124

Анонимен

преди 1 месец

Така е ,, демокрация '' в действие,отказваш да помагаш на про падняците от 404 гърмят те.

123

Ром'с

преди 1 месец

Хм,къде бе охраната ...за да позволи 4 изстрела ?!Всички да се уволнят дисциплинарно и накажат..пълна деградация на homo sapiensA във всички почти сфери..

122

Кубрик

преди 1 месец

Еврогейците и бандероФашаги,премахват не удобните.

121

Анонимен

преди 1 месец

Не се спряха западните кучета - Омар Торихос, 1981 г., президент на Панама, ликвидиран от ЦРУ. Ролдос Агилера, 1981 г. президент на Еквадор, ликвидиран от ЦРУ. Отделно Саддам, Кадафи, Шахът на Иран - умора нямат. Сега и Фицо. Очаквам и Орбан да ликвидират.

120

Анонимен

преди 1 месец

а нашиту мънисто прецедателче с голото черепче Черапчилиев, даже не го споменават

119

За англосаксите

преди 1 месец

Няма приятели. Има интереси.

118

Неолиберасти,

преди 1 месец

Май вашите ФАЩ, Обритания и ЕС не са толкова демократични все пак? :)

117

Анонимен

преди 1 месец

Неолибералите се радват. Нормално. Все пак, те одобряват и3poдщините на техните англо-американски (приятели) :)))

116

Бгг

преди 1 месец

Сега, коя е империята на злото а ???

115

Щерю

преди 1 месец

Оказа се, че и т.н. "демокрацията" не е красива, подобно на "комунизма"! Тя също тиранично убива и то не по- малко жестоко неудобните й! В основата си т.н. "западна демокрация и евро-атлантически ценности" стои една много хитро прикрита юдео-ционистка лъжа, дълбоко замаскирана зад кухи думи без реално съдържание! Тя е това, което Израел прави в Газа - нечовешки геноцид над всички различни от "богоизбраните" юдеи! Кървав път без бъдеще! Юдео-ционистки фашизъм! Ужасяваща цивилизационна катастрофа

114

американеца

преди 1 месец

по-вечето са лицемери ,особенно от управата на ЕС,надали му желаят дасе оправи ,който не слуша ,го наказват .Мисля че ще с еоправи и после ще има друг подход ,защото поръчителите с а ясни

113

Анонимен

преди 1 месец

"Стрелецът е 71 годишен писател, привърженик на неолибералната партия"По-долу ви написах заради кои вървим към война.Европа беше страхотно място, когато се управляваше от десни консервативни политици, като Митеран, Тачър, Кол. Които се грижеха за икономическият просперитет (такава е и основната цел за създаването на ЕС) на своите държави, сътрудничейки си със съседни държави.Идват избори, внимавайте за кого гласувате

112

Анонимен

преди 1 месец

ЦРУ !!!!

111

Анонимен

преди 1 месец

Словакия е единствената държава в източна/централна Европа, чието население не намалява, а напротив расте с по 10,000-20,000 човека на година. Фицо не просто пречи на запада, а показва, че не всички източно европейци са блюдолизци и готови да станат имигранти за няколко цента. Феновете на запада трябва да разберат, че такива акции затвърждават безсилието на Брюксел и Вашингтон. Ще застрелят 5-10 противника на режима, но така никога няма да спечелят сърцата на масите и ще губят война подир война.

110

баба мара

преди 1 месец

господ здраве да му дава

109

Анонимен

преди 1 месец

бойко построил тръба на Путин, за сега му спокойно

108

Ротшилден рептиляк

преди 1 месец

Няма Фицо,няма мицо.Скоро като ви натикаме в празните мозъчета по една чипарка и сте наши.Много сте лесни за обработка,гои.Слава Украйне викат,това не е полит коректно викат.хахаххаха.Жалки човечета,ние сме вашите мисли.

107

Анонимен

преди 1 месец

До Олимпий Панов, може да видите коментар 104 на НЕГРАМОТНАТА копейка! За него няма разлика между Австрия и Австралия, между Швеция и Швейцария, между Словения и Словакия и пр.! Иначе от всичко разбира, и е сигурен че "Расиа е най-велика"

106

УНИЖАВАМ русофили

преди 1 месец

И този ли, като онзи от дпс-то?! ХАЙАХАГАЙАХАХГАХАХАХАХХСЙАХА

105

Aбе нещо

преди 1 месец

Много нагласена работа