72

до 65

преди 1 месец

Това е фалшивият преразказ който ви набутаха в дефицитните мозъчета. Ти си явно някакъв шизофреник. Хем нямали властта, защото не били я "заслужили", хем били виновни. Що за изоглавен трябва да си, на училище не си ли ходил, бе галффон. Можеш ли да смяташ? Каква "цяла власт" са имали. С 3 или 2 други партии? Които постоянно пречат? Я *** си забърши остатъка от мозък. Може и да ти мине, интелектуално импотентче.

71

Анонимен

преди 1 месец

66 Защото нямаше друг начин да се спаси държавата от тях. ПП фалшифицираха машинния вот, флашки, алабала...Трябваше да се направи някакво правителство, докато бъдете изритани от властта. Ако не беше ГЕРБ да им помага и критикува, разрухата и изолацията щеше да е още по-голяма. Бяхме преди Хърватска за Шенген, Планът бе готов, по него загубихме част от парите завинаги, бяхме инициатори за Западните Балкани, къде сме сега? В 9- та глуха.

70

Анонимен

преди 1 месец

За КТБ каза ли нещо? За Мишо бирата? Ало Ваньо? Ти си го избра? Турски поток? Барселона гейт? Кученцето за Путин? Неплащането на данъци от Лукойл?

69

Анонимен

преди 1 месец

Само си представете за момент че ПП-ДБ са се научили на политика от Борисов, Доган и Пеевски.

68

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно, Евгений Дайнов и Георги Лозанов зовяха по медиите да се убие Борисов.Очевидно след стрелбата срещу словашкия премиер имаме огромен проблем с левия екстремизъм.Тези хора показвта в демокрация какво могат и как ще изглежда страната ако установят тоталитарна власт.Всъщност го изпитахме 45 години.В т нар градска десница няма един десен, това са си КОМУНИСТИ.

67

Анонимен

преди 1 месец

46 Ало, "мундльо", нямат 121 депутати, защото не ги заслужават, толкова е просто. Това не е пазар, да си ги купиш, кокто бе тръгнал Киро просто парапета, да си пазарува депутати, явно, брутално нагло, пред медиите. Никой не е длъжен да "осигури" депутати на някой, появил се от нищото, спуснат с парашут в политиката, от червената олигархия, Радев, черепа, Прокопиев...

66

Анонимен

преди 1 месец

Ще ги размажем, по-следващите избори изпадат от играта...

65

Анонимен

преди 1 месец

Не са аматори..а maloumnici.

64

Кметът

преди 1 месец

Ти направи държавата ни най-скапаната в Европа,като окраде народа.А защо като ПП са аматьори толкова дълго време работи заедно с тях?

63

Анонимен

преди 1 месец

56 Власт не се "осигурява", бе скот! Власт се заслужава, работи се дълго в политиката за доброто на хората. Печели се на избори, не с алабала. Първо в партиите, че в парламента, поне два мандата...след това се номинира за премиер...Киро просто и международния измамник Асен Василев бяха спуснати с парашут в политиката, от Румен Радев и червената олигархия. Затова се провалиха цели три пъти. Имаха цялата власт, особено, в първия мандат, но се изпокарахй за пари и постове. Сега с незаконния трафик.

62

Анонимен

преди 1 месец

До Един Българин Човек винаги гласува за себе си според собствения си интерес , тънкостта е да избереш този , който е в положение да играе единствено твоята игра , тънко , хлъзгава материя са , но възможност има.

61

Бонго Бонго

преди 1 месец

Напред Бойко!!

60

Малееей

преди 1 месец

Какви хора ни управляват,единия с кюлчета, пистолети,дами,чевермета и т.н.другия с ленка,парапети,вечери със Спартан в Гърция,бебета и т. н.къде ви е морала за българщината,семейни ценности,съпричастност към просещия,бедния,гладния ??? Срам ме е да се нарека българин.вие това не го чувствате,не носите отговорност смятате се за недосегаеми.

59

Анонимен

преди 1 месец

Вие персоните на джентълменските споразумения що си не организирате един рицарски турнир челно , ай яхай жипа , белким се отървем от вас .

58

Анонимен

преди 1 месец

Киро и Асен става Служебни на Радев това е

57

Анонимен

преди 1 месец

А защо Англия излезе от членство в ЕС ? Англичаните по пр.ос.ти ли са от българските евроатлантици ? И като са пр.ос.ти защо българите бягат предимно в Англия а не в ЕС който тлкова ни го хвалят ? Значи да верваме че евроатлантиците са по МЪДРИ от англичаните :)))))) ПАК и до последния българин . Нужна е промяна а не членство . Като смените боко с кирчо или обратно кво ще се промени ? Ще спрем да изчезваме ли ? Или ще направят южен поток за 400 милона на година ? Няма да има разлика.

56

Анонимен

преди 1 месец

41 Колкото работите, толкова получавате, много е просто. При Киро кривата уста, и Кокорчо свинското със зеле, получихте 20 млд дълг, при нисък БВП, което ще рече, работещи бедни и засилващата се бедност, въпреки популисткото увеличение на заплати, и пенсии. С голяма инфлация, застой и отдалечаване от Шенген. Това ви донесоха аматьорите и шарлатаните, брокерите Кирил Петков и Асен Василев.

55

Анонимен

преди 1 месец

Господ дава, ама в КОШАРА НЕ ВКАРВА. Петков и Василев били дошли като месии. А нали трябва да им дадете истинска власт, бе мозъчни менструации? Как да стане това, когато не сте им осигурили властта? Аъа 62ма депутата? Исус също е дошъл като Месия, но са го разпнали неблагодарните скоттове.

54

Анонимен

преди 1 месец

От вас по-добри крадци няма, така е.

53

Анонимен

преди 1 месец

А кой уби с кола на НСО един обикновен българин Кой не спазваше правилата за движение вместо с 60 км летеше и онзи човек плати с живота си защото Киро е с привилегии и е над закона и е от шайката дето рушат държавата ни безнаказано