327

Историк

преди 4 месеца

Бащата на тоя наглец сигурно го е събрал като семе направо от рогозката , на която го е правил . Такова *** България не е позволявала да се пръкне никога в политиката ! Но ето , че стана ! Затова сме стояли толкова векове под робство - от простотията си като народ!

326

МиР

преди 4 месеца

А защо не си с охрана, докато мяташ крачоли сам нагоре-надолу по Шишман по никое време?

325

Изумен

преди 4 месеца

Кой ще тръгне да заплашва един кретеноиден ,гелосан пуяк ? Та никой не го има за човек , той ломото за оправдание! Я , сиктир , бе, откъснат кленов лист , скойто някой си е избърсал г.за !

324

Анонимен

преди 4 месеца

Само дето не е карал Петков, а шофьорът, който е племенник на Радев.

323

Анонимен

преди 4 месеца

Принудиха ме да пътувам с джипа!

322

Йордан

преди 4 месеца

Добре, че Киро не е някоя мутра като Борисов, дето мачкаше хората като мухи с колата си...

321

Анонимен

преди 4 месеца

Повръща ми се от изме кяра на снимката.

320

Анонимен

преди 4 месеца

И Киро продължава да лъже и цялата шайка около него Божанков синът му стреля с револвер по леля си и пак си продължава напред нахални нагли на какво разчитат ала бала са заредили сигурно и е и престъпници НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

319

Анонимен

преди 4 месеца

Молете се за Кирчо да не го ликвидират, че ще го героизират и фондация ще му направи Лена. Извинявам се, Гугъл ми сменя думите. Подиграва се с нас.

318

Анонимен

преди 4 месеца

толкова много лъжи

317

Анонимен

преди 4 месеца

Молете се за Кирчо да не го ликвидират, че ще го тероризират и фондация ще му направи Лена.

316

Анонимен

преди 4 месеца

Никакво НСО не може да спаси никой, който е под заплаха. Нали Трактора беше с охрана? Е? Кво стана??? Думнаха го в главата. При това Алексей Петров беше преподавател на службите за сигурност и подготвяше бъдещи охранители.

315

Анонимен

преди 4 месеца

Киро е милионер да си наеме охрана защо ползва държавна безплатна е мошеник

314

Анонимен

преди 4 месеца

След като се съвзел в Дупница, Петков бил изпратен в Харвард, а оттам се прибрал с 60 млн. лв. Тези заплахи не са от сега. Да си плаща охраната! Руските бодигардове щом не могат да го пазят понеже им бил инвестиция, да му плаща охраната този, на който Кирчо е инвестиция! За България Петков е опасност, а не инвестиция.

313

Боко и ШИШИ

преди 4 месеца

Гласуваш за ГЕРБ получаваш ШИШИ свинята ДПС. Бог да пази България от Боко и свинята

312

Анонимен

преди 4 месеца

Асен документирано е взел от енергетиката 5 милиарда и нещо а парламента го задължи да върне 1 милиард и безнаказано пак Асен ходи и лъже нагло за газовите комисионни дето си ги взеха за сделката Чаталджа за невижданата инфлация за саботажите на цялата инфраструктура на държавата за цялата анти кампания на омраза на разделение вече 3 год няма правителство държавата ни е наникъде а тези богатеят

311

Мисля си

преди 4 месеца

Че обществото щеше да спечели, ако шофьора на другата кола беше оцелял, а към оня свят беше отпътувал просто Киро. За всички щеше да е по-добре. И майка му нямаше да жали за него.