31

Русия мачка

преди 4 месеца

В Русия си има специални области в които се отглеждат момчета само за война. Както е било в древна Спарта.

30

Русия мачка

преди 4 месеца

Русия е най голямата държава не я мислете. Разпростира се на няколко континента, няма друга такава държава. Винаги ще намери кой да мобилизира, такива като на бай Пешо сина му от Полски Тръмбеш в Русия колкото искаш, то в БГ е пълно за мобилизация, а в Русия имат 100 пъти повече потенциал. Много ясно че в Русия няма да се мобилизират известните и богатите.

29

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 29 Ти няма как да си видял и чул, защото си под капака на тоталната цензура. За твое сведение хиляди депутати, известни политици, шоумени и спортисти се записаха доброволци. И след като ти е толкова тесен кръгозора, по-добре е да не обобщаваш по теми, за които си неинформиран както за Израел, така и за Русия.

28

Гюргя

преди 4 месеца

ТОВА НЕ Е ИСТИНСКИЙ МУЖ!!! ВЯРВАЙТЕ МИ - ФИЛИП КИРКОРОВА Е ИСТИНСКИЙ МУЖЧИНА КОЙТО ОСТАНА ИЗ РАССИЙСКАЯ ФЕДЕРАЦИЯ!!! Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ФИЛИП КИРКОРОВА - МОЙ ИСТИНСКИЙ МУЖЩИНА И МУЖ!

27

Анонимен

преди 4 месеца

След палестинското клане,устроено от Хамас,над 100 синове и дъщери на израелските премиер,министри и политически кабинет се мобилизираха доброволно! Още на следващия ден! А в Русия за 3 г. не само не се видя,а даже не се и чу,някой наследник на Кремълската върхушка да е изявил желание да участие в СВО..

26

Кой нормален човек

преди 4 месеца

Ще иска да ходи в друга страна да избива населението и ?

25

Желязков

преди 4 месеца

Майка му е пълна с пари и е дала там където трябва ,под масата разбира се .По цял свят е така.Само Сталин е бил Желязо.Не е искал да спаси сина си от плен,след като немците са предложили размяна с пленен немски Генерал.ГЕНЕРАЛ ЗА РЕДНИК НЕ РАЗМЕНЯМ,е казал Товариш Сталин на Хитлер.

24

до предния

преди 4 месеца

"ЕвреЙ"??? Пък ти си тъпоъгълник!

23

Щото е глезен

преди 4 месеца

Или защото е нормален . Ала Пугачова напусна Русия в началото на войната казвайки че Русия вече е диктатура управлявана от мафиотски структори . Тя е по голям пич от оня прикрит варненски гей Киркоров дето се пише Z

22

Анонимен

преди 4 месеца

Еврей и араби,бягай на делече.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Мен повече ме вълнува как децата и внуците на видни бандеровци не се бият за правилната кауза

20

Тимур

преди 4 месеца

И майка му и бащата са Предатели.В Русия никой не иска да и слуша песните на Пугачова.Да пеят в Ерусалим.

19

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 17 Защото руския закон не се интересува какво друго поданство имаш. Ако имаш руско, подлежиш на могилизция. И това също не е случайно - неуките общи работници от бившите съветски републики, които емигрират в Русия за да търсят работа, я намират по-лесно ако имат руски паспорти. Сега до един съжаляват, че са искали такива.

18

Бункерното джудже

преди 4 месеца

А,зашо да умира заради лудостта на един старец?

17

Равин

преди 4 месеца

Ще си получи необходимата доза Новичок.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Евреите винаги са били хитри и нагли! Умеят си го просто!!!-:(

15

Анонимен

преди 4 месеца

Майка му Кристина Орбакайте е етническа естонка! Ако сина има двойно поданство, защо мобилизацията в Русия да е задължителна за него?

14

Анонимен

преди 4 месеца

Не може да е верно! Всички колхозници искат да се бият за да може путинарко да си пази милярдите доларес и евракос от прогнилия запад. Нали ***?

13

Анонимен

преди 4 месеца

От къде ги вадите тези небивалици, нямам думи. Бива пропаганда бива, ама толкова не бива. Навсякъде на богатите децата се спасяват кой как може.

12

Анонимен

преди 4 месеца

До Излагация Няма как да не се скъсва от смях човек, когато прочете как някой, който до вчера е бил "руска гордост" само с три думи на кремълските фашисти се превръща в абсолютен враг от който "нищо не става". Това е ЕДИНСТВЕНИЯ критерии на руските дронове - сигнала от кораба Кремъл.