32

Анонимен

преди 4 месеца

В България всичко се разследва за да се покрие или изпере. Примери пре предостатъчно.Законите за политици,богопомазани не важат на тази територия.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Прокурорът установил,че на 16.05.2024 година,около 17.00 часа,една възрастна "копейка"е пресякла пътя на едно про100 същество,което има себе си за месия и се предвижва неправомерно със служебен автомобил движещ се със скорост превишена в пъти от разрешената!Да ви имам и промяната и чудото!

30

до 27

преди 4 месеца

Имат, но така излиза по-евтино.....почти без пари!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Защо колата на парапетаджиите се е движила с прекалено висока скорост? За тях не важи ли закона?

28

до 26

преди 4 месеца

Засега, само главата ти не работи!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Роби събудете се и не го забравяйте след три дни както с всичките подобни неща. Простт народ, слаба държава.

26

Бай Дрън

преди 4 месеца

Абе тия нямат ли си пари да си купят собствени коли?

25

Геленджиков

преди 4 месеца

Напускам сайта, коментарите не работят.

24

до 12

преди 4 месеца

Защото Борисоff е страшен каратист, но от по-плахите!Ха-ха-хаааа.....

23

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам за АУДИ-то, но бас хващам че джипа не е спазил ограничението 60 км/ч в тоя участък..........

22

Икариев

преди 4 месеца

Разрешената скорост е "около" 60 км? Ало джурналята в закона ли пише "около"? Иначе е ясно че щом има ограничение 60, ще кажат че несеото е карало с 59.

21

Анонимен

преди 4 месеца

То оня отвратеняк Маричков, като уби човек, направиха ли му нещо? А на Местан? А на Виждичката? И колко още такива връзкари преяли с власт им се разминава.Ето за това, цялата съдебна системе, барабар със следствие, прокуратура и ченгеджийница - уволнени, разследвани и в пандиза!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Сега ще изкарат починалия виновен, позната родна политическа история. Поглеждаш и няма автомобил, как да видиш някой които на ограничение 60 долита с 200? Не човека е виновен а НСО ме карат с превишена скорост. Хора събудете се, ще си останете роби

19

Анонимен

преди 4 месеца

И какво разследва въпросният прокурор?На въпрос има ли право лицето Кирил Петков да се предвижва със служебна кола на НСО по време на своята предизборна кампания,отговорът беше-НЕ ЗНАМ!Циркаджии,ами кандидатите за депутати в предстоящите избори са над 5600 ли и,имат ли право всички те да ползват държавната екстра,служебна кула на НСО и ескорт от въпросната служба?

18

Анонимен

преди 4 месеца

И Петков ли се опитаха да го убият?!

17

вицове от бай Тошу

преди 4 месеца

Те сите са такива евроатлантическа ***-ска из мет от Харвард.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Гарван гарвано око не вади - НСО винаги карат с превишена скорост, вероятно да убият човека са карали с поне 80-90 градско, но ще изкарат дедото виновен. Нищо ново под слънцето. На Киро му пожелавам да залезе така както залезе Местан след неговата катастрофа когато уби човек.

15

селянин

преди 4 месеца

кат тия от НСО карат кат откачени все някой ги "засича" умрелия си е умрел те не са виновни никога

14

В бг

преди 4 месеца

По стандарт убитият е виновен, щото иначе пипаш хора от властта които са безсмъртни * 5 и ще живеят 5 живота. Толкова пари са откраднали за пет живота и не им се умира. Така е принципно. Последният пример е с един друг дето утрпа дете с колата и не знам какво стана но се потулиха нещата.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Тези щети по автомобила на възрастният човек са точно от удар с 59 км. в час.Чингето от НСО не е могло да реагира, защото Аудито е излязло от страничният път с 200.Освен това е бивш комунист, шпионин на Путин и е допуснал ПТП то за да развали кампанията на Киро Простото.