6

до 2

преди 3 месеца

Врели-некипели. 85% от имотите са купени с ипотечен кредит заради ниските лихви. Да не съм луд да дам 300 000 евро готови пари, като лихвата ми е под 2%, а първия инвестиционен фонд с нисък риск ми дава 4.5% доходност. При ипотека сделката се изповядва на реална стойност и няма скрито-покрито. А и долу ти е написано- кешови плащания над определена сума са забранени. Та, нагововил си тотални небивалици. ТИпично за "един прЕател ми каза" или "пред блока ми казаха шкембаците".

5

До 2

преди 3 месеца

Много точно казано за варианта който си посочил. . НАП спи от години за сделките за продажба на имоти - сделката за 300000евро. Плащат данъци върху Дан оценка50000евро, а другото го пишат ремонт и довършителни работи и айде чао. Обшината и държавата пропускат местния данък за придобиване. А за парите под масата е съшата работа. Никой не се хване да проучи как разни хора купуват имоти като вадят пари от нищото. Ако всичко заработи както трябва ще стане много хубаво.

4

Анонимен

преди 3 месеца

До 3 - Мниго си спецЯлну!

3

до 2

преди 3 месеца

Айде без глупости. Кешови плащания са забранени над 10к лв.. Да не говорим, че имам сумарно 32 имота и НИТО СТОТНИКА не съм дал кеш и на никого никога няма да дам кеш, защото с пари в брой НЕ работя- те са добре познати на сивата икономика и бачкотещите бачкери със заплати в плик.

2

дадада

преди 3 месеца

УААУУ....ей НАП, знаете ли къде има още ПО 20 милиона забравени на СГРАДА??? Всеки един блок, който се строи в Пловдив има ПО 20 милиона забравени данъци!!! Офертите им са плащаш 20-30% през банка и другото КЕШ!!!!!!!!!!!! И това големите фирими (знаете как се казват и на кои са) и това са им официалните оферти! НАП СПИ!

1

НАП лийкс

преди 3 месеца

А собствения си сайт, оправиха ли?