46

Алекс

преди 1 месец

Всеобхатно съдействие означава да свалите данните от GPS-а и официално да съобщите с каква скорост се е движил автомобила ви.Това изявление е празни приказки.

45

Анонимен

преди 1 месец

Брониран джип - да се изкриви така, значи е летял със 120 минимум

44

Коки

преди 1 месец

Има информация, че колата на НСО е без застраховка"Гражданска отговорност", ако е вярно това, то държавата ни не е на дъното,а на няколко етажа по-надолу, то май за нас дъно няма! И защо на държавни разноски разни политици се развяват насам-натам?

43

Анонимен

преди 1 месец

Човека може би е щял да оживее, но лекарите явно са били посъветвани от НСО да не оцелее. Сега може и жена му да я вкарат в лудница, за да не излезе истината.

42

Анонимен

преди 1 месец

нали отмениха охраната и служебните коли, само при заплаха по преценка на НСО, та да каже началникът на НСО и президентът чиито подчинени са, каква е точно заплахата срещу петков, който не заема никакъв отговорен пост, а е обикновен депутат в отпуск

41

Цирк Балкански

преди 1 месец

Тия дори с това си изказване показват каква мафиотска структура са. Благоволили да "сътрудничат" разийши. Не, че са длъжни, не, че са на държавана издръжка и имат отговорност за отчетност, не, че са замесени в трагичен инцидент, ами, щото са "ларж" са се "съгласили", но ако не оценяваме жеста им, другия път и това няма да направят.

40

Анонимен

преди 1 месец

СС'овците он НСО с черните униформи, трябва да бъдат разпуснати. Целта им е да тероризират и да убиват народа за да защитят мутрите във властта. Докато имаме такива нацистки структури в България, никога няма да сме демокрация.

39

КОКО

преди 1 месец

Висимост от завоя 70м. които се изминават при 60км/час за 4,2сек. :пр 80км/час за 3,15сек. ;при 100км/час за 2,52сек.; пеи 120 км/час за 2,01сек.;при 140км/час за 1,80сек.;при 160км/час за 1,57сек. .... това означава висока скорост и никакво време за реакция. Да говорят каквото си искат ,но НСО са карали доста бързо.

38

Анонимен

преди 1 месец

НСО защо нямате монтирани двойни Видеорегистратори със предна и задна камера на вашите автомобили където освен картина се записва и разговора вътре в купето от пътуващите ???Така истината веднага ще излиза наяве и няма да има никакви спекулации със ваши коли участващи във ПТП .Тогава няма да се изживявате като пилоти от Формула 1 и ще ви се наложи да спазвате Правилата да движение които са всички учстници на пътя . Н е е зле ваши служите да ги пращат за по седмица като санитари в моргите !

37

Анонимен

преди 1 месец

какви спекулации, след всичките тези катастрофи без никакви наказания, това все някога щеше да се случи, не сме забравили катастрофата с караянчева и там най-важното беше, че тя била жива и здрава, а управляващата другата кола изчезна от медийното внимание, ами обезобразеното дете на пешеходна пътека, след което се разбра как шофьорът е бил назначен в НСО, президентът да престане да ги защитава, з НСО са допуснали чужди лица в резиденцията на премиера борисов, кой е правил снимките с кюлчетата

36

ХАХАХ

преди 1 месец

Да се чете "Опитваме се да скрием всичко и да обвиним починалия"! Със сигурност ще изкарат човека виновен ,а той не може да се защити и всичко ,ще е наред!

35

Данъкоплатец

преди 1 месец

Е какво има да спекулираме като на много от нас ни се е случвало да ни изблъскват от пътя подобни хубавци от НСО. Преди повече от 20 години едва не се пребих заради такива, щото видите ли карали подобен юнак дето много бързал. Засекоха ме на пътя пилотна кола и влязох в канавката. Нищо спекулативно и прибързано няма.

34

Анонимен

преди 1 месец

А покойника ще го изкарат ли сега наркоман, алкохолик, педофил и терорист? Жена му ***, а той сводник? Да не намерят 30-40 бежанци в мазето му? НСО са убийци! По-зле са и от мутрите.

33

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се забрани НСО да охранява бивши политици. Кире Лъжеца са щели да го охраняват цели 4 години, след като е вече бивш политик. И всичко това не само ние го плащаме, ами на всичкото отгоре ни тероризират и ни убиват по пътищата.

32

Анонимен

преди 1 месец

До Сега... нЕ СЕГА , после !Защо не ходиш да търкаляш аспирини , по асфалтЪ?

31

Анонимен

преди 1 месец

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА.......Аве това са ПОДРОБНОСТИ !Няма пак виновни , няма и осъдени да има !Баце :ТУКА Е ТАКА !

30

Анонимен

преди 1 месец

Българите питат - защо се харчи държавен ресурс за един нагъл надут пуяк като Кирил Петков, който не стига, че забатачи държавата и ни върна 10 години назад сега взе и невинни хора да убива!

29

Анонимен

преди 1 месец

В Бъглария е време, да почнем да си слагаме 360 градуса даш камери, които предават дирекнто на сървър, където информацията не може да бъде изтрита, дори и от лицето, което я качва (запомнете, това, че сте снимали нещо на телефона, не значи много, когато някой грамаден ви хване да врат и ви помоли учтиво, да му дадете парола, като за всяко грешно предположение, губите по един пръст).

28

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 29 - Особено на тези, котио в моемнта не са депутати.

27

Анонимен

преди 1 месец

Преди бранихте мутри, но поне не убивахте хора ...