132

Анонимен

преди 4 месеца

Кирката Асан и Денку уж завършили на запат Харвари Оксфори и тн, канатки зимали а идат тука да краднат от бг държава, че и нагли само за тех депутацки заплати.

131

Анонимен

преди 4 месеца

До МЛАДЕЖ По твойта логика никой нема да остане професор. Ако правилата са невъзможни никой нема да успее. Сички гледаме луната ама никой не може да иде та,

130

Възмутен

преди 4 месеца

Добре де, ама защо чакаха да дойде служебно правителство, за да искат това? То на кого да угоди по-напред, а и не е негова работа да раздава увеличени заплати.

129

Анонимен

преди 4 месеца

Колелото на историята се върти, днес да те е срам да кажеш , че си професор и даже завиждаш на чистачките.

128

Анонимен

преди 4 месеца

Всяка професия в света днес може да се работи с 8 клас.Повярвайте - ВСЯКА.Тия професори ми мязат на ония дето в 19 век чупели преданите станове, защото заради тях нямало работа.Самата наука достигна своя предел.Тя се изля като река в океана на технологиите и сега много наивници като тия се давят в него.Науката днес е в края си и толкова осложнена , че тя е загубила смисъла си щом е измислен ИИ.

127

Анонимен

преди 4 месеца

Сичко е внос и трябва да ги закрият. Даже децата учат в чужбините. Кой е останал и той бега на запат.

126

МЛАДЕЖ

преди 4 месеца

Няма спор,че не може един професор да взима 2000 лв.Но като стане професор-иска ли някой от него нещо в следващите години?Тук е проблемът.Стане професор и както някои лекари не помръдва на мм.в своето развитие.Трябва да има много строги правила не само във вузовете,но и в институциите,за да има наистина учени хора и специаласти.България за съжаление е една територия.Няма общоприети категории за добро,зло,знание,умение и пр.Д-ва пълна с калинки няма бъдеще.

125

Анонимен

преди 4 месеца

Като не ви харесва Денков, сложете си ерудити като Боко, Слави, Годжи и т.н.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Да бегат. Подават оставки и напускат. ВУС се закрива и без това нема население и държавата се закрива с по 1 милион след ЕС. ИТ нали дават заплати или май и те не дават.

123

Анонимен

преди 4 месеца

За балонеса не ти трябва висше.

122

Анонимен

преди 4 месеца

Всъщност в 21 век точно професорите ще поичезват постепенно като титли и професии.Човека по долу онясни защо 21 век ще е века на правещите.Там е хляба, а с учене си безработен.Факт.Още от 90те започна тази тенденция в света.Трябва масово друго:закриване на специалности, факултети и университети.

121

Анонимен

преди 4 месеца

Про пазарна икономика е така. Къде нема работна ръка скача. Овчаре ще стигнат 20 бона заплата. Или професорете не искат пазарна или искат да краднат или не знаят и те какво искат.

120

Анонимен

преди 4 месеца

Всяко "игнатовче" влачи заплата от поне 3 менте университета и филиали. Разкрийте доходите им.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Виждайки и чувайки академика денков се досещаме какви са и професорите! При пет милиона население повече от 50 БУЗ е просто безумие за изпосталялата ни държавица!

118

Анонимен

преди 4 месеца

Абе кой уважава професори дето са известни на хората само с факта, че са роднина на някой важен, но не и с нещо в научната сфера?

117

Анонимен

преди 4 месеца

Много моля да се издаде азбучник или каталог на броя на професорите у нас. И за тази титла искат да им се заплаща. Титла професор се дава на човек който наистина знае много и има рационален и аналитичен ум. Затова много моля да се публикува в държавен вестник колко са професорите в България и какъв е приносът им в общото благо на държавата.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Наглите чистачи и касиери много пари почнаха да взимат. Професорите гледат в чуждото канче и завиждат. Ще намалим парите на чистачите и касиерите, за да не дразним професорите. Те искат, като отидат в лидъла, да имат самочувствие и да гледат на чистачите и касиерите отвисоко. Къде отиват бакчаторите на труда? Такава наглост е нетърпима. Работническата класа трябва да е бедна, за да се чувстват професорите богати.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Много професор много доктор много министар и дупетат. Чистачки и овчар нема.

114

без упойка

преди 4 месеца

Когато професорите вземат метлите и парцалите и започнат да си почистват, тогава ще осъзнаят колко навни са били.Същото и в болниците.Професори лекари не могат да сложат една игла, камо ли друго, което върщи сестрата или хегиенистката.Всичко е на гърба на сестрите.Така е устроено нашето общество:учи да не работиш.После защо нямало просперитет.Никой не уважава, а достигнахме до това професори за завиждат на чистачките.А те не са виновни, че им чистят.Професори по празнодумие!

113

пияница мистик

преди 4 месеца

Уважавам хората, които са инвестирали в образованието и в ума си, да се развиват. Но за съжаление в България професорите са повече от чистачките. Нормално е по дефицитния работен кадър да взима повече :)))