137

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 133 "че в Москва театрите са значително повече отколкото в цяла България" Ми, не не са. Има 44 постоянни театъра, още 50тина с тетрална програма "от време на време" и ВСИЧКО останало са аматьорски и непрофесионални "трупи". В България има 74 постоянни театъра. Впрочем, нещата стават още по-завързани, като се има предвид населението - 12 милиона Москва, срещу 6.9 милиона в цяла България.

136

Анонимен

преди 1 месец

В театъра требва малко да викаш, за да те чуе публиката, все пак е на живо, но в киното нема нужда да крещиш за да те чуят, но това е нивото ни от пишман актьорчета, режисьори и сценаристи :)))

135

Анонимен

преди 1 месец

Ходих на стендъп комеди шоу в моят град на Кючуков и Донски и залата беше пълна. Билета беше 20 лева. Цената не е висока, като за моят град но някой хора за тези пари ще си вземат 2 бургера и бира.

134

Костя Копейкин

преди 1 месец

Не е вярно!

133

Анонимен

преди 1 месец

Култура и театър има само в Русия. На запад почти не е останало, а България е тотално опростачена и дебилизирана след 35 години евроатлантизъм и западна ориентация.

132

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 130 То освен Никита Михалков, който не можа да направи нищо в последните 25 години та се наложи да полага на руския диктатор, май всички бегаха от руския рай, много от тях в миналото КГБ се опитваше да ги върне обратно къде с обещания, къде с шантажи, къде с откровени заплахи .... ама ядец

131

Анонимен

преди 1 месец

Проблема на киното е че има филми по 3 часа и ако си вземеш кола или бира, то ще трябва да отидеш до тоалетната по малка нужда понеже ще ти се доходи по време на филма и ще изпуснеш част от филма. Аз затова ходя на кино филми като Опенхаймер който е 3 часа с памперс за възрастни и не изпускам нито един момент от филма.

130

Анонимен

преди 1 месец

Анежтия наистина не са нормални. Как ще ида в София на кино или театър с тия миризливи българи веее?!?!А на опера да ги гледам разни *** новобогаташи дето са отишли да се покажат а не да гледат и слушат.София стана толкова противна че като съм в България не си показан носа навън.

129

Анонимен

преди 1 месец

Сега, понеже аз започнах с огромния брой театри в Москва, нека изтъкна, че не беше с цел да омаловажа българския, напротив. Някой спомена нещо, че комунизма мачкал театъра и написах един факт, че в Москва театрите са значително повече отколкото в цяла България и още много европейски държави, но освен "Големанов" бих споменал "Тартюф" реж. Крис Шарков, "Антигона" реж. Морфов, "Хамлет", Ованес Торосян, "Островът на съкровищата", Денис Симеонов, "Самотния запад", "Тютюн", "Кратка пиеса за любов".

128

До 129

преди 1 месец

Не знаех, че Сервантес е руснак, но благодаря, че ме информира. Или може би Путин е автора на "Дон Кихот"? С това пренаписваме на историята от Кремъл вече се обърках кое какво е...

127

Анонимен

преди 1 месец

Що бе , в Русия не поставят ли пиесите за *** и психично болните герои на Достоевски и Гогол? Да не би да се счита за съвременен реализъм?

126

Анонимен

преди 1 месец

За последните сто години руснаците имат само един наистина ГЕНИАЛЕН творец, Андрей Тарковски, и той бяга от съветския рай за лошата гнила евроджендърска Италия (която даде на света лошия гнил евроджендърски Ренесанс).

125

Анонимен

преди 1 месец

До До 105 - Дон Кихот е руски, създаден е в Русия. И се играе само в Русия, на запад никой не може да го изиграе, няма такъв театър или балет който може да направи Дон Кихот, и винаги се е играл само в Русия. Може и някой западен балет да е оптитвал, но едва ли се е получило.

124

Анонимен

преди 1 месец

До До 105 125 Еми, да, и аз много се учудих. Сигурно в Балшой театър са ренегати и не са патриоти и затова. Как може произведения със западни ценности, които всички знаем, че са до дъно прогнили, да се поставят в театри, не знам. Трябва Балшой театър да представя само репетиции за парада на Розовия площад за деня на позора и дотам.

123

Анонимен

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия, и вика че там нямат руски постановки, само западни постановки се играят.

122

Анонимен

преди 1 месец

Много по-удобно е един човек да си отвори някоя стрийминг услуга и от там да си избере филм.

121

До 105

преди 1 месец

Как така "Дон Кихот" ще се играе в руски театър??? Това не е ли по испанско т.е. евроджендърско произведение!?

120

Сталин

преди 1 месец

Като чуя култура и се хващам за кобура!

119

Анонимен

преди 1 месец

Българската евроrейска джендъраска културна сцена е най-извисената културна сцена, но руснаците завиждат и затова се принизвят извисената българска културна сцена.

118

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 118 "Избягвам да ги гледам" Е колкото и да "избягваш" все си гледал някакви, за да си направиш такива заключения, та ми е интересно какво е създало такова категорично мнение? Дай да поговорим какво си гледал, та си така негативно настроен към сегашните български кино и театър?