67

Анонимен

преди 4 месеца

Лавров, Шойгу и Белоусов ще се срещнат със Си Цзипин на неформална вечеря в Пекин.

66

Късмет разийши

преди 4 месеца

До Анонимен 60 Е що СССР не се възползва от "рухналата през 80те години западна система"? Все пак СССР рухна 90та.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Съобщава се, че Белоусов периодично служи като олтарник (мъжът който прислужва на свещеника по време на църковната служба) в една от църквите - вероятно във Владимирска област.

64

Анонимен

преди 4 месеца

"Ехаа! Айде отивай да живееш там - на хубавото." --- ---- --- И кой те излъга, че Русия приемат емигранти? Ти си толкова ограничен, че живееш с нео-либералните клишета за тотална миграция! Точно обратното, Русия затягат режима за допускане на чужденци, като за сметка на това увеличават раждаемостта на руснаци.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна не е в НАТО, как така НАТО ще влиза в Украйна. Това се нарича окупация, ако не знаеш.

62

До 52

преди 4 месеца

Невероятни ттъпако, убийството на НАВАЛНИ от ПУТИН какво беше...??.... Какъвто си се родил, такъв и ше си умреш...

61

Анонимен

преди 4 месеца

На запад малките и средните фирми фалират и затварят, а високотехнологичните гиганти масово уволняват работниците си.

60

Анонимен

преди 4 месеца

A NATO защо ги е страх да влязат в Украйна да победят Русия?

59

Забелязал

преди 4 месеца

Старчето което го думна се оказа член на проруско паравоено формирование. Демек заклет путерастин, явно е очаквал доста повече слагачество на Фицо за путин и затова го е гръмнал.

58

Ванга репа да яде

преди 4 месеца

Тоя вижда повеке и от Вера Кочовска.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Западната капиталистическа система рухна още 80те години, но последните 30 години живее от развала на СССР, сега капитализма умира пред очите ни ако не се добере то Русия, със запада е свършено. А ако победи, ще се обезпечи за дълго, и ще живее в просперитет и богатство, както живееха досега.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Фицо трябваше да прогони Соросойдната *** от Словакия и да. Налипи плакати че Сорос е терористична организация сравнима със Ислямска държава.

55

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 51 Само ти лиспсват приказките за това как "прогнилия Запад всеки момент ще се срути" и си точно като СССР пропагандата :))

54

Анонимен

преди 4 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

53

до 47

преди 4 месеца

Ехаа! Айде отивай да живееш там - на хубавото.

52

Любител четящ

преди 4 месеца

До Анонимен 47 А защо трябва да чака до 2030 година, като само да заповяда на пропагандата си да обяви, че Русия е първа икономика в Галактиката - и веднага "става". По принцип руската "реалност" цялата така е изградена - и "демокрацията" им, и "икономиката" им, и "безаналоговите им оружия" Све. Павлов го е описал много отдавна, а после и Оруел е добавил модерната версия.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Над 1 000 000 българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи.

50

Невероятни тъпаци

преди 4 месеца

Някакви жълтoпaветни oлигoфpени одобряват и се радват на политически убийства. Някакъв дeградирал пияница, по-долу пише нелепости как Орбан и Фицо "били платени от Кремъл". Този пияница ако не знаете е съден в Перу за наркотрафик, а тук за ПТП като пиян е можел да убие вашите деца. Орбан и Фицо като застават на национални позиции не могат да бъдат платени, защото всяка банкова операция се засича, а САЩ винаги могат да приложат закона Магнитски ако намерят доказателства за това.

49

Анонимен

преди 4 месеца

СВО развенча някои митове. Мит 1: Конвенционалният военен потенциал на запада превъзхожда Русия - оказа се че това не е така, нито като ефективност, нито като потенциал. Мит номер 2: Западът превъзхожда Русия икономически - и този мит беше развенчан.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е единствената останала бяла (бяла не в негативния расиситки смисъл) цивилизация в света. Всичко друго и Европа и в САЩ се скапва, всичко се извращава. Смяна на пола, джендърна флуидност, осиновяване на деца от хомосексуалисти - последното вече е чист сатанизъм.